SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de zarzavat cu zeama de varza

Ciorba de zarzavat cu zeama de varza

Ingrediente - Ciorba de zarzavat cu zeama de varza

2 cepe, 2 morcovi, 1/2 telina, 2 radacini de patrunjel, un pastarnac, 2 ardei grasi, 2-3 cartofi, 2-3 rosii, 2 fire praz, 100g unt sau ulei, un ou, 1 1/2 l apa, 1 l zeama de varza, o lingurita sare, piper, verdeata
Mod de preparare - Ciorba de zarzavat cu zeama de varza
Se curata zarzavatul, se spala si se pune intr-o oala cu apa la fiert (fara cartofi). Se pastreaza un morcov, care se taie felii subtiri. Daca zarzavatul este bine fiert, se trece prin sita si se aseaza oala din nou la foc.
Cand ciorba clocoteste, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete, la fel si morcovul, care a fost oparit si taiat subtire. Dupa ce au fiert 15 - 20 de minute, se pun rosiile curatate de pielita si samburi si taiate in felii subtiri. Cand ciorba clocoteste, se adauga zeama de varza, fiarta separat cu o ceapa si spumata.
Dupa 2-3 clocote, se trage oala de pe foc si se drege cu ou. Pe deasupra se presara marar si patrunjel tocate fin.
Timp de preparare: 120 minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de zarzavat cu zeama de varza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z