SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte

 Prajitura cu Blat roz Prajitura cu Blat roz
Blatul: Intr-un vas, albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si apa rece, apoi se adauga galbenusurile. Se adauga esente, faina amestecata cu plicurile de budinca de capsuni si praful de copt si se amesteca bine. Punem compozitia obtinuta intr-o ...
 Cozonac Cozonac
      Se cerne faina in vasul de framantat,se face maiaua:2linguri de faina se oparesc cu 50ml.lapte fierbinte intr-un vas,Se amesteca bine laptele cu faina sa rezulte o pasta moale,se lasa la racit,apoi se adauga drojdia si ...
 Cozonac Cozonac
Cantitatile prezentate sunt pentru 6 forme de cozonac. Se pun la dospit 100 g zahar, 1 ou, drojdia, ingrosate cu faina. Intre timp se dizolva zaharul pe foc unde s-a asezat laptele. Coca se framanta doar cu galbenusurile, albusurile se folosesc la ...
 Foi cu miere Foi cu miere
Toate ingredientele (fara faina si amoniac) se pun intr-un vas pe baie de aburi. Se amesteca pe foc pana se rumeneste un pic la culoare.Se da jos de pe abur, se adauga amoniacul, apoi se framanta. Se imparte coca in 4 foi si se coc pe dosul tavii ...
 Stea cu portocale si sarlota Stea cu portocale si sarlota
Faci un blat de pandispan: Separi albusurile de galbenusuri. Bati spuma albusurile, adaugi zaharul, lingura cu lingura. Bati in continuare, adaugi galbenusurile, unul cate unul, apoi uleiul, in fir subtire. La final, esenta de portocale si faina, ...
 TORTUL " NAPOLEON " TORTUL " NAPOLEON "
Toate ingredientele pt aluat trebuie sa fie la temperatura camerei, iar margarina RAMA sa fie rece, luata din frigider - nu inghetata. Pe masa curata si uscata, sau pe un fund de lemn mare se cerne toata faina de 2 ori. Peste gramajoara de faina se ...
 Tort profiterol Tort profiterol
Pui la fiert  apa cu sarea,zaharul si margarina RAMA.Cand da in clocot torni toata faina si amesteci energic 2minute pana cand compozitia se omogenizeaza si se desprinde usor de pe peretii vasului.Lasi cateva minute sa se raceasca apoi pui ouale ...
 Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei acesta se amesteca cu zaharul , apoi cu ouale, faina, cacaoa, laptele si praful de copt. Totul se toarna intr-o tava si se da la copt 35 min. Crema: Se pune laptele la fiert cand da in clocot se pune grisul ...
 Gogosele cu ciocolata si budinca Gogosele cu ciocolata si budinca
Se pune apa cu uleiul si sarea pe foc pana fierbe apoi se adauga toata faina odata si se amesteca bine.Se lasa sa se raceasca.Cand e rece se aduga ouale pe rand, se amesteca dupa fiecare ou. Se sprituieste aluatul pe hartie de copt se da la cuptorul ...
 Rumos-pupos Rumos-pupos
Blatul: Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina, bicarbonatul si nucile. Se toarna in tava in care ati pus hartie de copt si se pune la cuptor la foc mic spre mediu. Crema: Galbenusurile, laptele, zaharul si cacao se amesteca si ...
 prajitura cu crema de lapte si glazura de ciocolata prajitura cu crema de lapte si glazura de ciocolata
  Prepararea blatului: Intr-un bol de plastic de pun ouale si le lasam sa ajunga la temperatura camereim, asta-n cazul in care ele sunt reci.  Apoi mixam oarte bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul. Se mixeaza pana nu se mai simte ...
 Alba ca zapada Alba ca zapada
  Prepararea cremei: Se incepe cu crema pentru ca trebuie sa fie rece. 800 ml lapte, din litrul pe care-l avem, se fierbe cu zaharul. Separat, pana fierbe laptele, se amesteca faina cu restul de lapte rece. Se amesteca bine fara sa faca ...
 Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide
  Se amesteca zaharul si zaharul vanilat cu uleiul pana cand incepe sa se topeasca zaharul. Apoi se adauga ouale si se mixeaza bine pana cand nu se mai simte deloc zaharul. Apoi se adauga faina treptat treptat pentru a nu face cocoloase. Daca ...
 Friganele Friganele
Se taie felii de cozonac mai grosute.  Se inmoaie putin in lapte, dar cu grija, sa nu se rupa, doar se pun in lapte scurt, pe ambele parti. Apoi se tavalesc prin oul batut si se pun in tigaie cu putin ulei, sa se rumeneasca frumos. Se scot pe ...
 tort cu crema de vanilie si crema de visine tort cu crema de vanilie si crema de visine
  Prepararea cremei: Se incepe cu crema pentru ca trebuie racita. Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat si faina, avand grija sa nu facem cocoloase. Apoi se toarna laptele mixand bine. Compozitia formata se pune la foc mic ...
 Prajitura cu foi de miere Prajitura cu foi de miere
   Intr-o cratita se pune mierea, zaharul, untul, ouale, laptele si amoniacul. Amoniacul l-am stins inainte cu zeama de lamaie. Cratita se pune la foc mic, amestecand intruna cu telul, pana cand da in clocot. Cand da in clocot apare o spuma iar ...
 Tigrisor Tigrisor
Se topeste margarina RAMA (nu detot),se adauga zaharul ,zaharul vanilat (eu am pus burbon si a iesit mai inchisa compozitia),praful de sare ,se amesteca pana se topeste zaharul apoi se adauga ouale unul cate unul amestecand bine dupa fiecare.Se ...
 Tort Ioana Tort Ioana
Blat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si Nesquik-ul amestecand de jos in sus.Compozitia o impartim in 2 si coacem 2 blaturi (subtiri) intr-o tava (24 cm ...
 Pancove trandafir-gogosi Pancove trandafir-gogosi
Se face un aluat nelipicios din ingrediente,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri. uniti discurile cu ajutorul albusului batut,(albusul se pune doar in mijlocu discului),se apasa cu ...
 Cozonac cu nuca si cacao Cozonac cu nuca si cacao
Aceasta este reteta de cozonac a Ioanei. L-am facut pentru Craciun, eram pana peste cap bagata in treburi si n-am mai apucat sa fac poze. Imi pare rau, as fi vrut sa vedeti si voi cat de frumos creste si cum arata lipit de gemuletul de la cuva ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-145
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu lapte - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z