SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 salata de bureti laptosi salata de bureti laptosi
Buretii se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare si marar. Cand sunt fierti se scot si se adauga otet si ulei dupa gust si marar verde. Se mai poate adauga si usturoi. ...
 Gogosari umpluti cu varza pentru iarna Gogosari umpluti cu varza pentru iarna
Se aleg gogoasrii fara lovituri sau defecte si se taie in jurul cozii. se indeparteaza cotorul si semintele ; cand taiem gogosarii tb sa observam sa nu fie mucegaiti in interior. se spala apoi gogosarii si se lasa la scurs.Intre timp curatam varza si ...
 Castraveti murati pentru iarna Castraveti murati pentru iarna
Castravetii se spala , se zvanta si se aseaza in borcan. Pentru un borcan de 5 litri: 5 l apa, 5 linguri sare, 5 linguri zahar,100 ml de otet din vin, un pachetel conservant, piper boabe,boabe de coriandru, boabe mustar,usturoi,ceapa rondele,marar ...
 Castraveti murati Castraveti murati
Se spala bine castravetii, cimbru, mararu, ardeiul piscator. Se curata si se taie de-a lungul hreanul.Se pune peste castraveti o mana de sare si se oparesc cu apa clocotita. Apa de pe ei se goleste si se va repeta operatia anterioara de doua trei ...
 Gogosari in otet Gogosari in otet
Se curata gogosarii si se taie in patru. Se oparesc gogosarii impreuna cu toate. Se asteapta sa se raceasca, dupa care se pun in borcan si se pune hrean si celelalte pentru conservare. ...
 Gogosari murati Gogosari murati
Se taie gogosarul in 4, se amesteca cu compozitia si se lasa pana a doua zi, cand se baga la borcan. Nu se fierbe. ...
 Castraveti la borcan de 800 Castraveti la borcan de 800
Se spala bine borcanele si se scurg.Se spala castravetii, se curata ceapa si usturoiul, morcovii.Se taie rondele ceapa si morcovii.Se asaza in borcane cum va taie inspiratia. Se pune sarea, zaharul, otetul si apoi se completeaza cu apa.Se pun ...
 Otet aromat Otet aromat
Spalam bine verdeata, stergem cu un prosop de bucatarie si le adaugam in sticla cu otet. Insurubam, amestecam prin scuturare de cateva ori si lasam la macerat, in camara, pentru cel putin o luna.Dupa macerare, otetul va avea o aroma minunata. ...
 Gogosarii taiati - Muratura Gogosarii taiati - Muratura
Se pun toate ingredientele in cratita si cand incepe sa fiarba se pun gogosari spalati,curatati si taiati in cratita.Si se amesteca 20 de minute in continuu.Apoi se pune la dunt intre haine de pe o zi pe alta. ...
 Muraturi asortate la borcan Muraturi asortate la borcan
Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja.Se folosesc de preferinta borcane de 5 litri.Se taie rondele morcovii, se taie solzi ceapa, se taie rondele sfecla, se taie in jumatate ciupercile, se taie ...
 Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti
Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi taiati felii, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, usturoi si marar uscat.Se fierbe intr-un vas otetul cu apa, sarea,mierea , ...
 Gogosari in otet Gogosari in otet
Gogosarii se spala , se curata de seminte si se taie in bucati potrivite . Se pune la fiert apa impreuna cu otetul , sarea , zaharul si boabele de piper . Cand fierbe apa , se adauga gogosarii lasandu-i sa dea maxim doua clocote apoi se scot cu o ...
 Salata de varza rosie Salata de varza rosie
Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti.Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele.Dupa o ora, pun otet, boabe de piper,mustar(cand nu am hrean),foi de dafin,cuisoare ...
 Ghiveci grecesc Ghiveci grecesc
Se taie gogonelele cubulete, gogosarii si ardeii taiati feliute, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se pregateste sosul separat din ingredientele de mai sus de la sos. Se fierb in sosul respectiv 5-7 minute. Se pun reci in borcane si nu se ...
 Bureti de fag Bureti de fag
Se spala ciupercile foarte bine, in mai multe ape fiindca ca au nisip mult, nu se curata decat baza tulpinilor. Dupa ce ne-am asigurat ca sunt spalate foarte bine vom pune toate ingredientele, in afara de usturoi si marar, intr-un vas acoperit, sa ...
 Gogosari in saramura rece Gogosari in saramura rece
Se spala gogosari,se curata de seminte,se taie in 4 se pune in lighean,apoi se amesteca zaharul cu sarea intr-o farfurie apoi se presara peste gogosari la urma se stropeste cu otet,se lasa 24 h sa se lase zeama,cand punem in borcane taiem frunzele de ...
 Marinata de peste Marinata de peste
Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe)1 rând de peşte( se tot repeta)Se pune intr-o oală sub presiune cam 50 de minute de când incepe sa fiarbă. Dai focul pe mic, bre, cand ţiuie ca ...
 Castraveti in otet Castraveti in otet
Se pune otetul in borcan de 2 degete, apoi castravetii, sarea si zaharul, boabele de mustar si de piper, rondelele de ceapa si de morcov. Apoi se aduga apa pana se umple borcanul. Se sigileaza capacul, apoi se pune la fiert 15 minute. ...
 struguri marinati struguri marinati
Struguri cu coaja mai groasa si bobul mare, se spala, se inlatura boabele stricate, lovite sau patete.Se aseaza in borcane cu ciorchine cu tot.Otetul se fierbe cu apa, zaharul, scortisoara, cuisoarele, sarea, sa dea citeva clocote, rece, se toarna ...
 Gogosari murati Gogosari murati
Gogosarii se spala, se taie felii, se asaza intr-un vas si se adauga otetul, zaharul, sarea,hreanul si se lasa 24 ore pentru macerare.Se asaza in borcane fara a se indesa si apa rezultata se fierbe si se adauga calduta peste acestia. Se adauga acid ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 52
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z