SiteDeBucate » otet

Retete cu otet

 Inima cu ciuperci Inima cu ciuperci
Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati apoi foarte subtire bucatile de inima si puneti-le la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Spalati si feliati subtire ciupercile si cepele rosii. ...
 Inima in sos vanatoresc si cartofi piure Inima in sos vanatoresc si cartofi piure
Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, ...
 Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand ciocanelele intregi. Se desfasora pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se ...
 Pui cu cartofi la tava Pui cu cartofi la tava
Se spala puiul si se condimenteaza cu sare, piper, paprika. Intr-o tava puneti felii de morcov, bucatele de ardei gras si telina, verdeata, sare, piper, paprika. Asezati puiul intreg si introduceti in el bucati de morcov, ardei, telina si cativa ...
 Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui cu legume la cuptor
Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in sferturi. Pulpele se spala si se taie in doua, apoi se condimenteaza cu concentrat, piper si paprika.Intr-o tava mai adanca puneti legumele si ...
 Friptura de vita marinata Friptura de vita marinata
Probabil retetele postate anterior sunt deja un indiciu asupra preferintelor mele si ale familiei mele fata de carnea de vita. Intr-adevar, noua ni se pare cea mai savuroasa dintre toate carnurile, la care se adauga beneficiile de a fi si foarte ...
 Meniu la Dubletta Meniu la Dubletta
Incinzi Dubletta unsa cu putin ulei, asezi cartofii taiati in bucati potrivite, adaugi foarte putina apa si lasi sa se patrunda. Feliile de ceafa le condimentezi si le prajesti pe ambele parti in Dubletta incinsa si unsa cu putin ulei. Serveti cu ...
 Ficat de pasare cu sos de unt si bulion Ficat de pasare cu sos de unt si bulion
Ceapa curatata si spalata se taie cat mai subtire si mai fin posibil si se caleste in ulei. Ficatul de pasare se spala, se zvanta de apa, se pudreaza cu faina(amidon alimentar) si se prajeste usor in ulei de masline extravirgin. Se amesteca apoi ...
 Friptura inabusita de manzat Friptura inabusita de manzat
Puneti la prajit in ulei, intr-o cratita, feliile de rasol pana prind crusta pe ambele parti, cam 4-5 minute. Adaugati condimentele si ketchup, foile de dafin, usturoiul necuratat zdrobit cu latul cutitului, cateva frunze de patrunjel si telina si ...
 Sarmale in varza dulce a Ramona Sarmale in varza dulce a Ramona
Se opãreste varza in apã cu sare groasã si otet.Se strecoarã.Se pune la cãlit ceapa in ulei,apoi morcovii si ardeiul.Se lasã putin,apoi se adaugã carnea si baconul,se lasã pânã i-si schimba culoarea.Se pune orezul,si se condimenteazã,se ...
 Pui cu ananas in sos dulce acrisor Pui cu ananas in sos dulce acrisor
1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos de soia cu un ou batut si o lingura de amidon alimentar maxim 24h minim 30 minute. Dupa el se prajeste si apoi se scoate pe servete de bucatarie sa se ...
 Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor
Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa. Este una dintre mancarurile noastre preferate. Acum am preparat-o cu sos picant dulce acrisor.Spalati bine limba cu apa rece si tineti-o in apa cel ...
 Stufat cu limba de porc Stufat cu limba de porc
Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba este exceptional.Tineti limbile in apa rece cel putin 10 minute, sa iasa sangele. Puneti limba la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Cand ...
 Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati
Spalam crenvurstii, ii stergem cu un prosop curat si ii taiem pe lungime, dar numai partea de mijloc, lasand cele doua capete intregi. Taiem cascavalul felii cu grosime de apr. 3-4 mm si in fiecare crenvurst sau polonez asezam cate-o felie de ...
 Aripioare  cu  sos  picant Aripioare cu sos picant
Intr-o cratita,se pune uleiul de masline,apoi,usturoiul;cind usturoiul e auriu,se pun aripile.Cind aripile sint albicioase,se pune putin piper;se amesteca bine.Se lasa pe foc,descoperite,sa se prajeasca,putin(aripile) si sa se usuce apa,pe care o ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
Carnea se trece impreuna cu ceapa prin masina de tocat.Se rade cartoful ,se stoarce si se adauga peste carnea tocata.Se mai adauga oul, patrunjelul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se amesteca bine.Se formeaza chiftelute care se trec ...
 Fiptura de miel Fiptura de miel
Se prepara baitul(in zona mea asa se spune) inr-un castron.Adaugam otet sau vin alb,sare,ulei de masline,usturoiul taiat ,2-3 felii de lamaie,morcovul taiat rondele,patrunjelul taiat marunt,boabele de piper,frunzele de dafin ,sare si un pic de zeama ...
 OSTROPEL DE PUI OSTROPEL DE PUI
Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se scoate pe o farfurie.In unt se caleste ceapa taiata pestisori sau marunt dupa preferinta,peste care se adauga si gogosarul taiat fasii subtiri.Cand ...
 Pui dulce Pui dulce
Se pun stafidele in coniac. Se spala pulpele se cresteaza din loc in loc pana la os.Se condimenteaza dupa specificatiile de pe condiment ( in functie de cantitate). Daca nu sunt la 8 pulpe se folofseste ½ din pachet si se lasa 15 min la rece.Intr-o ...
 chiftele marinate chiftele marinate
Se pune uleiul intr-o craticioara, sare, zahar, bulionul amestecat cu faina si diluat cu apa, otetul, condimentele. Se fierbe sosul, se adauga si cihftele, se mai fierbe 15-20 minute. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-81
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu otet - Pagina 56
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z