SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » trandafiri din ciocolata

trandafiri din ciocolata

Ingrediente - trandafiri din ciocolata

454 g ciocolata ( neagra sau de lapte) 224 gr glucoza (sau in functie de tara - energizant, miere artificiala Pentru ciocolata alba, 454 g ciocolata alba 168 g glucoza
Mod de preparare - trandafiri din ciocolata
Se topeste ciocolata pe baie marina, cand e gata se toarna deodata toata glucoza si se amesteca cu o lingura de lemn pana ciocolata incepe sa se desprinda de pe peretii vasului (asa se si intampla )
Apoi se rastoarna compozitia pe o folie si se impatureste - si la frigider. Dupa 30 de minute compozitia poate fi lucrata.
Ciocolata alba se lucreaza mai bine ca si cea neagra pentru ca nu se topeste asa repede.
Se modeleaza petale - pe folie si apoi una cate una se lipeste la butonul trandafirului.
Desigur - fara caldura in bucatarie, pe o placa ce-a stat in prealabil la frigider.
La trandafirii de ciocolata neagra modelam petalele dupa care le puneam pe cateva minute in frigider, iar apoi le scoatem una cate una si formam floarea.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta trandafiri din ciocolata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z