SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de spanac

Ciorba de spanac

Ingrediente - Ciorba de spanac


1 ceapa mare tocata
1 morcov mare
1 ardei capia rosu tocat
4 cartofi taiati cubulete
o felie de telina razuita
1 dovlecel
1 punga de spanac (frunze)-450 gr.
1 conserva de rosii decojite
1 lingura de orez
2 linguri sare
3 litri de apa
400 ml bors acru
2 linguri de ulei
1 legatura de leustean
Mod de preparare - Ciorba de spanac
Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute.
Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem apa peste legume in oala. Lasam sa fiarba bine pana se farama cartofii (cam 20 minute), apoi punem rosiile, sarea, orezul si spanacul.
Lasam sa fiarba 10 minute, apoi punem borsul si mai lasam 10 minute. La sfarsit punem leusteanul si oporim focul. Astupam oala cu un capac si lasam 5 minute.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de spanac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z