SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti cu otet

 Ciorba cu fasole carne si fidea Ciorba cu fasole carne si fidea
Pui la inmuiat fasolea de pe o zi pe alta si a doua zi o scurgi, si o pui la fiert schimbandu-i 3-4 ape. In ultima apa, adaugi si sare. Cureti radacinoasele, le treci prin razatoare si le adaugi peste fasole odata cu ceapa tocata, mujdeiul, cimbrul, ...
 Pui cu sos picant Pui cu sos picant
Speli si tai carnea in bucati potrivite, asezi intr-o cratita de tuci. Adaugi telina taiata tn felii subtiri, sosul picant, 1/2 pahar apa, acoperi vasul si lasi la foc 30 minute. Intre timp dai pe razatoare morcovul si tai ardeii fin.Incalzesti ...
 Zama de pastai Zama de pastai
Cureti si speli morcovul, pastamacul si patrunjelul, le razi pe razatoarea mare si le pui la calit cu o lingurita de ulei, in oala in care vei face ciorba.Cureti si tai cubulete ardeiul gras, ceapa o toci marunt si le adaugi la calit peste morcovi. ...
 Salata banateana de castraveti verzi Salata banateana de castraveti verzi
Speli castravetii si, cu tot cu coaja, ii tai in felioare subtiri. Le adaugi sare, zahar, otet si piper si ii lasi sa stea asa timp de 30 de minute. Intre timp, amesteci iaurtul cu mararul si, dupa cele 30 de minute, torni iaurtul si omogenizezi. ...
 Ciorba de fasole cu ciolan afumat in paine Ciorba de fasole cu ciolan afumat in paine
Pui fasolea cu o seara inainte la inmuiat. Speli ciolanul si il pui la fiert intr-o oala de 4 litri de apa cu sare timp de o ora. Intre timp, pui fasolea la fiert, schimbandu-i apa de trei ori. Adaugi legumele taiate rondele peste ciolan,  ...
 Crema de porumb Crema de porumb
Se taie prazul in bucatele si se fierbe in apa sarata 3 minute. Se prajeste in ulei costita taiata in felii subtiri, in asa fel incat sa fie crocanta. Se scoate costita din grasime si in grasimea ramasa se caleste prazul din care am oprit deoparte 4 ...
 Mancare de linte Mancare de linte
Alegi boabele de linte si le speli, apoi le pui la inmuiat in apa rece, pentru 3-4 ore. Tai coaja galbena, subtire a lamaii, indepartand partea alba, care este amara. Fierbi lintea la foc mic, pentru 30 de minute, impreuna cu coaja lamaii.Cureti si ...
 Carnati pe sfecla rosie Carnati pe sfecla rosie
Prajesti carnatii in ulei fierbinte, ii scoti pe o farfurie si ii servesti cu piure de sfecla pregatit astfel: Fierbi sfecla, si o cureti de coaja. Apoi dai sfecla pe razatoarea cu gauri mari. Prepari un sos dintr-o lingurita cu faina si 1 cana cu ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se curata rosiile de seminte.Se taie cubulete rosiile, ardeii si cepele.Se amesteca cu pasta de tomate, uleiul de masline, otetul, patrunjelul, coriandrul si boiaua.Se asezoneaza cu sare si piper.Puteti servi acest sos la garnituri, fripturi sau cu ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti cu otet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z