SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Prajitura cu ghimbir si pere caramelizate Prajitura cu ghimbir si pere caramelizate
1.Preparati mai intai topping-ul: puneti untul intr-o tava rotunda cu diametrul de 23cm. Tineti tava la cuptor 3 – 4 minute pana cand untul se topeste. Presarati peste untul topit zaharul, in strat uniform. Curatati perele si taiati-le in felii ...
 Fursecuri cu ciocolata Fursecuri cu ciocolata
Se amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt si sarea. Jumatate de cantitate de ciocolata se topeste impreuna cu untul. Se lasa amestecul la racit timp de 10 minute. Se amesteca cicolata topita, zahprul, ouale si zaharul vanilat. Se pune ...
 Cartofi prajiti cu masline Cartofi prajiti cu masline
Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza. Cartofii se prajesc pana se rumenesc. Se intorc pe toate partile, se pune usturoiul, rozmarinul si se toarna si vinul. Se pune un capac pe tigaie si se lasa ...
 Aluat de pizza Aluat de pizza
Amestecati drojdia cu zaharul si cu putina faina, apoi cu putina apa calda. Lasati amestecul la crescut timp de 15 minute, apoi adaugati celelalte ingrediente, pe rand si framantati un aluat potrivit de tare. Adaugati apa calduta, cata este necesara ...
 Cartofi copti cu parmezan Cartofi copti cu parmezan
Cartofii se taie in doua sau in patru si se pun intr-o cratita cu apa si sare si se fierb timp de cinci, sase minute. Se scurg si se toarna putin ulei de masline peste ei. Se amesteca faina cu parmezanul, patrunjelul taiat marunt, rozmarinul, ...
 Clatite cu fructe Clatite cu fructe
Amestecati faina, ouale batute, putina sare, laptele pana cand obtineti o compozitie omogena, de consistenta smantanii. Din aceasta compozitie luati cu un polonic si turnati intr-o tigaie unsa cu foarte putin ulei. Coaceti clatitele pe ambele parti ...
 Malai dulce Malai dulce
Se pun toate ingredientele intr-un vas, in ordinea de mai sus si se amesteca bine cu un tel sau cu mixerul. Se toarna compozitia intr-o tava de cuptor si se coace la foc mic circa 60 de minute. Se scoate din cuptor, se lasa 10 minute sa se raceasca, ...
 Ciorba greceasca Ciorba greceasca
Carnea se taie in bucati si se pune la fiert in apa. Cand da in fiert, se indeparteaza spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi. Dupa ce au fiert se scoate zarzavatul si se pune orezul spalat. Cand a fiert orezul se pune sare dupa ...
 Floricele cu zahar ars Floricele cu zahar ars
De cand nu mai nu ati mai incercat sa pregatiti floricele de porumb acasa? Va prezint o reteta deosebita de floricele. De ce deosebita? Pentru ca se face cu zahar ars. Este foarte simpla: Se pregatesc floricelele. Se adauga putina sare. ...
 Prajitura cu malai II Prajitura cu malai II
Amestecati laptele cald cu malaiul si lasati-l deoparte 1 ora. Adaugati apoi un praf de sare, bicarbonatul, uleiul, zaharul si amestecati bine ingredientele. Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei. Coaceti prajitura in ...
 Vitel cu galuste Vitel cu galuste
Taiati ceapa in bucati mai mari si ardeiul in fasii si apoi caliti-le in unt. Trageti antricotul de vitel la tigaie, la foc puternic, timp de 50 - 60 secunde, pe ambele parti. Pentru galuste, amestecati laptele cu ouale, sare si piper, dupa care ...
 Spaghetti alla carbonara Spaghetti alla carbonara
se pune pasta la fiert in apa cu sare,intre timp prajiti costita si ceapa la foc incet pt cateva minute(pana prinde putina culoare) -intr-un castron destul de mare ca sa cuprinda spaghetele dupa ce acestea vor fi fierte, bateti ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Ouale se fierb la foc mic timp 15 -20 de minute. Carnea se taie, astfel incat sa se obtina o “foaie” dreptunghiulara, cu grosimea de aproximativ 1cm. Se Indeparteaza partile grase in exces, apoi se spala, se scurge si se presara carnea cu sare, ...
 Salata a Georgianaa Salata a Georgianaa
Preparati sosul amestecand cu o lingura de lemn galbenusul de ou cu mustarul si uleiul de masline (ca maioneza). Asezati legumele bine spalate si taiate potrivit intr-un castron mai mare. Condimentati dupa gust. Adaugati miezul de nuca si turnati ...
 Socata Socata
Ingredientele se pun intr-un borcan si se lasa la macertat timp de 3-4 zile. Trebuie sa amestecati socata zilnic. Se strecoara de flori si se pune in sticle. Socata este foarte buna daca este servita rece. ...
 Papricas de pui cu galuste Papricas de pui cu galuste
Curatati carnea, spalati-o si taiati-o in bucati potrivite. Condimentati-o si prajiti-o in unt, pe toate partile. Scoateti-o si in grasimea ramasa caliti ceapa curatata si taiata marunt. Adaugati faina, rumeniti-o si “stingeti” cu smantana si cu ...
 Chifetele economice la cuptor Chifetele economice la cuptor
Amestecati carnea tocata cu morcovii dati pe razatoare, ceapa, usturoiul, verdeata, tocate cat mai marunt si painea inmuiatasi stoarsa bine. Adaugati si ouale, potriviti de sare si piper si omogenizati bine amestecul. Formati cu palmele umezite in ...
 Rulouri de bacon cu prune afumate Rulouri de bacon cu prune afumate
Puneti prunele pentru 1 ora in apa rece, ca sa se rehidrateze, apoi scurgeti-le bine de apa. Puneti pe fiecare felie de bacon cate o pruna afumata, rulati si prindeti cu scobirori. Puneti rulourile astfel pregatite intr-o tava intinsa, pe hartie ...
 Pastrama de porc cu orez si sofran Pastrama de porc cu orez si sofran
Taiati pastrama in felii de circa 2cm grosime si puneti-o intr-o tava adanca impreuna cu 50ml ulei, rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete, sucul de rosii, cimbrul, piper, dupa gust, si boiaua de ardei. Puneti tava in cuptor, la ...
 Budinca de varza acra Budinca de varza acra
Varza se taie in fasii foarte subtiri, se spala si apoi se stoarce foarte bine. Se caleste in jumatate din cantitatea de grasime si la sfarsit se adauga vinul. Se pune orezul, pasta de tomate si o ceasca cu apa. Se condimenteaza, se unge ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 349
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z