SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 Prajitura cu cafea Prajitura cu cafea
Puneti intr-un vas galbenusurile impreuna cu zaharul, esenta de rom si sarea, apoi, folosind o lingura de lemn, amestecati-le bine, pana cand obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati, alternativ, faina si laptele, amestecand incontinuu compozitia. ...
 Salata de varza alba cu susan Salata de varza alba cu susan
Se amesteca sarea, piperul, mustarul si otetul. Se adauga uleiul si se omogenizeaza compozitia. Varza si stafidele se pun intr-un castron, se stropesc cu otet si apoi se amesteca usor. Branza se taie in cuburi. Se taie merele in felii si se ...
 Salata cu orez Salata cu orez
Rosiile se taie felii. Orezul se fierbe si se amesteca cu rosiile, cu ardeii grasi taiati fideluta si ceapa taiata rondele. Se amesteca putin ulei, cu otet si sare si apoi se adauga peste compozitia pregatita in prealabil. Pe deasupra se ...
 Biscuiti cu parmesan Biscuiti cu parmesan
Se ancalzeste cuptorul pe 190 grade C. In doua tavii se pune hartie de copt. Se amesteca otetul sau zeama de lamaie cu laptele si se lasa deoparte pentru 7 minute.Antr-un bol se amesteca: faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul. Untul trebuie ...
 Salata cu branza Salata cu branza
Painea se taie in felii. Acestea se pune putin pe gratar pana se prajeste. Se pune apoi pe fiecare felie cate o bucata de branza. Se adauga condimente, putin ulei si se mai lasa putin pe foc. Otetul il amestecam cu zeama de lamaie, otet, mustar, ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pulpele si legumele se pun la fiert in aproximativ 2,5 litri de apa. Se pune si o lingura de sare. Se tine la fiert pana in momentul in care carnea devine frageda. Supa se strecoara si apoi carnea si legumele se taie in mici bucati.Se lasa iar ...
 Gaspacho Gaspacho
Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul. Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si ...
 Salata de ciuperci cu sos de mustar Salata de ciuperci cu sos de mustar
Ciupercile se spala si se calesc in putina margarina. Morcovii si cartofii se curata si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert bine, se taie in cuburi si se pun peste ciupercile calite si puse intr-un vas. Se adauga mazarea scursa si verdeata ...
 Salata de fasole, linte si carnaciori Salata de fasole, linte si carnaciori
Fierbeti, separat, fasolea si lintea in apa cu sare. Scurgeti-le apoi și puneti-le intr-o salatiera mai mare. Fierbeti carnaciorii 10 minute, taiati-i in rondele cu grosimea de 2cm si adaugati rondelele in salatiera. Taiati ceapa in rondele subtiri ...
 Crema de linte cu marar Crema de linte cu marar
Spalati lintea si puneti-o la fiert in apa cu sare in care ati adaugat si otetul. Cand boabele de linte incep sa se desfaca, luati vasul de pe foc, scurgeti lintea (pastrati apa in care a fiert) si treceti-o printr-o sita, pentru a obtine un piure. ...
 Salata regala Salata regala
Sfecla fiarta se da prin razatoare si se adauga zahar,ulei, sare si otet. Se pune un strat pe farfurie, se taie oul in bucatele, se pune maioneza, apoi ceapa verde taiata marunt si ciupercile marinate. Pofta buna! ...
 Marinata de peste macrou Marinata de peste macrou
3 kg macrou, 1 kg ceapa, 2 morcovi, coriandru, ienibahar, boabe mustar,boabe piper, sare, o parte otet si o parte apa. Se spala pestele si se taie bucati de 2 cemtimetri, ceapa se curata si se taie pestisori, dupa ce ati taiat ceapa se freaca cu ...
 Rulouri de somon afumat cu salata de castraveti Rulouri de somon afumat cu salata de castraveti
Aceasta salata de castraveti este de origine asiatica si are o deosebita raspandire printre acesti locuitori intrucat se prepara usor si are o aroma deosebita. Pentru a pregati aproximativ 20 de astfel de rulouri rezervati-va 30-40 de minute, ...
 Dulceata de pepene verde Dulceata de pepene verde
Se strange coaja de la 2 - 3 pepeni verzi potriviti. Se indeparteaza partea verde, coaja propriuzisa si se pastreaza doar partea alba si un strat subtire de cativa milimetri de miez rosu. Se taie in cubulete de aproximativ 1cm. Cubuletele se fierb ...
 Ciorba de linte Ciorba de linte
Alegeti lintea, spalati-o si punetio la fiert intr-un vas cu apa rece. Cand este aproape fiarta, adaugati ceapa calita in ulei, usturoiul tocat marunt, piper si sare, dupa gust. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat, ciorba este gata. Adaugati otet ...
 Salata de castraveti Salata de castraveti
Castravetii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Din ulei, otet, doua linguri de apa, mujdei de usturoi si sare se prepara un sos care se toarna peste castraveti si se amesteca. ...
 Salata de varza alba Salata de varza alba
Varza se spala, se taie fideluta, se sareaza si apoi se stoarce. Ceapa se curata si se toaca marunt. Varza se amesteca cu ceapa, uleiul, otetul, sarea si piperul. Se serveste rece. ...
 Somon la cuptor cu spanac si ciuperci Somon la cuptor cu spanac si ciuperci
Se incalzeste cuptorul 190 (grade C). Se aseaza pestele intr-o tava unsa. Spanacul se spala bine si se taie cu cutitul nu foarte marunt.Rosia se spala si se taie in jumatate se scoate miezul afara, dupa care se taie bucatele. Ciupercile se curata ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Zarzavatul se toaca marunt si se caleste cu putina boia. Se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Cand carnea este gata se adauga orezul. Dupa ce fierbe si orezul se pune tarhonul. Pentru a se acri se pune otet si dupa gust se adauga si ...
 Cornulete fragede Cornulete fragede
Framantati un aluat din toate cele de mai sus si intindeti-l intr-o foaie de circa 5mm grosime. Taiati-o in patrate cu latura de circa 5-6mm, apoi puneti pe fiecare patratel cate un cubulet de rahat dupa care rulati pe diagonala. Puneti cornuletele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 33
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z