SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Inghetata cu capsuni Inghetata cu capsuni
Capsunile se sfarama si se amesteca bine cu zaharul. Se mixeaza apoi albusurile pana se formeaza o spuma. Se amesteca totul cu smantana batuta si se baga la congelator. Pofta dulce! ...
 Rulouri de curcan Rulouri de curcan
Curatati pieptul de curcan de pielite, spalati-l si taiati-l in felii de 1 cm grosime, bateti-le cu ciocanul de snitele pentru a se intinde si a se subtia, dupa care presarati-le cu sare si piper pe ambele parti. Curatati ciupercile, spalati-le si ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Cartofii se spala, se pun in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate miezul. Branza se rade. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece. Branza se amesteca cu ou, sare, boia, ...
 Chiftelute cu sos marinat Chiftelute cu sos marinat
Ceapa se curata si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei. Painea se inmoaie in apa si se amesteca bine cu carnea tocata, cu ceapa, verdeata taiata marunt,oul batut, sare si piper. Se fac chiftele, se dau prin faina si se prajesc in ulei ...
 Prajitura cu bezea Prajitura cu bezea
Blatul se pregateste in felul urmator: se bat spuma 4 albusuri, 6 linguri de zahar pudra, pana cand zaharul se topeste. Se pun pe rand galbenusurile apoi cacao si faina. Se introduce in cuptorul incins intr-o tava unsa si tapetata cu hartie ...
 Salata regala Salata regala
Sfecla fiarta se da prin razatoare si se adauga zahar,ulei, sare si otet. Se pune un strat pe farfurie, se taie oul in bucatele, se pune maioneza, apoi ceapa verde taiata marunt si ciupercile marinate. Pofta buna! ...
 Salata de cicoare Salata de cicoare
Salata se desface de frunze si se spala. Se pune intr-un vas, se adauga ceapa taiata in felii si se pune sare. Se stoarce intre maini, se adauga mararul taiat marunt, sucul de lamaie, uleiul si se amesteca bine. Se adauga un ou fiert si taiat ...
 Prajitura cola Prajitura cola
Se pregateste blatul: galbenusurile se amesteca bine cu zahar, cola, zeama de lamaie in care s-a stins praf de copt si albusurile. Dupa ce se omogenizeaza se baga la cuptor. Crema se pregateste la fel de usor. Laptele se pune pe foc cu 4 linguri ...
 Pricomigdale Pricomigdale
Puneti la foc potrivit, intr-un vas, albusurile, miezul de nuca macinat, zaharul pudra si amestecati incontinuu, pana ce se incalzeste compozitia. Luati de pe foc si adaugati faina si esentele si amestecati bine compozitia. Puneti cu o lingura, into ...
 Tarta de dovlecei Tarta de dovlecei
Amestecati graul cu patrunjelul, untul, faina, sare si 2 linguri apa. Ungeti o tava rotunda cu diametrul de 23cm cu ulei. Tapetati tava (acoperiti si marginile)cu pasta obtinuta. Coaceti foaia de tarta 25 minute, la foc potrivit. Lasati apoi tava la ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se taie marunt si se prajeste cu zarzavatul taiat fideluta. Se presara faina si se adauga si 2 litri de apa. Se pun maruntaiele, sare, piper si se fierbe pana se inmoaie. Galbenusul se amesteca bine cu smantana intr-un castron si se ...
 Cornuri cu nuca Cornuri cu nuca
Pentru umplutura, fierbeti zaharul cu apa, adaugati nuca macinata, coaja de lamaie rasa sau scortisoara si vanilia. Din aluatul de cozonac intindeti o foaie de grosimea unui deget, pe care puneti umplutura. rasuciti, dandu-i forma de corn. Inainte de ...
 Tortul Indragostitilor Tortul Indragostitilor
1. Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale, miezul de nuca, ciocolata topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia, cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pe care il tineti la bain-marie. 2. Adaugati in „ploaie“ faina ...
 Salau in sos de capere Salau in sos de capere
Puneti intr-un vas, la foc mic, vinul, zeama de la jumatate de lamaie, 250ml apa, ceapa tocata, boabele de piper, foaia de dafin si ceva sare. Cand incepe sa fiarba, adaugati bucatile de peste si fierbeti-le la foc mic, 15 minute, apoi scoateti-le ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Zarzavatul se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei intr-o oala de aproximativ 2,5 litri. Se pune apa, se fierbe zarzavatul si orezul timp de o jumatate de ora. Rosiile se curata, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul ...
 Supa de visine Supa de visine
Visinele se fierb in apa cu sare si scortisoara. Galbenusurile de ou se amesteca separat cu smantana si se pun peste supa. Se poate adauga si putin zahar. Se mai fierbe putin si se serveste rece. ...
 Lasagna cu praz Lasagna cu praz
Curatati prazul si taiati-l in bucati de 10cm. Taiati fiecare bucata in jumatate, pe lungime. Caliti prazul astfel taiat in 30gunt. Adaugati faina si sucul de lamaie si tineti tigaia pe foc inca 10 minute, amestecand mereu. Luati vasul de pe foc, ...
 Pulpa de miel umpluta Pulpa de miel umpluta
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si scurgeti-o de apa. Taiati carnea, astfel incat sa obtineti o “foaie” groasa, presarati-o cu sare si piper. Zdrobiti miezul de nuca si amestecati-l cu cascavalul dat pe razatoarea mare, oul, ...
 Clatite cu sunca Clatite cu sunca
Carnea afumata se taie marunt si se amesteca cu 100 de ml de smantana. Se pune piper si se umplu clatitele cu compozitia obtinuta. Se ruleaza si se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna putina smantana amestecata cu un galbenus de ou si se ...
 Fursecuri cu stafide Fursecuri cu stafide
Se bate untul cu zaharul pana se alifiaza si dispar cristalele de zahar. Se adauga albusurile de ou si zaharul vanilat, stafidele si faina, amestecandu­-se lejer. Se toarna pe tavi unse cu ulei si prafuite cu faina, dupa care se introduc la ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 71
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z