SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Sarmale cu varza acra si dulce Sarmale cu varza acra si dulce
Acestea sunt sarmalele preferate ale sotului meu. Si mie imi plac tare mult. Sunt si usor de facut.Se curata morcovii si cepele, apoi se toaca marunt. Eu le-am dat prin blender. (Pastrati o jumatate de morcov.) Puneti la calit in 3 linguri de ulei ...
 Sarmalute de manzat in foi de tei Sarmalute de manzat in foi de tei
Frunzele de tei au o savoare aparte, sunt fragede si bune mai ales in aceasta perioada, inainte de inflorire.Frunzele de tei nu se oparesc, pentru ca sunt foarte fragede. Le spalati cu apa calduta si le puneti deoparte. Daca nu folositi carne tocata, ...
 Papricas de vita Papricas de vita
Cuburile knor se zdrobesc si se dilueaza in 100gr de ulei . Dupa ce s-a topit se adauga vinul.Carnea se taie cuburi si se pune la marinat cu ceapa taiata in 4 .Trebuie sa steie la marinat de la min 3 ore la 12 ore,cu cat sta mai mult la marinat cu ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
 Sarmale cu jambon afumat Sarmale cu jambon afumat
Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata. Puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei ceapa tocata marunt, condimentati cu piper, boia, cimbru, verdeata tocata, 2-3 linguri de ...
 Papricas cu piept de pui Papricas cu piept de pui
In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf de cutit de boia iute, secretul gustului si zarzavatul. Se amesteca si se stinge cu apa calda acoperindu-se cuburile de carne. Se lasa la fiert, timp in ...
 Curcan impachetat in cartofi la cuptor Curcan impachetat in cartofi la cuptor
Curatati si taiati in felii de 2-3 mm grosime cartofii si morcovul, taiati ardeii fasiute, tocati ceapa, dezosati pulpa de curcan si taiati-o bucati potrivite.Intr-o tigaie antiaderenta prajiti in ulei feliile de cartofi si morcov, 1-2 minute pe ...
 Mancare de telina cu pui Mancare de telina cu pui
Telina si morcovul se curata de coaja,se spala , se taie cubulete, se prajesc putin (se rumenesc) in ulei de masline si se scot pe hartie absorbanta.Pulpele se spala bine, se zvanta, se prajesc putin (se rumenesc) si se scot tot pe hartie absorbanta ...
 Ficatei de pasare Ficatei de pasare
Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Se lasa la prajit cca 30 de minute, completandu-se din cand in cand cu putin vin alb (sau apa pentru cine nu doreste vin). ...
 Orez cu legume si kaizer Orez cu legume si kaizer
Kaizerul, ciupercile, ardeii, ceapa se taie marunt, morcoul se da pe razatoare, iar rosiile se fac suc.Se pune ceapa la calit, apoi se adauga treptat kaizerul, ardeiul, ciupercile, morcovi si se calesc bine, cand aceste sunt bine rumenite se adauga ...
 Tocanita de pui deosebita Tocanita de pui deosebita
Intii spalam bucatile de pasare -eu le jumulesc de pielita ptr ca e prea grasa.Carnea o dau in putina faina si prajesc intr-o tigaie grea in care am incalzit 2 linguri de ulei de masline.Le prajesc putin pe toate partile.In aceiasi tigaie dupa ce-am ...
 Pui cu gutui Pui cu gutui
1.Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza.2.Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge, adaugam feliile de gutui pe rand si le rumenim.Se scot intr-un vas termorezistent.3.In uleiul ramas rumenim si bucatele de pui si le asezam peste ...
 Ragout de vita Ragout de vita
Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2’ turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba punem restul ...
 Ardei umpluti cu piept de pui Ardei umpluti cu piept de pui
Se da carnea si ceapa prin masina de tocat carne si se da si o rosie potrivita prin masina. Se curata ardeii grasi de seminte si li se face un capacel. In carnea tocata se pune putin ulei, orez cat doreste fiecare, 1 ou, mararul tocat marunt si se ...
 Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen
Multi se feresc de chiftelute: prajeli, colesterol, fum, miros, etc. Daca le preparati din carne de curcan, care nu are colesterol si le coaceti la cuptorul cu halogen (fara a fi prajite) pot fi considerate sanatoase. Si in plus sunt cele mai ...
 Chiftele marinate Chiftele marinate
Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul tocate marunt, cele 3 oua, sare, piper si se amesteca bine. Din cantitatea rezultata folosim doar o parte din care modelam chiftele rotunde pe care ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Cartofii se spala si se pun la fiert, dar trebue sa avem jrija sa nu-I fierbem prea tare (eu iam fiert 15’), apoi se scurg de apa si se lasa la racit.Spalam ceapa, ardeiul si ciupercile marunt. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si cand s-a ...
 Musaca din legume cu carne de pui Musaca din legume cu carne de pui
Punem cartofii la fiert in apa cu putina sare.Vinetele le tai rondele si le presar cu sare pe ambele parti si le las sa-si lase acea zeama din ele,dupa care le pun pe un prosop de hartie absorbant.Intre timp pregatim carnea tocata din piept de ...
 Cartofi cu carnati la cuptor Cartofi cu carnati la cuptor
Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii felii mai grosute, de 7-8 mm iar carnatii felii de 4-5 mm grosime.Puneti uleiul intr-un vas de sticla termorezistenta, ceapa tocata, feliile de morcov, ...
 Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe
Se spala bamele si se usuca; se aseaza intr-un bol si se presara cu ½ lingurita de sare si otetul.Se lasa la marinat 1-2 ore.Se spala puiul si se usuca; se taie in bucati de marimea dorita si se freaca cu boia si condimentul mixt pe ambele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 377
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z