SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Fasole verde cu pui si maioneza Fasole verde cu pui si maioneza
Pulpa de pui se pune la fiert si cand e gata se curata carnita de pe os si se taie bucatele. Fasolea verde  o fierbem cam 10 - 15 minute in apa cu sare si apoi se lasa la scurs intr+o strecuratoare. Se prepara maioneza rapida cu mixerul vertical ...
 Chiftelute de linte Chiftelute de linte
Se pune lintea la fiert pentru 30 de minute. Se scurge intr-o sita, apoi se pune intr-un castron. Se adauga cartoful ras, oul, cascavalul ras , telemeaua rasa, condimentele si faina cat sa se obtina un aluat care sa stea legat. Se formeaza ...
 tarta ruseasca cu branza si ciocolata tarta ruseasca cu branza si ciocolata
Blat Se amesteca ingredientele uscate, se adauga oul, untul(la temperatura camerei) bucatele si se framanta bine bine, daca este necesar adaugati si laptele.Dati la frigider.Intre timp ne ocupam de crema. Crema Mixam branza cu smantana si zaharul, ...
 Spuma de vin cu fructe de padure Spuma de vin cu fructe de padure
Intr-un vas cu fundul dublu, punem galbenusurile, zaharul si vinul. Amestecam un pic pana cand s-au desfacut galbenusurile si trecem vasul pe flacara mica,la aragaz, amestecind energic pina cind devine o spuma consistenta. In tot acest timp trebuie ...
 Salata de andive cu rucola Salata de andive cu rucola
se indeparteaza frunzele galbene de deasupra ale andivei, iar interiorul se opareste in apa cu sare.Se scurge si se lasa la racit. Intre timp spalam bine rucola si rupem cotorasele.Apoi pragatim maioneza dintr-un galbenus crud cu ulei, sare si putina ...
 Briose tricolore Briose tricolore
Incingeti cuptorul la 180 grade. Topim untul. Punem apa la fiert in alt vas. Adaugam cacao la unt si amestecam bine. Punem si apa si lasam sa fiarba 30 sec. Oprim focul si dam vasul deoparte. Intr-un castron mare amestecam faina cu zaharul. ...
 Chiftele de dovlecei dulci sau sarate Chiftele de dovlecei dulci sau sarate
Chiftele dulci: Se rade dovleceul curatat de coaja si ras prin razatoarea mare si se lasa la scurs in strecuratoare. Se stoarce putin in maini sa iasa surplusul de zeama si se amesteca apoi cu branza faramitata, oul, zaharul, coaja de portocale, ...
 Patratele cu brinza si crema de lamiie Patratele cu brinza si crema de lamiie
Facem un aluat din ingredientele de mai sus,sa ne iasa un aluat ca de piine,pe care il punem la crescut.Cind se-a dublat volumul impartim in doua si facem cite o foaie nu prea subtire pe care o taiem fisii in ambele directii.Patratelele rezultate le ...
 Floricele dulci de primavara Floricele dulci de primavara
Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava. Pentru aluat, se bate untul cu mierea,zaharul, esentele si scortisoara.Se adauga oul si se amesteca.Se adauga laptele si se amesteca usor pana la omogenizare. Intr-un ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
Cartoful il dam pe razatoare, apoi il stoarcem de zeama, apoi il amestecam cu carnea tocata, condimentele si verdeata. Adaugam oul si omogenizam. Cu mainile umede se formeaza chiftelute mici, rotinde sau plate, dupa preferinta. Se prajesc in ulei ...
 Paine impletita elvetiana Paine impletita elvetiana
In cuva masinii de paine punem faina, drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar, untul topit, oul batut si restul de lapte caldut. Dupa ce ingredientele s-au amestecat bine punem si sarea si lasam la dospit. Rasturnam aluatul pe blatul de lucru ( eu ...
 Mancarica de spanac cu ou pentru copii Mancarica de spanac cu ou pentru copii
se spala f bine spanacul in cateva ape, dupa care il punem la fiert cca 30 de min, aruncam apa in care a fiert si il punem in lapte si mai lasam sa fiarba cateva minute impreuna. intre timp punem si oul la fiert( oul trebuie sa fie fiert foarte bine) ...
 Pui shanghai in cuib de cartofi Pui shanghai in cuib de cartofi
Intr-un bol amestecam oul,sosul de soia,mustarul ,2 linguri de faina,sare si piper. Amestecam bine sa nu ramina cocoloase. Lasam la o parte si ne ocupam de pieptul de pui pe care il taiem fisii cam de doua degete,il condimentam si il trecem prin ...
 Chiftelute cu sos Chiftelute cu sos
- Se pot da toate ingredientele prin masina de tocat sau se toaca marunt, iar cartoful se da prin razatoarea mica. Usturoiul se piseaza.Felia de paine se inmoaie in lapte, apoi se storce bine si se toaca marunt. Oul se bate, dupa care se amesteca ...
 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale cu lingura de apa, zaharul si vanilia. Se adauga treptat uleiul mixand in continuare.La sfarsit se pune faina.Trebuie sa rezulte un aluat nici tare nici moale, astfel incat sa se poata modela. Cu mainile ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt si cacao. Se amesteca oul cu laptele, uleiul, vanilia si zaharul pana se topesc cristalele. Ciocolata se topeste la bain marie si se adauga la ingredientele lichide. Se adauga in ploaie, treptat ...
 Dovlecei pane Dovlecei pane
  Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele subtirele. Rondele de dovlecel le condimentam cu sare, chilli si amestecul de ierburi. Dovlcelul condimentat se lasa la “marinat”,  pentru a intra condimentele in rondele, timp ...
 Ciorbica de pui a la grec pentru copilasi Ciorbica de pui a la grec pentru copilasi
se spala bine pieptutul, se pune la fiert, se spumeaza,, dupa care adaugam legumele date pe razatoare , lasam sa fiarba la foc mediu, cand au fiert, luam de pe foc si punem galbenusul de ou amestecat cu smantana. pt k ciorba sa nu se branzeasca se ...
 Pavlova cu fructe de padure Pavlova cu fructe de padure
Batem cele 3 albusuri cu zaharul pudra ,adaugind si zeama de lamaie, pina cind avem o bezea ferma, cind intorci castronul sa nu curga, sa ramina "batz". Pe o hartie de copt punem bezeaua sub forma de blat iar pe margini punem cu ...
 Oua de Pasti Oua de Pasti
Mai intai se pregateste baza: Incalzeste cuptorul la 160 C si pregateste o tava cu 6 forme de briose mici. Amesteca zaharul cu faina din migdale si adauga oul. Bate cam 3 minute la viteza mare. Adauga faina si untul topit si racit, vanilia la viteza ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z