SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti cu ou

 Tocinei pufosi Tocinei pufosi
Cureti cartofii de coaja si ii treci prin razatoarea cu ochiuri mici.Scurgi zeama care se lasa, adaugi oul, faina si un praf de sare.Amesteci bine si iei cu lingura din compozitie si pui in ulei incins la prajit. ...
 Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa
Intr-o cratita cu untura asezi bucati de carne afumata si torni si 1 pahar cu apa rece. Lasi carnea sa fiarba in untura si intre timp pregatesti mamaliga. Pentru aceasta pui la fiert cartofi curatati si taiati cuburi si dupa ce acestia au fiert bine, ...
 Coltunasi cu prune de vara Coltunasi cu prune de vara
Amestecati faina cu oul, untul, sarea si atata apa cata este necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Intindeti din aluat o foaie cu grosime de 2-3mm. Taiati foaia in patrate.Pe fiecare patrat puneti cate o pruna fara sambure in care ati ...
 Parjoala dietetica la cuptor Parjoala dietetica la cuptor
Toci ceapa, dai carnea prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata si stoarsa si amesteci apoi cu ceapa, oul si sare dupa gust. Carnea astfel preparata o pui pe un fund de lemn presarat cu pesmet si modelezi un sul. Pui 1 cratita de 2 kg cu apa ...
 Melcisori cu nuci Melcisori cu nuci
Dizolvi drojdia, 1 lingurita zahar si 1 lingura faina, in 100 ml lapte caldut.Dupa 15 minute, amesteci faina cernuta, cu maiaua, restul de lapte caldut, oul si sarea.Framanti bine aluatul, adaugand treptat 50 g unt topit. Acoperi aluatul si il lasi ...
 Sarmalute cu peste in foi de salata verde Sarmalute cu peste in foi de salata verde
Alegi frunzele de salata mai mari, le speli bine in mai multe ape, apoi le oparesti putin in apa fierbinte ii le pui la scurs. Intre timp, amesteci orezul fiert cu fileul de peste tocat, oul, sare si piper, dupa gust. Cu aceasta compozitie umpli ...
 Ardei umpluti ca la Bihor Ardei umpluti ca la Bihor
Speli ardeii, le scoti cotoarele si apoi ii umpli cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt o calesti in ulei, adaugi carnea tocata, condimentele de mai sus, verdeata taiata marunt, oul batut si orezul. Dupa ce ai umplut ardeii, ii asezi intr-o ...
 Sarmale in frunze de varza sau de stevie Sarmale in frunze de varza sau de stevie
Speli bine frunzele de varza sau de stevie, le tai nervurile si le dai deoparte. Amesteci carnea tocata cu ceapa, data si ea tot prin masina de tocat carne, adaugi cimbru, sare, piper, marar, dupa gust. Adaugi si 1 ou pentru a se lega mai bine ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se pune carnea tocata intr-un bol sl se adauga peste ea sare, piper, jumatate lingurita boia, verdeata tocata marunt, 1 ou. Separat, intr-o tigaie, se pune la calit in ulei cu putina apa ceapa tocata marunt si se amesteca pana devine sticloasa. Peste ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti cu ou
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z