SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Piept de pui cu sunca si cascaval Piept de pui cu sunca si cascaval
Spalam bine pieptul de pui. Il taiem si il batem putin ca pentru snitel.  Condimentam cu sare, piper si condiment pentru pui. Pus in interior fasii se sunca si cascaval.Rulam si prindem cu scobitori. Ouale se bat cu sare si putin piper ca si ...
 Ciorba de cocos Ciorba de cocos
Puiul taiat si spalat se pune la fiert,se lasa pana se fierbe cat de cat si se mai ia spuma de pe deasupra din cand in cand.Cand s-a fiert adaugam legumele taiate dupa preferinta si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert si legumele adaugam rosiile si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se da morcovul si ceapa  pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem ...
 Papanasi din carne de vita Papanasi din carne de vita
Pentru acesta reteta e necesar sa cumparati o bucata de carne de muschi. Daca e posibil, se cumpara carnea feliata.   Se curata usturoiul de coaja se piseaza bine , se adauga putina sare ,si 1 lingura de apa, se amesteca bine. ...
 Prepelite umplute Prepelite umplute
 Preparare: se spala si se curata bine prepelitele  si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am ...
 Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval
Preparare :  pregatim pieptul de pui condimentandu-l bine cu sare, piper, condimente pentru pui sau legume deshidratate si ii  facem o incizie transversala , lasand doar o margine e un cm pe lateral, ca in poza pe care o atasez. Pe o ...
 Papricas de pui cu galuste din paine Papricas de pui cu galuste din paine
  Pentru papricas:Tocam ceapa si o calim in ulei.Separam partea de sus a pulpelor de cea de jos, punem peste ceapa si punem capacul... puteti folosi in loc de pulpe -piept de pui....dupa citeva minute le intoarcem si le lasam iar la transpirat ...
 supa de spanac supa de spanac
spanacul se spala bine cu apa rece si se rupe cu mana . morcovul, ceapa si usturoiul se curata si se spala. se prajeste in ulei morcovul razuit, ceapa si usturoiul taiate marunt . se pune deasupra 3 l apa , sare si baconul taiat cubulete .cand apa ...
 Pui cu nuca de cocos Pui cu nuca de cocos
Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut. Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine. Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ...
 Tarta caramel cu mere Tarta caramel cu mere
Se pune faina cu grasimea intr-un vas si se freaca usor,se adauga si celelalte ingrediente si se framanta un aluat.Nu framantati prea mult, din cauza calduri mainilor aluatul se inmoaie si va pacaleste sa-i mai dati faina. Dam aluatul la rece timp de ...
 Chiftele cu sos si piure de cartofi Chiftele cu sos si piure de cartofi
Chiftele: Amestecam carnea cu oul,painea inmuiata in apa,ceapa tocata marunt,usturoiul dat prin presa,sare si piper! Cu mainile unse cu ulei formam chiftelute pe care le dam prin faina alba si le prajim in ulei incins.Dupa ce le-am prajit le scoatem ...
 Pandispan fin cu iaurt si stafide Pandispan fin cu iaurt si stafide
Oul intreg se amesteca foarte bine cu zaharul pudra. Apoi se adauga praful de copt, iaurtul, uleiul putin cate putin, faina, coaja rasa de portocala si stafidele. Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna in craticioara unsa  cu unt si ...
 Rulada cu pui Rulada cu pui
Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai ...
 Mini tarte Mini tarte
Blat de tarta:  Amesteci toate ingredientele intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robotul. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai pun apa, daca mai trebuie, pina ajung la o coca legata. ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Pieptul de pui se taie si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza si se pipereaza. Pe felia de piept se aseaza sunca si cascaval ca in imagini,iar apoi se ruleaza;daca nu sta rulat se fixeaza cu scobitoarea. Pieptul se trece prin ...
 Prajitura cu rahat si lamaie Prajitura cu rahat si lamaie
  Prepararea aluatului: Se bate oul cu zaharul si un praf de sare. Se face maiaua din drojdie cu apa calduta si o lingurita de zahar. Peste ou, se adauga uleiul si se amesteca bine. Se adauga si apa minerala si maiaua, amestecandu-se bine bine. ...
 Barcute umpute si carnati prajiti Barcute umpute si carnati prajiti
Zucchini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte se scobesc cu atentie, pana rezulta niste barcute. Miezul rezultat se toaca marunt. Ardeiul rosu si cel verde, legatura de ceapa, toate tocate ...
 Placinte cu branza Placinte cu branza
Se dizolva drojdia in lapte cu o lingura de zahar si 2 linguri de faina, se lasa sa stea10 minute. Oul se bate putin, se amesteca cu uleiul, zaharul, sarea, zaharul vanilat. Se pune peste drojdie o ceasca de faina si oul batut si se amesteca, apoi ...
 Fursecuri cu mac si portocala Fursecuri cu mac si portocala
Mixati untul pana cand se deschide la culoare si devine cremos. Adaugati zaharul si amestecati bine, apoi oul, esenta de vanilie, coaja de portocala, macul si sarea. Apoi adaugati si faina amestecata in prealabil cu praful de copt pana se ...
 Fursecuri-surpriza cu bezea Fursecuri-surpriza cu bezea
Preincalziti cuptorul la 190C. Amestecati faina, cacaoa, bicarbonatul de sodiu si sarea. Mixati untul si zaharul pana cand se formeaza o crema, apoi adaugati oul, laptele si esenta de vanilie si amestecati pana la omogenizare. Cu o lingura, formati ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z