SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de rosii

Ciorba de rosii

Ingrediente - Ciorba de rosii

4 rosii mari 1 ceapa 1 morcov 1radacina de patrunjel 1 radacina de pastarnac 1 telina mica 1 ardei leustean,marar fidea sau taitei
Mod de preparare - Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar.
Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun:
-ceapa tocata marunt
-morcovul taiat rondele
-ardeiul taiat marunt
-telina,radacina de patrunjel si de pastarnacul taiate marunt
Se lasa la fiert timp de 15 minute,apoi se pun rosiile, care au fost spalate si date pe razatoare.Cand a disparut spuma formata de fiertul rosiilor se pune fideaua.Se lasa pe foc  sa dea 2-3 clocote,apoi se stinge aragazul. Cand ciorba s-a mai racorit se pune leusteanul spalat si taiat marunt si se potriveste de sare.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z