SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Friptura de Craciun Friptura de Craciun
Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos. Se condimenteaza cotletul si se prajeste pe toate partile, intr-o lingura de ulei, cat sa isi schimbe culoarea. Ceapa taiata in 4 se pune ...
 Pui Souvlaki Pui Souvlaki
Se amesteca impreuna o marinata din: 3 lg ulei de masline Sucul unei lamai Putin vin rosu 3 catei de usturoi Oregano proaspat Menta proaspata (opţional) Sare PiperSe adauga la carne si se marineaza timp de trei ore. Asezati pe rand pe frigarui ...
 Karniyarik Karniyarik
Se curata vinetele de coaja,dar nu de tot un rand de coaja se ia unul se lasa,iar un rand se ia unul se lasa. Dupa ce am curatat vinetele le punem in apa cu sare si le lasam cca 30 min. Dupa 30 de min. le scoatem din apa cu sare le punem pe un ...
 HAMBURGHER DIN CARNE DE CURCAN HAMBURGHER DIN CARNE DE CURCAN
Se amesteca carenea cu ingredientele,se modeleaza hamburgherii si se pun pe gratarul incins,uns cu putin ulei.Se servesc cu cartofi prajiti.Sau dupa preferinta. ...
 Chiftele de carne Chiftele de carne
Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, adaugam cartofii curatati, spalati, razuiti pe razatoarea cu gauri mici si storsi foarte bine de zeama de ...
 Rulada din carne de vita Rulada din carne de vita
Carnea se amesteca cu oul, ceapa si franzela inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga mararul,usturoiul taiat marunt ,morcovii . Se pune amestecului in forma rotunda (ca de tort) unsa bine cu ulei. Se da la cuptor.Se serveste cu muraturi ...
 Pui cu alune si garnitura de orez Pui cu alune si garnitura de orez
Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute pana isi schimba culoarea, insa nu se rumeneste. Se condimenteaza cu sare si piper si se scoate din tigaie.In aceeasi tigaie se calesc 3 minute ...
 Sote de ficatei de pui Sote de ficatei de pui
Ficateii se spala ,se curata de eventuale pielite si se zvanta.Se rumenesc in untul in care se adauga 1-2 linguri de ulei pentru a nu se arde untul si se scot separat.In grasimea ramasa de la rumenirea ficateilor,se adauga ceapa,se inabusa cu putina ...
 PUI TIKKA MASALA PUI TIKKA MASALA
Se taie pieptul de pui in cuburi de aproximativ 2 cm.Se pregateste pasta pentru marinat puiul:frunzele de coriandru, pasta(radacina) de ghimbir, pasta de usturoi,3 linguri garam masala,sucul de lamaie,ardeii iuti tocati marunt. Toate acestea se ...
 Tochitura a la Trusii Tochitura a la Trusii
Se pune ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins, dupa care se pune carnea de porc, carnea de manzat, inima de porc, rinichi, ficatul de porc si carnatii.Se adauga si ceapa si se lasa la calit pana se rumenesc. Se adauga apa, sare ,piper,se ...
 Frigarui Haiducesti Frigarui Haiducesti
Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore.Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar.Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de ...
 Iepure a la Segovia Iepure a la Segovia
1) Iepurele se taie in bucati marunte.2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt.3) Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in ...
 Pulpe de pui cu orez brun si legume Pulpe de pui cu orez brun si legume
Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita in felii. ...
 MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON ) MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )
Muschiul de vita se curata bine de pielite, se condimenteaza si se prajeste in tigaie pe o parte si pe alta, sa se rumeneasca.Separat dati la masina de tocat ficatul impreuna cu kaizerul, ceapa, verdeata , apoi legati aceasta farsa cu ou , putin ...
 friptura de pui marinat friptura de pui marinat
Taie puiul in bucati si pune-l sa se marineze 24 ore in 1 pahar de vin, 1 ceapa, 1 cap de usturoi, patrunjel, marar, apoi il tragi in unt cu bucatele de costita afumata, 1 ceapa taiata marunt, ciuperci micute si cu zeama in care s-a marinat puiul + ...
 Tochitura Moldoveneasca... Tochitura Moldoveneasca...
Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc taiate bucatele si se lasa cateva minute pana ce slanina incepe a se topi; Se adauga apa cat sa le cuprinda si se lasa in continuare la fiert. Dupa 30 ...
 MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI
Muschiul de vaca portionat se marineaza cu sare si piper si se gateste la tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta ( in functie de preferinte : in sange, mediu sau bine facut ) .Legumele proaspete se taie in felii sau in bucati mari, se ...
 rulada din carne rulada din carne
Ardeii capia sunt umpluti cu branza cu verdeata, cum se face de obicei.Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt , 2 oua si sare. Pe o foaie de copt se presara strat gros de seminte de susan. Se intinde carnea, se pun ardeii (ca in poza), ...
 TOBA TOBA
Toata carnea fiarta se taie in cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fisii cu grosimea de 2 cm si lungimea de 4-5 cm. Soriciul se taie in fisii de 2 cm. Separat, se strecoara 500-600 ml supa (fara grasime) din oala in care s-a fiert capul de ...
 Tochitura Tochitura
Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana, si se mai adauga apa pe parcurs daca este nevoie. Separat am calit si canaciorii oltenesti, taiati micut. Cand carnea de porc este gata, se adauga ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 191
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z