SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 Cozonac moldovenesc Cozonac moldovenesc
Se cerne faina intr-un vas adanc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 ml de lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Se amesteca patru linguri de faina cernuta proaspat (separat de faina pentru framantat) cu 250 ml de ...
 Cozonaci obisnuiti Cozonaci obisnuiti
Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut (sa nu fie fierbinte, caci se opareste drojdia si nu mai creste aluatul), se adauga o bucatica de zahar. Deoparte se oparesc 3-4 linguri de faina cu putin lapte clocotit, amestecindu-se bine, ca sa nu se faca ...
 Clatite  cu  brinza  de  vaci si lapte Clatite cu brinza de vaci si lapte
Se sparge un ou intr-un castron se adauga 1 lingura de zahar tos, 1/2 lingurita de sare, 1 pahar de lapte rece si se amesteca. Dupa aceea se toarna cite putin faina cernuta, frecind bine cu o lingura de lemn apoi se adauga in aluat restul de lapte, ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Merele se curata de coaja, se taie in sferturi si scot samburii, apoi se rad pe razatoarea mare sau cu ajutorul mixerului.Se freaca faina cu untul, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat.Se pastreaza albusul de la un ou.Se ...
 Prajitura sarlota Prajitura sarlota
Mai intai facem blatul.Se pregateste o tava de 33/23cm tapetata cu hartie pergament.Se freaca galbenusurile cu sarea,vanilia si zaharul pana isi dubleaza volumul,apoi se adauga faina iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.se amesteca usor de jos ...
 Prajitura Teo Prajitura Teo
Foile:Se separa galbenusurile de albus. Albusurile se bat bine si se adauga treptat zaharul pana se termina. Galbenusurile se amesteca cu sarea si uleiul turnat ca la maioneza, apoi se adauga apa. Compozitia de galbenusuri se amesteca cu albusurile. ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
1.Amesteci faina cu praful de copt.Freci ouale cu zaharul si zaharul vanilat,apoi adaugi uleiul si mesteci pana se incorporeaza.La sfarsit pui laptele si faina alternandu`le si omogenizezi bine.2.Torni jumatate din compozitie in tava unsa cu ulei si ...
 Chec  cu rodii si banane Chec cu rodii si banane
Se curata o rodie si se colecteaza semintele intr-o farfurie.Intr-un bol se amesteca faina,zaharul,sarea, coaja de portocala si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Separat , se bate usor oul, apoi se adauga piureul de banane, uleiul,si laptele.Se ...
 Prajitura cu ness Prajitura cu ness
1.Pentru blat amesteci toate ingredientele uscate,apoi adaugi restul ingredientelor si omogenizezi bine compozitia.O torni intr`o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dai la cuptor timp de 45 min. la foc mediu.Lasi blatul sa se raceasca.2.Intre ...
 Pandispan cu cirese Pandispan cu cirese
Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul treptat.Se adauga coaja de lamaie , galbenusurile de ou, laptele si uleiul si se mixeaza bine.Se adauga faina si grisul; praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga la compozitie.Se mixeaza ...
 Piersicute Piersicute
Preparati aluatul astfel: puneti intr-un vas mai mare o cana de zahar, ouale intregi si galbenusurile si amestecati cu un tel sub forma de para, ca la maioneza, cu 3/4 cana de ulei (200 ml), adaugati zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de ...
 Strudel cu dovleac Strudel cu dovleac
Se framanta un aluat din aceste ingrediente. Aluatul trebuie sa fie potrivit de tare, deci vom pune mai intai, ouale, zaharul, untul, coaja rasa de lamaie, zeama de la o lamaie, apoi vom adauga faina, peste care venim cu 150 ml lapte caldut, in care ...
 Prajitura Albinita Prajitura Albinita
Preparam foile: oul, zaharul, untul, mierea se pun intrun cratit bun(teflonat sa nu se lipeasca), se aseaza pe foc mic si se amesteca bine pana obtinem o pasta densa. Se ia cratitul de pe foc, se adauga bicarbonatul de amoniu pe care l-am stins cu ...
 Cozonac Cozonac
-se amesteca zaharul cu laptele,coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie se incalzesc putin.-se face maiaua: drojdia amestecata cu laptele si 3-4 linguri de faina,se lasa la dospit.-in lighean se cerne faina.-se adauga treptat ouale ,maiaua si ...
 Negresa cu glazura de ciocolata Negresa cu glazura de ciocolata
Se pune laptele cu zaharul si cacaoua, intr-o craticioara se amesteca bine si punem pe foc, la foc domol,lasam sa fiarba si amestecam incontinuu,pana devine ca o smantana subtire,apoi o dam la rece.Intr-un castron se pune untul taiat cubulete,peste ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit.Peste compozitia racita punem oul (galbenusul frecat cu un praf de sare si albusul batut spuma), bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine. Punem faina ...
 Prajitura cu fructe de padure si crema de vanilie Prajitura cu fructe de padure si crema de vanilie
Blatul 1:Albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu zaharul. Se bat bine pina se intaresc.Adaugam faina, praful de copt si cana cu fructele de padure stoarse.In cuptorul dinainte incalzit la 180 grade introducem tava cu hartia de copt unsa cu ...
 Tarta cu piersici Tarta cu piersici
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema omogena. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se dau deoparte. In crema de galbenus am adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt, am alternat cu laptele, pana la ...
 Prajitura cu foi de napolitane Prajitura cu foi de napolitane
Amestecam zaharul cu cacaua si laptele, pe care le punem intr-o craticioara la fiert pana zaharul se topeste in totalitate. Luam de pe foc, adaugam visinata, esenta de rom si untul.Separat intr-un bol, amestecam biscuitii cu nuca, adaugam peste, ...
 Cremsnit Cremsnit
Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si 4 linguri de lapte. Se separa ouale iar galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste compozitia cu margarina dar dupa recirea acesteia. Se Adauga faina si laptele rece amestecand continu. Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 116
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z