SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Friptura frageda de vita la cuptor Friptura frageda de vita la cuptor
Scoatem carnea cu cel putin o ora ianintea prepararii, pentru a ajunge la temperatura camerei, dupa care o spalam bine, o taiem felii potrivite, o crestam din loc in loc, o dam cu ulei si pe o parte si pe cealalta, o dam deoprate. Intre timp taiem ...
 Cartofi deliciosi la cuptor cu vin Cartofi deliciosi la cuptor cu vin
cartofii se curata de coaja si se spala. se taie cartoful in 4-6 bucati,depinde cat este de mare. intr-o tava puneti putin ulei. asezati cartofii acolo si ii condimentati cu vegeta,piper si boia de ardei.(sau mai puneti si alte ierburi aromate care ...
 Porc teriyaki Porc teriyaki
Se amesteca pana ce devine o marinata omogena vinul cu sos de soia, ulei, piper si usruroi+ gimbir care au fost tocate fin in prealabil. Muschuil de porc se portioneaza se aseaza intr-un vas dupa care se toarna marinada peste el! trebuie sa acopere ...
 Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume
carnea se zvanta cu un prosop, se bate putin sa se fragezeasca si se prajeste in ulei de masline la foc iute, sa prinda o crusta aurie se aseaza carnea in tava, se pun si cartofii taiati felii printre carne, se pune uleiul in care s-a prajit carnea ...
 Rata aromata in sos de vin rosu Rata aromata in sos de vin rosu
Se incinge cuptorul la 190°C. Intr-un bol se amesteca mierea cu melasa, uleiul de masline, scortisoara si 1 lingura sare de mare.Se unge rata cu acest amestec si se aseaza in tava.Restul de ulei de masline se amesteca cu rozmarinul tocat si 1 ...
 Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin
Pulpele se spala se sterg bine de apa apoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni. Cartofii noi se curata bine apoi se ...
 Cordero con pimiento verde (miel cu ardei verde) Cordero con pimiento verde (miel cu ardei verde)
se spala carnea si ardeiul,se usuca si se taie: carnea cubulete iar ardeiul julian.se incalzeste uleiul intr-o tigaie,se adauga usturoiul si se caleste pana devine auriu apoi se inlatura.se adauga carnea si se amesteca des pana isi schimba culoarea ...
 Friptura din ceafa de porc si carnati Friptura din ceafa de porc si carnati
Ungem o tava cu ulei.Condimentam carnea cu sare, piper si rozmarin.Carnatii ii intepam din loc in loc  cu ajutorul unei scobitori.Asezam in tava bucatile de carne iar deasupra asezam carnatii.Adaugam vinul si lasam la rece circa 30 min. dupa ...
 Pulpe de pui aromate Pulpe de pui aromate
Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si  cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in ...
 Supa de ceapa frantuzesca Supa de ceapa frantuzesca
Se pun la fierb toate legumele taiate bucati. Se pastreaza 2 cepe mici. Se taie bucatele mici o ceapa si se caleste in putin unt sau ulei de masline pana devine sticloasa. Se stinge apoi cu vinul alb si se mai fierbe nitel. Se adauga continutul ...
 Chiftelute de gaina cu sos acrisor Chiftelute de gaina cu sos acrisor
Pieptul de gaina il tocam si-l amestecam cu oul si pesmetul. Cartoful si ceapa le dam pe razatoare, pe ochiurile mici, iar apoi le punem peste carne si amestecam. Tocam marunt mararul si patrunjelul, pisam usturoiul si le amestecam in compozitia cu ...
 Salata mediteraneana cu paste Salata mediteraneana cu paste
Se curata usturoiul si se piseaza. Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca. Se prepara dressingul amestecand bine toate ingredientele. Se fierb pastele al dente in apa cu sare, eventual impreuna cu fasolea, apoi se scurg si se trec printr-un jet de ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in doua , apoi se taie rondele subtiri. Curatam si usturoiul si unul il taiem marunt. Punem la topit untul si calim ceapa si catelul de usturoi pina devine ...
 Israeli Shakshouka Israeli Shakshouka
Rosiile se cojesc,se taie felii si se scurg de excesul de zeama. Ceapa si ardeiul se taie feliute ,usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie incapatoare se pun la calit uleiul cu usturoiul, frunzele de dafin si 1/2 lingurita boia.Dupa 2-3 ...
 Macrou uns cu sos de marar si umplut cu legume Macrou uns cu sos de marar si umplut cu legume
Pestii se decapiteaza, se taie pe burta, se scot matele,  se spala si se curata bine de firisoaele negre. Rosiile, ceapa, usturoiul si ciupercile se taie feliute. Zeama de lamaie se amesteca cu o lingura cu ulei de masline, sare, piper si ...
 Iepure cu rosii si ierburi aromate Iepure cu rosii si ierburi aromate
se spala bine iepurele,se usuca cu un servet curat ,se portioneaza si se pune intr-un vas impreuna cu vinul si condimentele.se lasa la frigider minim 24 ore. se scoate iepurele din marinata,se scurge si se pune intr-o tigaie sa se rumeneasca usor in ...
 Ragout de vita Ragout de vita
Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2’ turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba ...
 Tocanita de pui cu mamaliguta Tocanita de pui cu mamaliguta
Se toaca carnea cuburi potrivite ca marime si se stropeste cu condimentele pentru pui, piperul si lingurita de chimen.Se da la rece un timp. Se toaca ceapa , usturoiul se taie felii, se toaca ardeiul bucati.Se aseaza toate impreuna pe foc in putin ...
 Pui cacciatore Pui cacciatore
Se curata, ceapa, morcovii, usturoiul si telina, se spala si se toaca cubulete. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. Se pune la incalzit intr-o craticioara aprox. 1,5 litri de apa. Se spala puiul, se curata, eventual se indeparteaza ...
 Pui cu masline , in stil italian Pui cu masline , in stil italian
Carnea se spala si se usuca bine apoi se asezoneaza  cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie. Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant. In uleiul ramas in wok punem ceapa si usturoiul presate fin, vinul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z