SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de dovlecei

Supa de dovlecei

Ingrediente - Supa de dovlecei

2 dovleci
2 morcovi
4 cartofi
2 cepe
2 linguri cu lapte
1 lingura cu ulei de masline
sare
Mod de preparare - Supa de dovlecei
Curata morcovii si cartofii, apoi taie-i pe acestia din urma in cubulete.
Taie dovleceii si morcovii dupa ce i-ai spalat sub un jet de apa.
Pune toate legumele la fiert, inclusiv ceapa taiata in sferturi.
Dupa ce se fierb, se scurg de apa si pastreaza aceasta supa deoparte.Paseaza-le printr-o sita sau cu blenderul electric, apoi amesteca toata crema cu supa ramasa , uleiul de masline si laptele.Mai da-o pitin la fiert dupa ce pui si un praf de sare.
Timp de preparare: 30 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de dovlecei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z