SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Pate de ficat de pui cu morcovi Pate de ficat de pui cu morcovi
Spalati ficateii cu apa rece si puneti-i la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, cam 15-20 minute.Curatati morcovii, taiati-i felii subtiri si puneti-i la fiert in jumatate de litru de apa cu putina sare, 30 minute.Intre timp, curatati cepele, ...
 Cornulete cu crenvursti Cornulete cu crenvursti
Drojdia se freaca cu zaharul intr-o canita pentru a se lichefia. Din faina, drojdie, sare, lapte si ulei, se framanta un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca timp de 1 ora, la cald. Se imparte aluatul in trei. Pe masa presarata cu ...
 Chec de cartofi cu sunca Chec de cartofi cu sunca
Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Se curata cele doua tipuri de ceapa. Se taie marunt sunca, verdeata si ceapa. Se da cascavalul prin razatoarea mica. Se bat 3 oua cu un praf de sare si piper. Se caleste putin ceapa uscata ...
 Dorada gustos si exotic in crusta de sare Dorada gustos si exotic in crusta de sare
Pestii se curata de intestine si grasime,iar solzii nu se indeparteaza.Se spala si se sterg bine.Intr-o tava se aseaza un strat de sare grunjoasa , ca un pat de cca 3 cm grosime,asezam pestii si ii acoperim complet cu un strat de sare de cca 2-3 ...
 Crochete delicioase by alice Crochete delicioase by alice
Carnea se scoate de pe oase se taie maruntel.ceapa se prajeste o data cu usturoiul dat prin razuitoare in uleiul de masline.intr-o cratita antiaderenta,pina se caleste .adaugam supa, piperul ,patrunjelul, carnea ,tonul scurs de ulei ,nucsoara,pina ...
 Carnaciori in halat de branza si cartofi Carnaciori in halat de branza si cartofi
Puneti cartofii spalati la fiert in coaja, intr-un litru de apa rece, 20-25 minute. Dupa ce au fiert, lasati-i putin sa se racoreasca, curatati coaja si puneti-i intr-un castron si ii zdrobiti cu o furculita. Adaugati branza, oul crud, praful de copt ...
 Piftelute cu maioneza si ceapa Piftelute cu maioneza si ceapa
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.Strecor ceapa. ...
 Caltabos de porc cu ficat Caltabos de porc cu ficat
Puneti la fiert ficatul in 2 litri de apa rece cu putina sare si cu albitura, aproximativ 20-25 minute, la foc mic. Spalati orezul si lasati-l sa se umfle cel putin 1/2 de ora in apa rece. Curatati si tocati marunt cepele si puneti-le la calit in ...
 Coltunasi cu carne Coltunasi cu carne
Puneti intr-un lighean faina cernuta, ouale, 1/2 lingurita sare, 2-3 linguri apa si framantati pana obtineti un aluat omogen si elastic. Presarati putina faina pe masa si intindeti o foaie de 1-2 mm grosime.Macinati sunca (sau folositi carnea ...
 Mini-chiftelute cu salata de cartofi Mini-chiftelute cu salata de cartofi
Se pune carnea tocata intr-un castronel, oul crud, pesmetul, verdeata tocata, cateva cubulete mici de ardei rosu, sare, piper, paprika si usturoiul dat pe razatoarea mica. Se omogenizeaza bine compozitia.Cu mana uda sau putin unsa cu ulei se fac ...
 Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti uleiul si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii de ...
 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ 20-25 minute.Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 50 grame margarina (unt). Se topeste restul de margarina si se amesteca cu ficatul dat pe ...
 Pate de ficat de porc Pate de ficat de porc
Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina sau unt (prajit este mai bun). Se taie in cubulete sau fasiute subtiri si se pune intr-un castron.Cepele curatate se taie in bucati mai mari si se calesc ...
 Piept de pui cu verdeata si cascaval Piept de pui cu verdeata si cascaval
Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie felii mai grosute. Pe fiecare bucata de piept se aseaza o bucata de folie transparenta (pentru alimente) si se bate usor. Se desface folia, se ia felia de piept batuta, se unge cu putin unt topit ...
 Limba rasol cu ciuperci si sos Limba rasol cu ciuperci si sos
Se pune la fiert limba in 3l de apa cu 1 lingurita de sare si legumele curatate. Trebuie sa fiarba cam 90 minute.In timp ce fierbe, pregatiti umplutura de ciuperci si decorurile.Se toaca ceapa verde si ciupercile si se pun la calit in ulei, cu sare, ...
 Ciuperci umplute cu praz si sunca (cremvursti) Ciuperci umplute cu praz si sunca (cremvursti)
Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o tava unsa cu ulei. Presarati in fiecare sare si piper. Curatati si tocati foarte marunt prazul si usturoiul verde si puneti-le la calit intr-o tigaie ...
 Pate de ficat de porc si telina Pate de ficat de porc si telina
Puneti la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare ficatul cu cateva bucati de ceapa. Lasati sa fiarba la foc mic, dupa ce ati luat spuma, inca 30 minute. Intre timp caliti in ulei ceapa ramasa taiata bucati mari, telina taiata bastonase subtiri si ...
 Chiftele Chiftele
Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele marinate, iar la o parte din compozitie am adaugat 2 ...
 Placinta cu carne Placinta cu carne
Incepem cu aluatul:Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic.Umplutura:Taiem ceapa si o punem pe foc cu uleiul cand sa calit putin punem si carnea, dupa 5 minute punem bulionul,sarea si piperul, cand e gata ...
 Drob de miel Drob de miel
Tineti maruntaiele in apa rece cel putin 10 minute, apoi spalati-le in mai multe ape, storcand foarte bine plamanii de fiecare data, pana iese sangele. Puneti-le apoi la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 316
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z