SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Kebab indian cu fasole rosie si orez Kebab indian cu fasole rosie si orez
Reteta Pentru Garam Masala o gasiti aici  Reteta pentru garnitura de orez o gasiti aici Eu am facut kebabul din pui. Amesteca carnea tocata cu oul batut si celelalte ingrediente. Pune cat pesmet trebuie ca sa iasa o pasta mai densa (sa nu cada ...
 Placinta cu gem Placinta cu gem
Foaia: Intr-un vas se pune apa, oul, sarea, uleiul praful de copt si otetul peste el. Se adauga 500g. faina si se framanta incat sa iasa un aluat potrivit de moale. Untul se lasa la temperatura camerei (sa fie moale), sa se poata intinde pe foaie. ...
 Gendermas Gendermas
cartofii se spala si se fierb in coja cu apa si sare , apoi se curata . ceapa se curata .,se taie marunt si se caleste in ulei , spre sfarsit puneti patrunjelul taiat marunt piperul  si boiaua . cartofii ii zdrobiti si amestecati cu ceapa ...
  Creier panaŠ cu cartofi tiganesti
    Preparare: pregatim creierul curatandu-l bine de membrana si clatindu-l in mai multe jeturi blande de apa rece.    Creierul in punem cu o spatula in apa clocotta si il lasam fix 2 minute, este o reteta de preparare care ...
  Cookies asortate Cookies asortate
Facem un aluat fraged mixand componentele de mai sus, amestecand la inceput untul cu zaharul si oul si apoi punem faina cu praful de copt in ea. Am pus aluatul la frigider petru 30 de minute pentru a se lucra mai usor. Facem apoi bilute mici pe care ...
 Cremvursti in foietaj Cremvursti in foietaj
Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se ...
 Cremwursti in foietaj Cremwursti in foietaj
Se lasa foaia de foietaj cateva minute la dezghetat. Se portioneaza in patrate, se ruleaza cate un cremwurst intr-un patrat de foaie, se aseza pe hartie de copt in tava de cuptor, se ung cu ou batut , se presara cu seminte de susan, se dau apoi la ...
 Rulouri de pui Rulouri de pui
Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza. Se ia o foaie de placinta se unge cu pensula cu ulei si apoi se taie pe latime in 2 bucati. Pe fiecare bucata se aseaza o fasie piept de pui, o fasie de kaizer si una de cascaval. Apoi se ...
 Ciorba cu perisoare de vitel Ciorba cu perisoare de vitel
Legumele se curata, se spala, morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea mare (eu le-am bagat la robot), ceapa si ardeiul gras se toaca cubulete. Se pun apa la fiert cu sare si ulei, apoi se adauga legumele si se lasa sa fiarba (am pus ulei ...
 Fursecuri "Ghinde" Fursecuri "Ghinde"
Se face un aluat din toate ingredientele. O sa aibe o consistenta destul de ferma si nelipicioasa. I se da forma de sul si se taie feliute cam de un deget grosime. Se aplatizeaza si se umplu cu crema rece preparata astfel : se amesteca galbenusul cu ...
 Gogosi poloneze Gogosi poloneze
Polonezul si ceapa se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Cand sunt gata se adauga in vasul cuptorului de paine peste toate celelalte ingrediente. Se selecteaza programul corespunzator pentru framantare si dospire. Cand e gata se intinde ...
 Inele de ceapa Inele de ceapa
Se taie ceapa in rondele mai grosute. Se desfac inelele si se lasa pe un servet de hartie. Se prepara compozitia de pane : se bate bine oul , se adauga 1 lingura de  faina , amidonul si praful de copt  si se amesteca energic ca sa ...
 Covrigei cu brinza dulce Covrigei cu brinza dulce
Se cumpara covrigeii de mici, sa fie uscati, tari. Se toarna intr-un vas mai mare laptele caldut  peste ei , ca sa-i acopere un cm deasupra lor si se pun la inmuiat pe o 1-2 ore.  Ei trebuie sa se mareasca cam de 2 ori si se fac ...
 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Pieptul de pui se taie pe latime pana obtinem o foaie de carne. Se pune intre doua folii de plastic si se bate usor cu ciocanul de carne fara sa se rupa. Se condimenteaza dupa gust si se lasa la rece. Cartoful se curata , se spala si se taie ...
 Ciorba de rata Ciorba de rata
Carnea se spala, se taie bucati potrivite si se da intr-un clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea apoi sepune la fiert in 3 l apa. Cand este aproape fiarta se adauga legumele (curatate, spalate, taiate cubulete). Se pune sare dupa gust. Se ...
 Ciorba cu ciolan de porc Ciorba cu ciolan de porc
Ciolanul de porc se taie bucati potrivite, se da intr-un clocot, se arunca apa si se spala, apoi se pune la fiert in 3 l de apa. Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala si se toaca cubulete. Cand carnea e fiarta se scoate de pe os, se ...
 Pulpe de pui in crusta de cartofi Pulpe de pui in crusta de cartofi
Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de ...
 Supa de vacuta cu litere Supa de vacuta cu litere
oasele de vita se spala si se tin in apa rece .  legumele se curata si se spala . se pun oasele , legumele  sarea si condimentele, intr-o oala [eu am preparat in oala sub presiune ], se adauga apa   4-5 l  se acopera  si se ...
 Ciorba cu perisoare de vitel Ciorba cu perisoare de vitel
Cum aveam carnea de vitel si nu stiam ce sa fac cu ea...si cum Oana a venit cu ideea acestei ciorbite, am purces la treaba, mai ales ca piticilor mei le plac foarte mult perisoarele. :) Perisoare: Carnea se toaca impreuna cu verdeata, ou, sare si ...
 Gnocchi Gnocchi
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca apoi se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure. Se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat omogen, dar lipicios. Pe masa bine infaina se formeaza rulouri subtiri, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z