SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 File de pangasius cu rosii la tava File de pangasius cu rosii la tava
Dupa ce s-a dezghetat pestele (are o crusta de gheata de 20% din greutate), condimentati-l bine pe ambele parti cu boia, condimente pentru peste, baza pentru manzaruri, piper, dupa gust si ungeti-l cu 2 linguri de ulei de masline. Lasati-l sa stea ...
 Platica si caras cu sos la tava Platica si caras cu sos la tava
Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ardeiul se taie fideluta, se pune totul intr-o tava, apoi se pune ulei si sucul de rosii, se amesteca si se introduce in cuptorul preincalzit. Se tine in cuptor pana sunt ...
 Sea Bass la grill cu legume Sea Bass la grill cu legume
Sea bass(Robalo)este un peste de apã sãratã,francezi il cheamã Lup de mare.Iubitorii de peste il adorã!Bucãtarul este sotul meu,Leon de data asta:)).Se poate inlocui cu un peste care vã place.Pestele se cutãtã de solzi si intestine.Se poate ...
 Somn la tava cu portocale Somn la tava cu portocale
Eviscerati pestii, scoateti branhiile, spalati-i cu apa rece si condimentati-i cu un baitz preparat din uleiul de masline, condimente pentru peste, o lingurita de sare si piper. Dupa 10-15 minute puneti pestii intr-o tava lunga si mai inalta pe un ...
 Pastrav prajit cu sos de usturoi verde Pastrav prajit cu sos de usturoi verde
Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia cu ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.Intre timp preparam sosul de usturoi. Tocam marunt usturoiul verde, il pasam cu sare, ulei si zeama ...
 Platica cu sos la cuptor Platica cu sos la cuptor
Am pus pestele intr-o tava si m-am apucat de preparat sosul. Am rumenit 2 cepe taiate solzisori in ulei, apoi am pus morcovul dat pe razatoarea mare, ardeiul taiat fideluta, legatura de usturoi si cea de ceapa taiate ca la salata si le-am mai calit ...
 Peste crocant Peste crocant
Curatati pestele si spalati-l bine. Daca e foarte mare, il despicati in doua si fiecare jumatate o taiati in doua, daca e mare il despicati in doua, daca e mic il lasati intreg. Stropiti bucatile de peste cu zeama de lamaie. Sarati bine pe fiecare ...
 Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton. Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.
Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien in rondele de cca 1 cm.Usturoilu il taiem in feliute.luam legumel si le spalam.acum luam o tava, o ungem cu ulei.Adaugam rondelele de ardei apoi ...
 Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde
Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze. Se pune apoi o lingura de otet si sifon. Pangasiusul se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei. Intre timp ne ocupam de mamaliga. Luam un vas ...
 File de crap,prajit cu mamaliguta si mujdei File de crap,prajit cu mamaliguta si mujdei
Spalam bine fileul si il lasam la scurs.Pregatim o tigaie de teflon cu ulei pentru prajit.Uleiul trebuie sa fie fierbinte(bine incins) cand incepem sa prajim pestele.Separat dam pestele prin faina,ou batut cu sare si iar prin faina si apoi il punem ...
 Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor
Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.Calesc o ceapa, adaug ciupercile, le calesc 15 minute, apoi le asez peste medalionul de rechin.Dau la cuptor. Cand sosul a scazut,stropim cu smantana, ...
 Pastrav la tigaie Pastrav la tigaie
Pestele curatat se spala, se usuca in prosop de hartie,se presara cu sare si piper. Se asaza in tigaia cu ulei incins. Prajim pastravul pe ambele parti. Pregatim mujdeiul de usturoi cu sare, ulei si zeama de lamaie. Servim cu mamaliguta. ...
 Salau marinat la cuptor Salau marinat la cuptor
Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta.Se prepara o marinata din ulei de masline, otet, vin alb, foi de dafin, peperoni tocat, 2-3 catei de usturoi feliati, putina sare si piper. Se pudreaza pestii cu ...
 Pastrav la tava cu legume Pastrav la tava cu legume
Se curata pestele de solzi si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper, concentrat, condimente pentru peste.Intr-o tava lunga se pun pestii pe un pat de frunze. In interiorul pestilor introduceti bucati de ceapa, ...
 Pastrav cu portocale si sos picant Pastrav cu portocale si sos picant
Se eviscereaza pestii, se curata branhiile, solzii si se spala bine, apoi se sterg cu hartie absorbanta si se condimenteaza pe dinafara si pe dinauntru.Intr-o tava inalta si mai lunga se aseaza pestii pe un pat de felii de rosii, frunze, verdeata si ...
 Orez cu sepie Orez cu sepie
Se curata sepia,(i se scoate ciocul negru si se spala putin cu apa)se taie in bucatele si se amesteca impreuna cu 2 catei de usturoi tocati marunt si patrunjelul tocat.Se pastreaza la frigider pana se pregatesc celelalte ingrediente.Se curata ardeii ...
 Fitofag prajit Fitofag prajit
Pestele eviscerat si curatat de solzi si branhii se spala bine si se portioneaza (capul si coada le puteti folosi la o ciorba). Fiecare felie de peste se taie si la mijloc, pe coloana. Condimentati bucatile de peste si lasati-le sa stea cateva minute ...
 Macrou la grill Macrou la grill
1.Se curata macroul de intestine, se taie capul si coada. Se spala sub jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.2.Dupa ce s-au scurs, se taie paralel cu sira spinarii in doua bucati fiecare peste.3.Se presara cu condimente fiecare bucata in parte, se ...
 Saramura de lin Saramura de lin
1.Se curata pestele de urechi si intestine,se spala si se lasa la scurs.2.Grilul se aseaza pe foc, se incinge, se adauga pe el sare din belsug, mai lasam sa se incinga si sarea, iar apoi punem pestele.3.Il lasam pana cand se rumeneste, il intoarcem ...
 Scoici de riu  in sos. Scoici de riu in sos.
Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul lor(in frigider).Luam o cratita, o punem la foc mediu, adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine si adugam scoicile.Separat punem o alta cratita pe ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 202
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z