SiteDeBucate » ceapa

Retete cu ceapa

 Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta. Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta. Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine. ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Se fierbe orezul.Cartofii se taie in doua si se baga la cuptor la 180grade 30 min pana intra furculita in ei.Se caleste ceapa cu ardelul in 2 linguri ulei apoi se adauga carnea tocata. se adauga condimentele si oul si se mai lasa 1 minut pe foc ...
 Ratatouille Ratatouille
1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm grosime. Cu ajutorul unui cutit pentru curatarea legumelor se ...
 Ciorba de pui cu taitei de casa Ciorba de pui cu taitei de casa
Galbenusurile le amestecam cu sare si faina,pana obtinem un aluat omogen,ce poate fi intins pe masa de lucru. Intindem o foaie cat mai subtire,presaram cu faina din abundenta si rulam.Cu un cutit bine ascutit taiem fasii,pentru a forma taiteii. In ...
Tocanita de pui cu mamaliguta
Se prajeste ceapa taiata marunt ,in ulei dupa care se adauga boiaua. Se adauga pulpele de pui si se intorc pe o parte si pe alta in ulei.Se adauga apa cat sa acopere carnea , se adauga sare si piper si se lasa la fier. Separat se face ingroseala. ...
Mazare scazuta cu piept de pui
Se prajeste ceapa in ulei, cand s-a rumenit se adauga boiaua si pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca si se adauga apa pana se acopera. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert.Cand carnea este aproape fiarta se adauga mazarea .Separat ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii. ...
 Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta
Se prajeste ceapa in ulei, se adauga boiaua si apoi ficateii. Se adauga apa cat sa se acopere si un pic de sare. Se lasa la fiert completand intruna de apa sa nu scada prea mult. Cand ficateii s-au fiert se face o ingrosala din faina cu lapte si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Cu privire la legumele amintite in lista de mai sus, pot spune doar atat: fiecare poate adauga/ scoate ce legume stie ca prefera/nu prefera copilul. Fetita mea, spre exemplu, inca nu accepta telina, asa ca n-am pus. Am preferat insa sa ...
 omleta cu patrunjel omleta cu patrunjel
Se bat ouale bine, dupa care se amesteca cu menta, patrunjelul, ceapa verde si faina. Compozitia se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, apoi prajeste in transe mici, in ulei incins. ...
 Ciorba de cartofi cu sofran Ciorba de cartofi cu sofran
In putin ulei se pune la prajit ceapa si ardeiul.Cand ceapa a devenit transparenta se adauga bucatile de carnati si se lasa sa se mai prajeasca putin, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se acopera cu apa adaugandu-se si sare.Cand ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Se pun la fiert : cartoful, lintele, costita, carnatul, ceapa si morcovul. Se adauga sarea si piperul. Cand s-au fiert , se prajeste intr-o tigaie un pic de boia , se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga un pic de zeama de la linte. ...
Budinca de cartofi cu carne
Se taie cartofii deja curatati ,bucatele, si se pun la fiert cu un pic de sare. ...
 Supa de pastai Supa de pastai
Se toaca ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi pastaii, apa si delikat. Se lasa sa fiarba pana cand pastaii sunt aproape gata. Se adauga smantana, otetul, leusteanul tocat si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
Iahnie de cartofi cu pulpe de pui
Carnea o punem la fiert in apa cu putina sare.Spumuim de cate ori este nevoie. Ceapa o tocam marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline. Rosiile le decojim  si le mixam,impreuna cu morcovul si ardeiul,pana obtinem o pasta,pe care ...
 Ciorbita a la Moldova Ciorbita a la Moldova
Se curata legumele. Sfecla si morcovul se dau prin razatoarea mare, cartoful se taie cubulete, la fel si bostanelul insa cuburi mult mai mici, iar varza fideluta. Se pune intr-o oala ulei la incins apoi sfecla, morcovul si varza, se pune capac si se ...
 Clatite cu verdeata Clatite cu verdeata
Se pregatesc clatitele. Se pregateste umplutura astfel:ceapa taiata marunt si se caleste la foc moale,se adauga mararul,sarea,piperul dupa gust. Umplutura se pune pe foaia de clatita,se ruleaza si se asezoneaza cu sosul de cascaval. Sosul de ...
 ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA
1.Aripioarele spalate se sterg cu un prosop de bucatarie ,apoi se freca cu condimentele picante  pentru carne de pui .Intr-o tigaie de teflon,se pune o lingura de ulei, se lasa sa se infierbante si se frig aripioarele, pe toate partile, timp de ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Zarzavatul tocat marunt se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si mixate.Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele. Se adauga si orezul spalat si oparit.Se potriveste gustul de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-295
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ceapa - Pagina 12
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z