SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 Tarta cu bezele Tarta cu bezele
Aluat:Se amesteca faina cu untul, oul, sarea si zaharul pana se obtine un aluat tare. Se infasoara aluatul obtinut in folie de plastic si se lasa la frigider 30 min - 1 ora.Se intinde o foaie subtire si se pune in forma de tarta (eu am o forma mare ...
 Clatite olandeze Clatite olandeze
Faina se amesteca cu zaharul si sarea si se cerne.Se face in mijloc o gaura si se toarna acolo drojdia dizolvata in putin lapte caldut.Se amesteca incet cu telul si se adauga putin cate putin si restul de lapte. Daca amestecati cu telul aluatul nu va ...
 Branzoici Branzoici
In 250 ml lapte caldut dizolvam drojdia, 2 linguri zahar,sarea,zaharul vanilat .In faina se face o gaura in care turnam amestecul de mai sus si il amestecam cu un pic de faina si il lasam la dospit la loc caldut 1/2 ora.Dupa ce a dospit adaugam cele ...
 Chec cu cacao si nuca Chec cu cacao si nuca
Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor ,pana se ingroase putin ca si o glazura.Din acesta compozitie se iau deoparte 4-5 linguri pentru a pune glazura pe checul gata copt.Galbenusurile se ...
 Clatite cu lapte Clatite cu lapte
Se amesteca ingredientele cu laptele caldut pina se obtine o compozitie mai groasa si se lasa la odihnit 10 minute. Se frig in tigaia foarte bine incinsa.Le puteti umple cu ce dulceata doriti sau cu finetti. ...
 Bomboane Rafaelo Bomboane Rafaelo
Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine.Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o migdala in ...
 Cozonac Cozonac
Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte , sa fie fierbinte si se face la mijlocul fainii din castron o adancitura si cu paharul de lapte oparim faina, turnam laptele si amestecam cu lingura ...
 PASCA CU CIOCOLATA PASCA CU CIOCOLATA
Se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut si putin zahar. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu putin lapte clocotit, amestecand sa nu faca cocolosi. Dupa ce s-a racorit se amesteca cu drojdia (daca este instant cu atat mai bine), se acopera cu un servet ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
Spala orezul si verifica-l sa fie fara impuritati. Pune laptele la fiert intr-un vas emailat, ca sa nu se prinda.Adauga orezul, in ploaie, cand laptele a inceput sa clocoteasca si amesteca continuu, sa nu se prinda.Cand laptele a scazut la jumatate, ...
 Budinca de orez cu caramel Budinca de orez cu caramel
Caramel:Zaharul se caramelizeaza la foc mic,amestecand continuu.Cand e gata,se adauga untul si se amesteca pana se se topeste,dupa care se adauga si frisca. Totul se omogenizeaza si se lasa la racit.Budinca:Orezul se pune la fiert in apa cu sare ...
 Tort de ciocolata amara Tort de ciocolata amara
Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria) pina se topesc.Intre timp galbenusurile, zaharul si laptele se amesteca bine cu mixerul pina devin o crema spumoasa. La aceste ingrediente se adauga ...
 Lapte condensat Lapte condensat
Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul indelungat de fierbere,grasime de 3,2-3,5%. In procesul fierberii laptele se fierbe intr-un vas cu pereti grosi fara capac si trebuie sa scada in ...
 Bomboane Rafaello Bomboane Rafaello
Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra.Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si 130gr de cocos.Din amestecul obtinut se modeleaza bilute in mijlocul carora se vor pune alunele.Se dau prin nuca de cocos si se baga la frigider pana se ...
 Fursecuri Alfajores Fursecuri Alfajores
Untul inmuiat se bate bine cu zaharul. Se adauga vanilia, galbenusurile pe rind si romul. Apoi se incorporeaza ingredientele uscate.Se framinta un aluat nelipicios, de consistenta plastilinei.Se ia cite o bucata de aluat si se intinde cu sucitorul, ...
 Pancake a la Jamie Olivier Pancake a la Jamie Olivier
Se separa de albusurile de galbenusuri.Acestea din urma se freaca bine cu zaharul pana se albesc,dupa care adaugam laptele cate putin alternand cu faina amestecata cu praful de copt.Albusurile se bat spuma tare impreuna cu sarea si se adauga peste ...
 Eclere Eclere
Pentru coji:Se pun apa, eleiul si sarea la fiert, cand da in clocot se da la o parte de pe foc si se adauga 300 gr faina si se amesteca cu lingura de lemn. Cand s-a racit compozitia adaugi 7-8 oua, 2 cate 2 si se amesteca bine.Pentru crema:1 l lapte ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Se decupeaza o foaie de prajitura la dimensiunea unei forme reglabile de tort. Se pune un strat subtire de crema de vanilie, apoi un strat de piscoturi inmuiate in siropul de la compotul de ananas. Se adauga alt strat de crema peste care se pun ...
 Lapte de pasare Lapte de pasare
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul+2 plicuri zahar vanilinat (bezea).Se pune laptele la fiert intr-o cratita cu diametrul de 30 cm, cand incepe sa fiarba se pun 5 -6 linguri din bezea (forma unei galuste de gris). ...
 Lapte prajit Lapte prajit
1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara2) Deoparte se amesteca zaharul cu faina si restul de lapte3) Cand laptele a fiert, se amesteca cu ingredientele amestecate de la punctul 2, se amesteca totul si se trece printr-o ...
 Raffaelo Raffaelo
Se freaca untul impreuna cu zaharul pudra. Se adauga laptele praf si 2-3 linguri de nuca de cocos. Se formeaza apoi bilute, punandu-se la mijloc nuca si se tavaleste prin nuca de cocos. Deliciosss! ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 111
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z