SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor
Carnea se spala, se sterge si se taie cubulete .Ceapa se curata , se spala si se taie julien subtire.Intr-un vas de cuptor se pune  ulei,apoi se pune carnea si se da  la foc mic sa se rumeneasca putin. Se toarna putina apa si se lasa sa se ...
 Salata de brocolli cu ardei gras Salata de brocolli cu ardei gras
Speli broccoli, il tai marunt si il fierbi in apa cu sare. Cureti ardeiul, rosia si ciupercile, le speli, le tai si le tragi in ulei. Apa si otetul le combini cu verdeata tocata si torni amestecul peste legumele combinate. ...
 Peste in sos acrisor Peste in sos acrisor
Cureti pestele si ii inlaturi capetele si cozile. Apoi iI tai in doua pe lung si-l condimentezi cu sare si piper pe ambele parti. Toci ceapa si o prajesti in ulei. Cand devine sticloasa, adaugi otetul si 1 lingura de zahar, amesteci si iei de pe foc. ...
 Supa greceasca de linte Supa greceasca de linte
Speli lintea si o pui la fiert in 2,5 I de apa. Dupa ce a dat in fiert, scurgi apa si pui alta, clocotita. Fierbi 50 de minute. Cand apa fierbe, adaugi cepele taiate marunt, usturoiul tocat, foile de dafin, uleiul si sarezi dupa gust. Dupa ce a ...
 Marinata de peste Marinata de peste
Asezi pestele in cercuri intr-o cratita sau castron, alternand un strat de peste cu unul de sare (chiar daca pare exagerata cantitatea de sare, pestele va absorbi doar cat are nevoie). Astfel pregatit, pestele va sta la rece 24 de ore. Apoi scurgi ...
 Piftie de curcan Piftie de curcan
Fierbi partile curcanului (la foc mic) care iti raman cand il portionezi pentru friptura (picioare, aripi, cap, tartita, maruntaie), adaugi in fiertura zarzavatul de supa (morcov, cartof). Ai grija sa iei spuma de cate ori este nevoie. Cand carnea se ...
 Prajitura cu scortisoara si mere Prajitura cu scortisoara si mere
Bati albusurile spuma, apoi adaugi treptat zaharul, galbenusurile si uleiul amestecand usor. Adaugi si merele, scortisoara, nuca si treptat faina, apoi omogenizezi, incalzesti cuptorul, tapetezi o tava cu hartie unsa cu margarina, torni compozitia ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Cureti burta de vita, o oparesti, o mai cureti o data si o mai oparesti de doua ori. O tai fasii subtiri, de 2 cm lungime, apoi o speli intr-o sita sub jet de apa calda. Separat oparesti ugerul de vita, taiat in 3-4 bucati mari, il oparesti de mai ...
 Prajitura de iarna cu gem Prajitura de iarna cu gem
Amesteci bine gemul sau marmelada cu faina, apoi adaugi nucile maruntite, uleiul, laptele, bicarbonatul stins, aromele si omogenizezi compozitia. Ungi o tava cu ulei, o tapetezi cu faina, torni compozitia si o dai la cuptor pentru 35-40 de minute, la ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Cureti zarzavaturile, le toci marunt si le pui la fiert in apa cu sare. Cureti pestele, il speli si il portionezi. Cand legumele sunt fierte, adaugi zeama de varza, apoi pestele si mai lasi sa fiarba 15 minute. La sfarsit pui leusteanul taiat marunt ...
 Ciorba de ciuperci Ciorba de ciuperci
Pui apa la fiert, iar cand clocoteste adaugi morcovii intregi curatati, ciupercile taiate felii si condiment dupa gust. Cand sunt toate fierte tragi oala deoparte pentru 20 de minute, lasi sa se raceasca si scoti morcovii.Intr-un castron bati bine ...
 Ciorba de fasole cu ciolan afumat in paine Ciorba de fasole cu ciolan afumat in paine
Pui fasolea cu o seara inainte la inmuiat. Speli ciolanul si il pui la fiert intr-o oala de 4 litri de apa cu sare timp de o ora. Intre timp, pui fasolea la fiert, schimbandu-i apa de trei ori. Adaugi legumele taiate rondele peste ciolan,  ...
 Mancare de bame Mancare de bame
Lasi barnele sa se decongelze, iar separat pui la fiert 1 l de apa cu otetul si un praf de sare. Cand apa clocoteste adaugi bamele bine scurse, le dai intr-un clocot-doua, apoi le scoti intr-o strecuratoare. Cureti ceapa, o tai marunt si o inabusi ...
 Friptura cu legume murate si ciuperci Friptura cu legume murate si ciuperci
Speli carnea, o tai felii, le ungi cu mustar si le lasi la rece sa se fragezeasca timp de 20 de minute. Intre timp tai fasii gogosarii si castravetii murati, iar ciupercile le scurgi de zeama si le treci sub un jet de apa rece. Asezi apoi friptura ...
 Salata de pui Salata de pui
Intr-un borcan de 500 ml amesteci foarte bine, 1 lingura ulei, 1 lingurita otet, sarea, piperul si alte condimente, dupa gust. Adaugi maslinele si lasi totul deoparte (poti lasa cateva ore la frigider). Toci pieptul de pui, fiert si racit sau il tai ...
 Rulada de post Rulada de post
Intr-un castron amesteci faina, ceaiul, otetul, bicarbonatul si zaharul. Adaugi margarina si framanti repede. Lasi aluatul sa se odihneasca o jumatate de ora, apoi il imparti in jumatate si intinzi 2 foi de 1/2 cm grosime. Desfaci marmelada cu 2 ...
 Frigarui picante Frigarui picante
Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua, sare si piper, stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele. In acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit, cel ...
 Crema de porumb Crema de porumb
Se taie prazul in bucatele si se fierbe in apa sarata 3 minute. Se prajeste in ulei costita taiata in felii subtiri, in asa fel incat sa fie crocanta. Se scoate costita din grasime si in grasimea ramasa se caleste prazul din care am oprit deoparte 4 ...
 Frigarui de porc cu mere Frigarui de porc cu mere
Taiati carnea in bucati potrivite, condi mentati-o cu sare si piper si stropiti-o cu otet. Tineti-o la rece 10 minute. Taiati merele in sferturi, curatati-le de cotoare si seminte. Insirati pe frigarui alternativ, carne si mere. Presarati frigaruile ...
 Felii de vinete cu rosii si mozzarella Felii de vinete cu rosii si mozzarella
Vanata se taie in felii de 1 cm grosime. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Rosiile se spala, se indeparteaza codita si se taie felii subtiri. Mozzarella se lasa sa scurga de apa si se taie feliute. Se poate folosi si mozzarella la sul, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 38
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z