SiteDeBucate » lamaie

Retete cu lamaie

 File de somn pe pat de legume si sos de smantana File de somn pe pat de legume si sos de smantana
Intr-o tigaie tip woc se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga legumele taiate si se calesc 5 minute.Se adauga apoi vinul si apa impreuna cu restul condimentelor,usturoiul,hreanul,mustarul,coaja rasa de lamaie ...
 Hamsie prajita Hamsie prajita
1.Se curate hamsia de intestine si se spala bine sub jet de apa rece.2.Se lasa la scurs intr-o strecuratoare.3.Dupa ce s-a scurs se rastoarna intr-un castron si se freaca bine cu 2 lingurite de sare mare.4.Se lasa timp de 30 de minute.5.Intre timp ...
 Chiftelute din peste Chiftelute din peste
Fileul de peste se toaca marunt,se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul,ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul.Se framanta bine cu mana (sau cu o lingura de lemn) toate ...
 Rechin cu legume la steamer Rechin cu legume la steamer
Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamiae, peste ele.Taiem zarzavaturile, felii, fideluta ori rondele (dupa pofta fiecaruia)si le amestecam bine. In ...
 Somn natur la cuptorul cu halogen Oven Somn natur la cuptorul cu halogen Oven
Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca nu aveti cuptor cu halogen. Difera putin timpii.Eviscerati pestii si taiati-le capetele (din ele se poate face o ciorba). Spalati-i cu apa rece, zvantati-i cu hartie ...
 Crap prajit cu garnitura de cartofi natur Crap prajit cu garnitura de cartofi natur
1. Se curata pestele de solzi, urechi si intestine.2. Se indeparteaza capul si coada, iar apoi se portioneaza.3. Bucatile de peste se spala bine si se lasa la scurs.4. Se dau cu sare.5. Intr-o farfurie putin adanca amestecam faina, malaiul si boiaua ...
 File de pangasius pe gratar File de pangasius pe gratar
M-au speriat o multime de articole ca pangasius este otravitor. Dar si cartofii au fost considerati otravitori cand au ajuns in Europa. Asa ca am facut si eu file de pangasius pe gratar si nu am patit nimic.Punem fileul in apa rece pana cand se ...
 Fileuri de peste la cuptor Fileuri de peste la cuptor
Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. Amestecam macul, susanul si faina de malai. Pregatim o tava ...
 Crap la cuptor Crap la cuptor
Pestele curatat, spalat,portionat, se asaza intr-un vas de yena,uns cu ulei de masline. Adaugam vinul, feliile de ceapa si usturoi,presaram condimente,stropim cu ulei si zeama de lamaie, dam la cuptor pentru jumatate de ora.Servim cu garnitura de ...
 Somon si pastrav la cuptor Somon si pastrav la cuptor
Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae.Separat se pregateste sosul din toate ingredientele,apoi se unge pestele cu acest sos pe toata suprafata ...
 Pastrav cu legume Pastrav cu legume
Pestele se condimenteaza cu sare,piper,boia,delikat si sare de lamaie si se pune pe gratar.Cartofii se taie cuburi,morcovii rondele si se pun la fiert cu un praf de sare sau delikat.Separat intr-o tigaie sau in wok se pun 2 linguri ulei si un cub de ...
 File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur
Pestele pane:Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper, boia si se stropeste cu sos de lamaie. Se lasa cca. 10 min sa se marineze. Intre timp se bat cele 2 oua spuma, se adauga ...
 Stavrizi la gratar Stavrizi la gratar
Stavrizii se curata, se spala, se zvanta, se tin la marinat cca 30-40 de min in solutia de marinat, dupa care se pun pe gratarul uns cu putin unt si se frig pe ambele parti.Stavrizii la gratar se pot servi natur cu lamaie sau impreuna cu un sos ...
 Ceatal la grill (gratar) cu sos alb Ceatal la grill (gratar) cu sos alb
Ceatalul este un pestisor marin,foarte gustos, mic,dar mai mare decat hamsia... Cu mirosul lui "innebuneste" toti turistii vara pe litoral... Se scot urechile cu grija si se trage in lateral sa iasa intestinele intregi .Se spala bine si se lasa la ...
 Sardina la grill (gratar) in saramura Sardina la grill (gratar) in saramura
Se curata pestele de mate,intestine,se taie capetele,se spala si se zvanta...Se amesteca condimentele cu zeama de lamaie, uleiul de masline,usturoiul si se introduc sardinele la marinat cca 20 de minute la temperatura camerei,dupa care se pun la ...
 Plachie de crap Plachie de crap
-pestele se curata,se transeaza in felii groase de 2-3 cm-apoi se sareaza si se da prin faina-se prajeste pe jumatate,cam 1-2 minute pe fiecare parte-in uleiul ramas se caleste ceapa si ardeiul,pana ceapa devine translucida,apoi se adauga ...
 PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS
Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se taie pe lungime(de la coada spre cap)Se obtin fileurile.Se pune pe foc gratarul se unge cu putin ulei si cand este bine incins se aseaza pestele ...
 Pangasius cu legume Pangasius cu legume
Telina si ardeii se taie cubulete, ceapa se taie marunt si se pun la foc la calit cu putin ulei si 50 ml vin alb. Fileurile de Pangasius se pun in tava cu sare, piper si zeama de lamaie. Dupa ce sunt gata, legumele se aseaza peste fileurile de peste ...
 MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB
Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper,boabe de coriandru,foi de ...
 File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj
Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele.Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-177
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lamaie - Pagina 139
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z