SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu ciolan de porc

Ciorba cu ciolan de porc

Ingrediente - Ciorba cu ciolan de porc


un ciolan mare si proaspat de porc
2 morcovi
un ardei gras
o ceapa
o telina mica
un pastarnac
2 cartofi
2 cani suc de rosii facut in casa
1.2 l zeama de varza
fidea
un ou
leustean uscat
Mod de preparare - Ciorba cu ciolan de porc
Ciolanul de porc se taie bucati potrivite, se da intr-un clocot, se arunca apa si se spala, apoi se pune la fiert in 3 l de apa.
Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala si se toaca cubulete.
Cand carnea e fiarta se scoate de pe os, se pune inapoi in oala si se pun legumele. Se completeaza oala cu apa fiarta. Cand legumele sunt fierte se pune zeama de varza si sucul de rosii, se lasa cateva clocote si se adauga apoi fideaua. Se gusta de sare, zeama de varza fiind sarata s-ar putea sa nu mai fie nevoie. Dupa ce se stinge focul se bate oul sis e toarna in coarba, se amesteca deasupra cu o furculita sa se formeze zdrente, apoi se presara leusteanul uscat maruntit.
 
PS: Am uitat sa fac poze la final :)) asa ca am pus o poza cu o ciorbita cu ciolan si cu perisoare :)
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu ciolan de porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z