SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Inima in sos vanatoresc si cartofi piure Inima in sos vanatoresc si cartofi piure
Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, ...
 Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez
Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special.Se spala dovleceii si se lasa la scurs.UmpluturaSe pune uleiul la incins intr-o tigaie neaderenta si se adauga semintele de pin ; se prajesc usor pana iau o culoare aurie si se ...
 Ficat de porc pane Ficat de porc pane
Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare felie prin faina si ou batut cu putin ulei si piper. Prajim in ulei incins, scoatem paneurile pe servet de hartie. Sarea se adauga in farfurie. Servim cu ...
 Baghete din piept de pui Baghete din piept de pui
Tai fasii din pieptul de pui.Trec fasiile prin faina,apoi prin ou batut cu sare, piper si un strop de ulei.Prajesc uniform baghetele in ulei incins. Scot baghetele pe un prosop de hartie.Servim cu garnitura de cartofi prajiti si muraturi. ...
 Ardei umplut cu legume,carne si orez. Ardei umplut cu legume,carne si orez.
1-Scoatem coditele de la ardei ii spalam si ai lasam la scurs.,2-Ceapa o tocam marunt si o calim cu uleiul.3-Vinata si morcovii se curata se toaca marunt morcovii(razuitoare),se adauga peste ceapa,calim bine.4-Orezul al spalam si al adaugam si pe el ...
 perisoare in sos de migdale perisoare in sos de migdale
carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din ...
 Pui rumenit cu legume si sos de smantana Pui rumenit cu legume si sos de smantana
Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in asa fel incat la mestecare sa nu se sfarme.Se prajeste apoi in ulei pana devine auriu.Se lasa deoparte si se stercoara de uleiul in care s-a ...
 Liseine (specific  arab) Liseine (specific arab)
Liseinele se spala bine, in cel putin 3 ape, apoi se oparesc (nu se fierb, deoarece se inmoaie repede). Pe urma, se lasa sa se scurga si sa se raceasca.In timpul asta, se face umplutura asa: orezul (curat si inmuiat) se amesteca cu carnea (cele 500 ...
 Dovlecei cu besamel(specific arab) Dovlecei cu besamel(specific arab)
Dovleceii,spalati,necuratati,se taie in jumatate si se fierb in apa sarata cca 15 minute.Dupa ce sint fierti se pun in apa f.rece;se schimba apa de 3-4 ori;se lasa dovleceii in apa rece cam 10 minute.Dovleceii se fierb descoperiti,sau putin ...
 Sarmale combinate Doina Sarmale combinate Doina
Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel:caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras pe razatoarea mare, impreuna cu ketchup, zahar, verdeata tocata, adaugati orezul si condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru. Impartiti in patru ...
 Pui a la Kiev Pui a la Kiev
Intr-un bol se pune untul, care trebuie sa fie moale, sarea, coaja si sucul de lamiae, usturoiul pisat marunt, ceapa verde si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se pune compozitia pe o folie de plasic alimentar si se ruleaza ...
 Pui cremos cu sos  Camembert si ciuperci Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci
Se pune o tigaie la foc cu cateva picaturi de ulei,cand acesta s-a incins se adauga feliile de piept de pui,se sareaza si se pipereaza,se lasa pana se frig.Dupa ce s-au fript se scot intr-un vas si se lasa la racit.In aceeasi tigaie in care am prajit ...
 Biryani cu pui-reteta testata Biryani cu pui-reteta testata
Ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul presat se calesc in putin ulei pina se inabusa bine.Se adauga foaia de dafin, scortisoara, cardamomul si cuisoarele si se prajesc 1 minut.Se adauga condimentele pisate(pudra) peste ceapa apoi adaugam ...
 Mancare de cartofi cu curcan Mancare de cartofi cu curcan
Se pune carnea de curcan la fiert in apa rece cu putina sare, ca pentru supa. Se curata si se toaca legumele, cartofii bucati mai mari. Intr-un vas de tuci caliti in ulei intai ceapa si morcovii, dupa 7-8 minute adaugati ardeii si rosiile, iar din ...
 Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita) Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, verdeata tocata si dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Taiati frunzele de varza ...
 Pulpa de curcan in suc propriu cu pireu de cartofi Pulpa de curcan in suc propriu cu pireu de cartofi
Se spala carnea si se pune la fiert, la foc mic, in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga legumele intregi, spalate si curatate, o lingurita de zahar si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 45 minute.Se scoate pulpa pe ...
 Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita) Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Scobiti mai adanc cotorul verzei si puneti-o ...
 Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand ciocanelele intregi. Se desfasora pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se ...
 Fasole verde scazuta cu cotlet Fasole verde scazuta cu cotlet
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti 30 ml ulei si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii ...
 Fasole batuta cu rasol de porc Fasole batuta cu rasol de porc
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se strecoara, se spala si se pune din nou la fiert in 4 litri de apa clocotita impreuna ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 379
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z