SiteDeBucate » Fripturi » Navarin D Agneau

Navarin D Agneau

Categoria Fripturi

Ingrediente - Navarin D Agneau

sare
zahar 1 lingurita
vin alb sec un pahar
pasta de tomate 2 linguri
supa de pui 250 ml
faina 2 linguri
usturoi 2 catei, feliute
cepe 7 bucati
ulei 2 linguri
carne de miel 900 gr, dezosata
piper
morcovi carote mici, 12 bucati
fasole verde 150 gr
patrunjel verde taiat 2 lingurite

Mod de preparare - Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator.

In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se fierbe pana se ingroasa sosul. Dupa ce s-a mai ingrosat sosul se adauga pasta de rosii, zaharul, sarea si piperul. Dupa ce este gata sosul se toarna compozitia peste friptura de miel si se da la cuptor timp de aproximativ 30 de minute.

Dupa 30 de minute in oala cu friptura se mai adauga cele 6 cepe taiate in bucati mari si morcovii si se da din nou la cuptor pentru inca o ora.

Fasolea verde se adauga cu o jumatate de ora inainte sa fie gata preparatul. Cand este gata se presara patrunjel verde pe deasupra.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Navarin D Agneau
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z