SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Varza dulce calita Varza dulce calita
Varza se curăţă şi se taie fideluţă. Se freacă cu puţină sare. Carnea se spală, se usucă în prosop curat, se taie cubuleţe mai mărişoare şi se căleşte un pic într-o cratiţă de tuci emailată. Se adaugă varza stoarsă de zeamă, ...
 Budinca de cartofi cu carne Budinca de cartofi cu carne
Untul se freaca spuma intr-un castron (cu mixerul) adaugand pe rand galbenusurile, smantana, cascavalul, cartofii fierti fara coaja si trecuti prin sita(sau bagati la blender), sarea necesara, albusurile batute spuma. Carnea taiata in bucati se ...
 TOCANITA DIN FICAT DE PASARE TOCANITA DIN FICAT DE PASARE
Ficateii se verifica,se spala,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la calit in ulei;Cand se schimba la culoare,se adauga prazul taiat marunt si pasta de rosii desfacuta intr-o cescuta cu apa,se fierb inabusit 15 minute;Se adauga vinul si se mai ...
 Tocanita cu ciuperci Tocanita cu ciuperci
Se prajeste carnea de porc in ulei la foc iute.Se toarna 250ml bere neagra,se acopera si se inabusa 50 minute.Ceapa se taie in sase,usturoiul se toaca si ambele se adauga la carne.Se toarna supa si se mai inabusa 15 minute.Cartofii se curata , se ...
 Tocanita de pui cu legume Tocanita de pui cu legume
Puiul se curata,se spala,se taie in bucati care se sareaza si se prajesc in ulei.Din cand in cand le stropesti cu vin.Cand este rumenita frumos,se scoate pe o farfurie si in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,cu ardeii taiati dupa gust.Dupa ...
 Ciulama de iepure cu mamaliguta Ciulama de iepure cu mamaliguta
Se taie iepurele bucati mari care se rumenesc in ulei pe ambele parti. Se toarna apa peste el, cat sa fie acoperita carnea si se fierbe cu capac pentru 40 minute.Puteti adauga un morcov, o bucatica de telina si o radacina patrunjel cand fierbe ...
 FICATEI DE PASARE CU ROSII FICATEI DE PASARE CU ROSII
Ceapa se curata, se spala, se taie solzisori si se caleste in ulei. Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa fie bine curatati de fiere sa nu amareasca mancarica) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea. ...
 Aripioare pe Pat de Cartofi Aripioare pe Pat de Cartofi
Mai intai curatam cartofii, ii spalam si ii taiem rondele cu grosime de circa 0.5 cm. Intr-o tava mai adanca punem cele 3 linguri untura (sau circa 150 ml ulei), asezam peste cartofii taiati (cartofi puteti pune mai multi sau mai putin decat e scris ...
 Drob de Pui Drob de Pui
Se pun la fiert ficatul, pipotele cu inimi si pieptul de pui cu un praf de sare fiecare in vase diferite, cat fierb se curata, spala si toaca foarte marunt ceapa si verdeata. Dupa ce a fiert carntea si maruntaiele se toaca si ea la masina de tocat ...
 Tocanita de vitel cu ceapa Tocanita de vitel cu ceapa
Ceapa o cureti, o toci marunt si o calesti in 50 ml ulei cat sa se moaie.Carnea o tai bucati si o calesti in uleiul ramas, cat sa se rumeneasca putin. Amesteci carnea cu ceapa, adaugi condimentele,o ceasca de apa si dai la fiert. Daca e nevoie, mai ...
 Pui cu cartofi la cuptor Pui cu cartofi la cuptor
Se spala puiul si se portioneaza; separat intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul si piperul, se caleste putin se pune capacul si se inabusa, dupa care se adauga puiul portionat, se mai pune putin capacul, se inabusa si se ...
 Payeia cu carne de vita. Payeia cu carne de vita.
Intr-o cratita lata se prajeste ceapa cu usturoiul pina se inmoaie se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe foc potrivit,se adauga orezul si rosia cubulete se toarna apa si lasam sa fiarba,se sareaza se pipereaza si se lasa ca apa sa coboare la ...
 Biryani cu pui-una din variante Biryani cu pui-una din variante
Se pune ceapa si usturoiul in vas cu grasime. Se adauga frunza de dafin, cardamom, betisorul de scortisoara, cuisoarele si se prajesc un minut. Se pun la un loc pudra de condimente (cardamom, coriandru, usturoi, ghimbir, turmenic, sare, boia iute, ...
 SARMALUTE IN FOI DE STEVIE SARMALUTE IN FOI DE STEVIE
Se pregateste carnea pentru sarmalute ca la orice tip de sarmale adaugandu-se in plus mararul verde tocat fin.Stevia se spala bine si se opareste in apa clocotita. Se scoate stevia din apa clocotita si cand aproape s-a racit se incepe imachetarea ...
 Tochitura de porc Tochitura de porc
Se curata rinichii. Se taie toata carnea bucati potrivite, iar untura se incinge si se pune carnea la prajit. Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul, se sareaza, se pipereaza si se imparte in farfurii (se portioneaza).Se pregatesc ouale ...
 FICATEI DE PASARE FICATEI DE PASARE
Ficateii se curata cu atentie de fiere daca e cazul, sa nu amareasca mancarea, se spala si se pun la prajit in ulei, la foc domol. Cand sunt gata, se adauga vegeta si cimbru si se iau de pe foc. Deasupra presaram patrunjel tocat marunt. Se servesc cu ...
 SARMALUTE CU CARNE DE MIEL SARMALUTE CU CARNE DE MIEL
Carnea de miel se curata, se parleste la aragaz pentru a se arde firele de par ramase, se toaca prin masina de tocat.Orezul se alege, se spala in 2-3 ape, se caleste in putin ulei, dupa care se scurge si se pune intr-un vas mai mare.Se amesteca ...
 Parjoale moldovenesti Parjoale moldovenesti
1. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa. Cartofii se spala, se curata de coaja, si se spala iarasi. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Usturoiul se curata si se piseaza. Patrunjelul se spala si se ...
 PULPE DE PUI CU CONOPIDA PULPE DE PUI CU CONOPIDA
1. Se pun pulpele impreuna cu ceapa tocata marunt,morocovul taiat cubulete si ulei intr o cratita si se acopera cu un capac la foc potrivit2. Cand sunt rumenite se adauga apa cat sa acopere puiul si se lasa sa fiarba3. Conopida curatata si desfacuta ...
 Ostropel Ostropel
Se taie pieptul de pui in 4-6 bucatele si se rumeneste in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile tocate marunt. Cand fierbe se pune condimentul, sarea si zaharul si se lasa la foc mic sa scada. Atunci se pune carnea si se lasa sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 408
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z