SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 Saramura de peste cu maioneza Saramura de peste cu maioneza
Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul incins, impreuna cu rosiile si ardeii, intorcandu-le pe ...
 Pui in sos dulce acrisor Pui in sos dulce acrisor
Pieptul de pui se taie fasii, se sareaza, se da prin amidon si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste putin.Separat se calesc legumele cu o lingura de ulei de susan, se adauga usturoiul, pieptul de pui, sucul de ananas, cateva bucatele de ...
 Pulpa de Rata Confiata Pulpa de Rata Confiata
Se taie putina grasime de pe pulpele de rata, dupa care se leaga cu sfoara de bucatarie. Grasimea se topaste in oala si se aseaza rata. Se pune langa el ceapa, radacinoasele, usturoiul si verdeturile. Se stinge cu vin alb sec din belsug si se acopera ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se gateste la cuptor , timp de 25-30 min.Se face sosul de portocale astfel : intr-o craticioara se pune mierea si otetul, se lasa sa se caramelizeze, se ...
 PIEPT DE PUI CU SOS TERIYAKI PIEPT DE PUI CU SOS TERIYAKI
Pieptul de pui se transeaza in 4 portii egale, se aromeaza cu sare si piper alb si se prajeste in tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta, pana cand capata o culoare aurie.Se face sosul Teriyaki astfel : se face o reductie cu zahar ( miere ) ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA
Pieptul de pui ( lasat bucata intreaga )se aromeaza cu sare si cu piper , se soteaza la tigaie in putin ulei de masline, pe o parte si pe alta , pana ce se patrunde si capata o culoare aurie.Se scoate separat.Se face sosul de soia astfel : intr-o ...
 Mancarica de castraveti murati Mancarica de castraveti murati
Castravetii taiati rondele , se spala in trei-patru ape.Se taie ceapa marunt , inpreuna cu usturoiul si se calesc in untura. se adauga si morcovul.Rosiile se oparesc si se curata de pielita , apoi se adauga peste legumele puse la calit.costita de ...
 MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI
Muschiul de vaca portionat se marineaza cu sare si piper si se gateste la tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta ( in functie de preferinte : in sange, mediu sau bine facut ) .Legumele proaspete se taie in felii sau in bucati mari, se ...
 FRIGARUI MUNTENESTI FRIGARUI MUNTENESTI
Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul se portioneaza in bucati mari( la fel ca ardeiul gras). Ceapa se taie in jumatati.Pe niste bete de frigarui se pun alternativ bucati de ...
 chiftele marinate chiftele marinate
Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine inmuiata,apoi cu oul si verdeata,condimente si piper.Din compozitie se fac chiftelute care se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Cureti carnea, tai fiecare pulpa in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca. Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lungura de bulion, usturoiul, sare,  piper, dafinul si ...
 Pastravi cu sos de maioneza Pastravi cu sos de maioneza
Pastravii se curata si se spala cu apa rece, dupa care se pun la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa 15 min. se scot pe un platou si se acopera cu maioneza calda, pregatita astfel: un galbenus crud se freaca spuma cu doua linguri de unt. Cand ...
 Mancare de bame cu carne de oaie Mancare de bame cu carne de oaie
1. Se spala carnea si se pune impreuna cu ceapa taiata pestisori la calit in 100 ml ulei de masline.2. Se caleste la foc mic, pana se inmoaie ceapa, iar apoi se adauga 250 ml apa si se lasa la fiert 30 minute.3. Separat se fierbe 1 l de apa cu 100ml ...
 Stufat cu carne de miel Stufat cu carne de miel
Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in ulei cu adaos de apa; se da sare si piper. Cind s-a inabusit se scoate in alt vas. Ceapa uscata se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in sosul de la carne. Se adauga faina ...
 Pui in sos dulce-acrisor Pui in sos dulce-acrisor
Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi, iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei, pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns).Se adauga apoi sosul obtinut din ...
 Pui cu bame si bors Pui cu bame si bors
Se taie carnea in bucati si se prajeste in grasime. Se fierb in apa clocotita 5 minute bamele, care se limpezesc apoi cu multa apa rece. Peste carne se adauga bamele, apoi rosiile si ardeiul taiate marunt. Se pune verdeata, se acopera vasul si se ...
 Cuiburi de mamaliga Cuiburi de mamaliga
Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si apoi ii taiem in cubulete de 1 cm. Ii dam in ulei incins la prajit; cand sunt gata ii scoatem intr-un castron si punem peste ei sare, piper si seminte de chimion. Intr-o olita, punem zaharul la caramelizat. ...
 Cartofi cu sfecla la cuptor. Cartofi cu sfecla la cuptor.
1)Cartofii _ ii lasam cu coaja ,ii spalam si uscam.Sfecla _ o spalam , ii taiem codita si cotorul. Punem cuptorul la 210 grade si introducem cartofii intregi si sfecla pusa in folie de aluminiu(asa nu se murdareste nimic) timp de 1 hora.2)An acest ...
 Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar
Cartofii noi bine spalati se fierb in coaja, in apa cu putina sare, aproximativ 15-20 minute. Se scurg de apa, se lasa putin sa se racoreasca si se curata coaja.Preparati un mujdei din usturoiul curatat si bine zdrobit peste care puteti bicarbonatul ...
 Gulas de conopida Gulas de conopida
Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce sa pun intr-un castron cu apa si otet.Se lasa aici 10 minute.Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se poate adauga o rosie si 1/2 ardei gras taiat cubulete.Dupa ce s-au ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 57
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z