SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 TORT DIPLOMAT TORT DIPLOMAT
•se bat ouale cu zaharul si vanilia, se adauga laptele si se bat pe abur pana se ingroase ca o ciulama, nu prea tare;•intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai pune si apa si mesteca din cand in ...
 clatite clatite
Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle. Treptat se adaugă laptele şi sifonul, amestecând continuu. Se adaugă praful de sare şi se amestecă până capătă consistenţa unei smântâni subţiri.Se încinge o tigaie (dacă ...
 prajitura cu foi de casa prajitura cu foi de casa
PTR. FOI: Se face din ingredintele ptr.foi un aluat care sa se poata intinde pe fundul tavii de aragaz. Se incinge cuptorul si se baga pe rind cite o foaie pe fundul (dosul) tavii circa 15 min. asa se procedeaza cu toate cele 3 foi. daca se doreste a ...
 tarte cu fructe tarte cu fructe
aluatul de tartese spumeaza grasimea cu zaharul se adauga treptat cite un ou,cind si-a dublat volumul se pune faina si bicarbonatul,razatura si vanilia,se amesteca prin rasturnare pina se incorporeaza toata faina(nu trebuie framintat ca o coca de ...
 cremsnit cu stafide cremsnit cu stafide
aluatul pt foiouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat care va fi intins cu facaletul,se fac 2 foi care se coc la temperatura mediecrema de vaniliegalbenusele + zaharul + amidonul + 0,250ml lapte rece se ...
 Clatite Clatite
Intr-o oala de 1 litru se pun galbenusul, uleiul, romul, sarea, 50 ml lapte, coaja de lamaie (facultativ) si se bat cu lingura ca sa se amestece; apoi se adauga faina, se amesteca bine si se freaca cu lingura pina compozitia nu mai are cocoloase. Se ...
 Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese
Se spala ciresele si li se scot samburii, lasand zeama sa se scurga intr-un bol. Intr-un castron se bat bine ouale cu zaharul pudra, zaharul vanilat si putina sare. Se incorporeaza faina, se dilueaza amestecul, adaugand putin cate putin lapte si ...
 PRAJITURA CU CAISE PRAJITURA CU CAISE
Pregatirea blatului.Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce.Etapa II: Untul sau margarina se bate spuma si se amesteca cu zaharul.Etapa III: Ouale se incorporeaza acestei mase de unt si zahar ...
 trandafiri din ciocolata trandafiri din ciocolata
Se topeste ciocolata pe baie marina, cand e gata se toarna deodata toata glucoza si se amesteca cu o lingura de lemn pana ciocolata incepe sa se desprinda de pe peretii vasului (asa se si intampla )Apoi se rastoarna compozitia pe o folie si se ...
 sala de biscuiti traditional sala de biscuiti traditional
intr-o cratita se pun la foc mic laptele , zaharul si cacaoa pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o ...
 Salam de biscuiti cu banana Salam de biscuiti cu banana
Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce.Zdrobiti cu mana biscuitii...Adaugati compozitia calda peste biscuiti, puneti rom. Daca e prea moale, mai adaugati biscuiti..Puneti pe folie, iar la mijloc ...
 prajitura cu ananas prajitura cu ananas
Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul unei lamai.Untul se bate spuma,se adauga apoi amestecand mereu zaharul ramas si ouale pe rand.Faina se amesteca cu praful ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se prepara pe foc un sirop din 1 kg zahar si 120 ml apa , din momentul fierberiii se lasa 2 minute apoi se da la o parte, vom adauga pachetul de margarina amestecand incontinuu vom adauga in ploaie laptele praf si cacaoa (vom amesteca laptele praf si ...
 Crema de zahar ars (mica) Crema de zahar ars (mica)
In primul rand se aprinde cuptorul si se lasa focul mic sa se incalzeasca in timp ce voi preparati.Ouale se bat bine(galbenus+albus) si se adauga zaharul (cele 100gr),zaharul vanilat,coaja rasa,aromele, se amesteca bine cu mixerul, se lasa cam 15 ...
 Prajitura cu mere Prajitura cu mere
Merele decojie, date pe razatoare, se incorporeaza cu zaharul si aromele, se calesc pana scade zeama lasata. Se lasa la racit.Coca: Amestec ouale cu zaharul pana obtin o compozitie omogena,adaug uleiul,laptele,treptat faina, praful de copt si zaharul ...
 Glazura de ciocolata Glazura de ciocolata
Incorporez ingredientele, asez vasul pe baie de abur, amestec pana ce compozitia devine consistenta. Glazez prajiturile, fursecurile, torturile. ...
 Clatite cu branza si smantana Clatite cu branza si smantana
Amestec ouale cu laptele, uleiul si faina. Las compozitia sa stea 10-15 minute. Intr-o tigaie de teflon unsa cu ulei, torn cate un polonic din compozitie, intorc foaia de clatita sa se rumeneasca pe ambele parti.O presar cu zahar, la fel procedez cu ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se amesteca foarte bine untul cu laptele praf si cacaoa,pana se formeaza o pasta omogena.Se fierbe un sirop din zahar cu apa/lapte pana se leaga ca dulceata.Dupa ce se raceste,se toarna cate putin peste pasta si se adauga si alunele/nucile.Tava se ...
 Clatite pufoase cu visine/cirese/afine Clatite pufoase cu visine/cirese/afine
Se bate oul cu zaharul,se presara treptat faina si jumatate din cantitatea de lapte.Se amesteca bine si se toarna si restul de lapte.Adaugam si fructele,care in prealabil au fost spalate si scurse, si se amesteca usor ptr a nu se zdrobi fructele.Se ...
 CHEC DE CACAO CHEC DE CACAO
Intr-un vas pe foc se amesteca zaharu,cocao si laptele,lasandu-le sa sea 2-3 clocote.Se da la o parte si se adauga untul taiat bucatele,sarea,vanilia,coaja de portocale si esenta de rom,se amesteca bine pana se topeste untul.Se lasa la racit 10 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 112
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z