SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 prajitura cu mere prajitura cu mere
uleiul apoi faina+ ouale + zaharul se amesteca,se adauga merele +scortisoara +faina si praf de coptse toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu fainase coace la foc mediu 40 minse serveste pudrata cu,zaharse mai poate face compozitia fara mere ...
 BISCUITI CU SUSAN BISCUITI CU SUSAN
Intr-un bol amestecam toate ingridentele in afara fainii, care se adauga treptat pina aluatul este fraged nu lipicios,si se poate da prin masina de tocat(nu trebuie sa fie tare).Aluatul se poate pregati si la robotul de bucatarie dupa care asezam la ...
 Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor
O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita ...
 Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Carnea se spala,se sterge sau se zvanta bine.Fiecare bucata de carne se infasoara in folie de alimente ,se bate putin pe ambele parti ,se unge bine cu unt cu tarhon pe ambele parti ,dupa care se aseaza pe gratar,grill sau direct in tigaie pentru a se ...
 Frigarui de pui cu ciuperci Frigarui de pui cu ciuperci
Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le intr-un baitz preparat din ulei de masline, zeama de la o ...
 RINICHI DE PORC LA GRATAR RINICHI DE PORC LA GRATAR
Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper,cimbru,busuioc si se pun pe gratarul incins ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Spalam aripioarele, le stergem cu o carpita de bucatarie, le taiem varfurile si le taiem apoi in doua. Amestecam bine faina,usturoiul, piperul cayene si sarea intr-o punga. Punem aripioarele in punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele ...
 Creier pane Creier pane
Se dezgheata creierul, se pune intr-un castron si se spala cu apa rece, apoi se pune la fiert in apa clocotita in care am pus sare si otet si fierbem 10 minute. Dupa 10 minute il scoatem cu o spumiera intr-o strecuratoare la scurs, il lasam pana se ...
 Piept de pui natur cu salata de rosii Piept de pui natur cu salata de rosii
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, apoi se taie transversal in felii de 6-7 mm grosime. Se bate carnea pe un fund de lemn, apoi se condimenteaza cu piper, paprika si condimente pentru pui, dar nu se pune sare. Se unge apoi cu mana cu ...
 Piept de gasca afumat cu varza caramelizata, Piept de gasca afumat cu varza caramelizata,
Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga, ½ de ceasca de apa si se continua fierberea, se pune floricica de anason, otetul balsamic si vinul,continuandu-se fierberea pana scade.Se toaca ...
 Pulpe de pui glazurate Pulpe de pui glazurate
Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper.Pulpele se ung bine cu acest sos inclusiv sub pielita si se dau la rece macar doua ore.Se cojesc cartofii noi, se taie in cuburi si se pun in tava de copt( eu am pus pe ei ...
 Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud
Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion.Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc si se taie circular pentru a obtine o bucata plata. Se intinde pe muschiul de porc feliile de sunculita afumata si usturoiul taiat in felii. Nu se sareaza ...
 Pui prajit marinat Pui prajit marinat
Puneti intr-un castron toate condimentele (fara cateii de usturoi), mierea, vinul, otetul, uleiul de masline si patrunjelul. Omogenizati marinata, apoi imbibati bine puiul pe toate partile, inclusiv in interior si lasati-l sa stea in castronul cu ...
 Coaste de porc impletite Coaste de porc impletite
Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce au stat la marinat, impreunam coastele, ca in fotografia de prezentare, si la punem la cuptor impreuna cu marinata, pana sunt ele patrunse bine. ...
 Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan
Se spala carnea, se zvanta cu hartie absorbanta si se impregneaza din belsug cu un amestec preparat din ulei de masline, otet, susan si toate celelalte condimente. Se lasa sa se odihneasca la rece in acest baitz minim 15 minute. Eu l-am lasat de ...
 Pulpe gustoase Pulpe gustoase
Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi pe grillul incins.Salata:Varza o dai pe razatoare, ceapa o toci marunt.Asezonezi cu sosul obtinut din ulei, otet, sare, zahar.Servesti pulpa alaturi ...
 Friptura de porc in saramura de bere Friptura de porc in saramura de bere
Ceapa si usturoiul se curata.Ceapa se taie inele,usturoiul se taie/zdrobeste si se pun intr-un recipient incapator in care sa incapa carnea.Se adauga frunzele de dafin,nucsoara(eventual mirodeniile dorite),otetul,coniacul si berea.In aceasta saramura ...
 Cote de miel premier Cote de miel premier
Am pregatit un sos din ingredietele pentru marinat. Am maruntit cu miniroboul meu telina, usturoiul, patrunjelul, ierburile aromate . Am pregatit pe un platou bucatile de cote de miel spalate si sterse bine si restul ingredientelor.Am trecut fiecare ...
 Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas) Coaste la cuptor cu cimbru de camp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)
Tomilho (Thymus Vulgaris) este o plantã care trãieste in sol sec, deci putinã apã...eu il tin in vas.In Portugalia se foloseste la marinarea cãrnurilor mai grase, supe, aromatizarea uleiului de mãsline...Cuvântul latin" Thymus", vine din ...
 Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra
Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura, punem cartofii (curatati, spalati) taiati felii langa carne, stropim cu un pahar de bere neagra, condimentam cu condimentele mentionate, punem ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 54
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z