SiteDeBucate » Panificatie si patiserie » Cornulete fragede

Cornulete fragede

Ingrediente - Cornulete fragede

untura 400g
faina 150g
apa 13 linguri
otet 3 linguri
rahat 200g
sare un varf de cutit

Mod de preparare - Cornulete fragede
Framantati un aluat din toate cele de mai sus si intindeti-l intr-o foaie de circa 5mm grosime. Taiati-o in patrate cu latura de circa 5-6mm, apoi puneti pe fiecare patratel cate un cubulet de rahat dupa care rulati pe diagonala. Puneti cornuletele intr-o tava neunsa si coaceti-le in cuptorul incins. Presarati-le cu zahar pudra.



(Loredana Burbulea - Bacau)


Comentarii
ssssssssssssss (18/04/2014 14:44:44)
sunt lafel ca RAHATUL din ele
Elisabeta (11/01/2014 19:51:41)
Mi piace


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
10 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cornulete fragede
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z