SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri cu otet

Maioneza cu mustar
Se adauga la miaoneza mestecand continuu cu o lingura de lemn ,mustarul,oteul si prafu de piper. ...
sos de capere
Se rumeneste faina in untul topit, se stinge cu supa si se da in cateva clocote. ...
 Sos pentru friptura Sos pentru friptura
1. Topiti untul in tigaie, adaugati ceapa si caliti-o timp de aproximativ 5 minute sau pina se inmoaie 2. Adaugati rosiile, berea, otetul, sos worcestershire, pasta de rosii, zaharul si mustarul si amestecati pina se omogenizeaza 3. Lasati sa de ain ...
 Sos tartar Sos tartar
1. amestecati intr-un castron castraveciorii cu caperele, adaugati maioneza si amestecati bine bine, apoi incorporati smintina 2. incorporati otetul si verdeata, amestecati bine 3. acoperiti vasul si puneti-l la rece 30 de minute inainte de a servi ...
 Maioneza Maioneza
1. puneti in blender sau in mixer galbenusurile, mustarul, zeama de lamiie (otet), zaharul, putina sare si piper, 1 lingura de ulei. Amestecati-le timp de jumatate de minut sau pina devine omogen, mai deschis la culoare si de consistenta unei creme ...
 Sos de hrean cu mere Sos de hrean cu mere
Daca doriti sa puneti pe masa un sos de hrean delicios, atunci este obligatoriu sa-l preparati cu ajutorul merelor. Este o combinatie pe care am intilnit-o la Viena. Contine pasta de hrean in otet si mere din compot, sau mere coapte. Are un gust ...
 Sos Tartar Sos Tartar
Tocati marunt castraveciorii, caperele, tarhonul si patrunjelul. Intrun castron se amesteca totul cu maioneza si smintina, adaugati otetul, sarea si piperul si amestecati bine, dupa care il dati la rece pe 30 de min. Se serveste cu carne, peste, ...
 Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi) Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul. ...
 Gogosari in sos pentru friptura Gogosari in sos pentru friptura
  Gogosarii taiati fideluta se oparesc in compozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate si foile de dafin. Se oparesc cam 10-15 min. Se scot se asaza in borcane se toarna compozitia in care i-am oparit, peste ei. Se incinge ...
 Sos olandez Sos olandez
Se pun intr-o craticioara apa,otetul si piperul si se fierb 1-2 minute,pana se reduce la o treime.Se lasa putin sa se raceasca si se adauga galbenusurile.Se bate bine cu telul.Se pune vasul la bain -marie si se bate energic timp de 5-6 minute pana se ...
 Sos picant de rosii Sos picant de rosii
Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga conserva de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi se condimenteaza cu sare si un praf de zahar. Se adauga si otetul si se fierbe la foc mediu timp de 15 ...
 Sos italian pentru salate Sos italian pentru salate
Se toaca toate ingredientele apoi se pun in blender cu ulei, otet si mierea. Se mixeaza bine pana cand devine o pasta. Dressingul obtinut si ramas se poate pune intr-un recipient si pastra pana la 90 de zile.   ...
 Sos de castraveti Sos de castraveti
Castravetii se taie marunt si se fierb in apa, cat sa ii acopere. Se adauga faina amestecata cu smantana, se mai fierbe putin, se ia de pe foc si se pune unt. Un sos de castraveti excelent pentru carnea fiarta. ...
 Maioneza Maioneza
Se fierbe tare un ou, se curata de coaja si de albus. Galbenusul se sfarama cu o furculita cat mai fin (poate fi trecut si printr-o sita metalica). Se pune intr-un castron galbenusul fiert sfaramat si galbenusul crud. Se amesteca bine cu un praf de ...
 Sos rapid de usturoi Doina Sos rapid de usturoi Doina
Puneti intr-o cana de blender usturoiul curatat si taiat bucati, galbenusul, mustarul zeama de lamaie sau otetul, miezul de paine stors, bicarbonatul, uleiul, condimentati si mixati 15-20 secunde. Adaugati smantana sau iaurtul, dregeti gustul, dupa ...
 Sos de marar Sos de marar
Intr-o craticioara puneti uleiul (untul) si faina, la foc mic. Amestecati cu un tel 2-3 minute pana incepe putin sa sfaraie (nu prajiti faina) si adaugati laptele (fierbinte), amestecand energic cu telul. Sosul se va ingrosa imediat.Adaugati mararul ...
 Sos de usturoi cu smantana Sos de usturoi cu smantana
Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si putin otet si se freaca bine de tot, trebuie sa rezulte o pasta ceva mai grosuta.Se adauga smantana si se amesteca pana se omogenizeaza, la sfarsit se ...
 Sos de legume Sos de legume
Se curata, se spala si se taie bucati legumele si zarzavaturile, apoi se pun la calit in ulei in ordinea urmatoare: incepeti cu morcovii, dupa 3-4 minute pastarnacul, telina, urmeaza ardeii grasi, cartofii, dovlecelul, ceapa, continuati cu rosiile, ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se pun la fiert 200 ml apa cu concentrat (sau zeama de la supa, rasol, etc.) cu zahar si bulion . Intr-o craticioara se amesteca uleiul cu ketchup sau rosii curatate de pielita si tocate foarte marunt.Adaugati faina si puneti pe aragaz la foc mic ...
 Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita
Se incinge uleiul de masline intr-o oala de fiert subpresiune si se caleste 3-4 minute carne de vita pana isi schimba culoarea in roz.Se adauga ceapa si se mai lasa la calit inca 3-4 minute.Se adauga morcovii, condimentele,foile de dafin,otetul: se ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri cu otet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z