SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 Ducesse cu ciocolata Ducesse cu ciocolata
Bati bine albusurile  spuma pana se intepenesc in castron Adaugi  zaharul  si zaharul vanilat. Pui apoi faina,  alune sau nuci usor prajite si macinate si scortisoara. Acestea le adaugi amestecand usor. Spritezi din compozitie ...
 Prajitura Capsunea Prajitura Capsunea
Se intinde foaia de aluat si se decupeaza cu o forma inimioara,mici forme inimioare de aluat.Le punem in tava si le coacem pana se rumenescPraful de budinca se amesteca cu 4 linguri de zahar si se adauga in laptele fiert in care am pus restul de ...
 Briose cu finetti si cocos Briose cu finetti si cocos
Ouale se bat spuma cu zaharul. peste acestea se pune smantana si se mixeaza. apoi se adauga laptele,vanilia,coaja de lamaie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. amestecati bine toate ingredientele sa se incorporeze. la urma se pune ...
 Lapte de pasare Lapte de pasare
Laptele se pune la incalzit cu 3 linguri de zahar si o esenta de vanilie. Se aduce la punctul de fierbere apoi se inchide focul. Albusurile se bat spuma ca pentru bezea cu celelalte 3 linguri de zahar, iar galbenusurile se freaca bine cu praful ...
 Clatite fragede cu gem de capsuni Clatite fragede cu gem de capsuni
Batem bine ouale cu zaharul, adaugam laptele, esenta, sarea,untul topit si faina.Amestecam bine.Din aluatul rezultat prajim  aprox. 10 clatite.Le intoarcem cu grija ,sa nu se rupa.Vor iesi foarte fragede datorita untului din compozitie. Le ...
 Tort cu caramel si ciocolata cu cafea Tort cu caramel si ciocolata cu cafea
Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort. Intr-un vas bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un alt vas, amesteca prafurile de crema cu cel de cappuccino si praful de copt. Intr-un bol bate untul ...
 Invartita cu nuca Invartita cu nuca
E necesar ,ca toate produsele sa fie la temperatura camerei. Faina se cerne de 2 ori, pentru a se imbogati cu oxigen. In bucatarie e necesar sa fie temperatura mai inalta decat de obicei si sa nu fie curent de aer in timpul cind va creste aluatul. ...
 Minitarte cu cirese Minitarte cu cirese
Spalam ciresele ,le rupem coditele si le scoatem samburii. Din o cana cu zahar si o cana cu apa  fierbem un sirop gros in care punem ciresele. Lasam sa dea in doua trei clocote apoi oprim focul. Lasam ciresele sa se raceasca in sirop. Pregatim ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Laptele il punem la fiert cu 200 de gr zahar.Intr-o cratita punem restul de zahar la topit ,amestecand continu, cand s-a topit detot stingem focul si prin miscari circulare imbracam peretii craticioarei cu zaharul topit.Rotim pana zaharul incepe sa ...
 Tiramisu cu capsuni Tiramisu cu capsuni
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga laptele rece, amestecand usor. Se pune vasul pe foc si se fierbe, la foc mic, amestecand mereu, pana compozitia incepe sa se ingroase. Se da deoparte si se lasa la racit. Cand ...
 Tarta si "tartute" cu fructe Tarta si "tartute" cu fructe
Amestecam faina ,zaharul si amidonul,adaugam untul rece taiat in bucatele si-l frecam putin cu  faina, adaugam ouale si pesmetul, omogenizam totul, dar  fara sa framantam. Invelim aluatul in folie alimentara si-l dam la frigider. Punem ...
 Prajitura cu gem si nuca Prajitura cu gem si nuca
Batem ouale cu parful de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam bine, adaugam si uleiul, laptele, faina, praful de copt, esenta si mixam bine pana se omogenizeaza bine compozitia, nu trebuie sa iasa groasa, ci ca la ...
 Chocolate cake Chocolate cake
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu pudra de cacao o forma de tort dorita (eu am folosit 2 forme mici de inimioara si una de cerc de 15 cm diametru). Untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea se topesc la ...
 Cornulete cu ciocolata Cornulete cu ciocolata
Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi. Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe ...
 Cookies crocanti Cookies crocanti
Se incinge cuptorul la 200⁰. Intr-un vas, se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale, laptele si esenta de vanilie si se mixeaza.Separat, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incoproreaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza in ...
 Pancakes Pancakes
* Mixam galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare.Adaugam apoi si uleiul. * Turnam cate putin lapte,apoi adaugam putina faina(amestecata cu praful de copt) si alternam astfel ,mixand continuu. * Adaugam si zaharul vanilat. * Albusurile le ...
 Inghetata de ciocolata Inghetata de ciocolata
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga cacao si se omogenizeaza. Se toarna laptele rece putin cate putin, apoi se pune pe aragaz la foc mic. Se fierbe pana incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Se ...
 Desert 'ELA' Desert 'ELA'
Se sfarama biscuitii separat cei albi de cei negri. Se sparg nucile si se scoate miezul care se sfarama usor. Se topeste ciocolata alba la bain marie cu 4 linguri de lapte si o lingurita de unt. Amestecam biscuitii albi cu ciocolata alba topita la ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Se caramelizeaza 150 g zahar in vasul in care urmeaza sa preparam desertul. Cand s-a caramelizat  bine, se tapeteaza si peretii cratitei pana la jumatate. Se lasa la racit. Se pune laptele la fiert cu restul de zahar. Se separa ouale. Se bat ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z