SiteDeBucate » piper

Retete cu piper

 Saramura de pui Saramura de pui
Puiul se spala,se curata si se taie pe jumatate,chiar pe mijlocul pieptului,spatele ramanand intreg.Se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare,iar dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul,albitura , telina si se lasa sa fiarba la foc mic ...
 Gratar de porc cu sos de hrean si smantana Gratar de porc cu sos de hrean si smantana
Bat feliile de carne, le condimentez,le frig uniform pe grill.Sosul de hrean:dau pe razatoare hreanul, adaug sare,zeama de lamaie si smantana. Servim cu mamaliguta si branza de oi alaturi ...
 Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji.Separat batem muschiuletul, se ...
 Muschi la tava cu legume Muschi la tava cu legume
Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot, pana jos). Condimentati carnea cu piper, cimbru, paprika, boia, sare si puneti-o intr-o tava mai lunga si adanca. Asezati in crestaturi cate o fasie de ...
 Pulpe cu vin Pulpe cu vin
Pulpele curatate, spalate, se usuca in prosop,se asaza in Dubletta incinsa cu ulei. Condimentam, adaugam usturoiul, lasam sa se rumeneasca foarte putin pe ambele parti, adaugam vinul. Dupa ce se patrund pe ambele parti, luam de pe flacara. Servim cu ...
 Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina
Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara ...
 Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi) Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)
Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi curatat si taiat felii si se ruleaza. Se leaga cu o ata mai groasa sau cine are poate sa il puna direct in plasa speciala penrtu fripturi. Eu, ...
 Ficatei prajiti si cartofi la cuptor Ficatei prajiti si cartofi la cuptor
Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit intr-o tigaie cu ceapa care se lasa sa se inabuse 5 minute singura si putin ulei. Se lasa sa se prajeasca ficateii pe ambele parti si cand sunt aproape ...
 Gratar combinat Party Gratar combinat Party
Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika si putin cimbru. Carnea de porc se feliaza (cam 1 cm grosime) si se da prin baitzul de condimente, apoi se lasa minim jumatate de ora la rece. ...
 Pulpe de pui glazurate Pulpe de pui glazurate
Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper.Pulpele se ung bine cu acest sos inclusiv sub pielita si se dau la rece macar doua ore.Se cojesc cartofii noi, se taie in cuburi si se pun in tava de copt( eu am pus pe ei ...
 Pui umplut Pui umplut
Umplutura:Se inabuse fara a se rumeni ficateii si pipotelele in ulei adaugandu-se si putina apa in tigaie .Se adauga 2 lingurite de piper , cimbru 2-3 lg , sare sau dupa gust .Cand sunt deja patrunse se ia din tigaie cu o furculita si se toaca mai ...
 Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen
Avantajul gatitului in cuptorul cu halogen: gatiti carnea si cartofii separat, dar in acelasi timp, iar sucurile din carne se vor scurge peste cartofi care vor fi atat rumeniti si gustosi, dar mai ales pufosi, fragezi.Curatati si puneti la fiert ...
 Aripioare cu rosii Aripioare cu rosii
Spalati aripioarele si condimentati-le. Curatati si tocati ceapa, dovlecelul si ardeiul se curata si se taie cubulete, rosiile se curata de pielita parlindu-le putin la aragaz. (vezi video)Curatati usturoiul si taiati-l feliute subtiri. Puneti ceapa ...
 Curcan de Lisabona (Peru a Lisbonense) Curcan de Lisabona (Peru a Lisbonense)
1)Carnea se taie în fâsii fine si se condimenteazã cu sare, piper si sucul de lãmâie, se lasã putin la rece.Intre timp se curãtã si se taie cartofii,trebuie sã fie tãiati foarte fin...2)Se pune carnea la prãjit cu untul; când îsi ...
 Ficatei de pui la cuptor cu halogen Oven Ficatei de pui la cuptor cu halogen Oven
O gustare nemaipomenita, rapid si usor de facut, merge si ca fel principal, cu garnituri, sosuri, salate, etc. Eu i-am servit cu sos de usturoi si salata de sfecla rosie.Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca ...
 Frigarui cu piept de pui Frigarui cu piept de pui
Pieptul de pui se taie cubulete cam de 1,5 cm.Slanina se taie feliute subtiri.Ceapa se taie in 4 daca e mica sau in 8 daca este mare.Ardeiul gras se taie in cubulete cam de 1,5 - 2 cm.Pe tepusa se incepe cu ceapa, apoi ardei gras, rosie cherry , ...
 cotlete de miel cu gnocchi cotlete de miel cu gnocchi
Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o ...
 Coronita de miel umpluta cu drob Coronita de miel umpluta cu drob
Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda, ceapa, sare si piper cam 4-5 ore( la rece)Dim maruntaiele de miel( mai putin ficatul) bine spalate si taiate in bucati, se face o tocanita cu ...
 Costita marinata traditional(reteta portugheza) Costita marinata traditional(reteta portugheza)
1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul se taie gros,sucul de la lamaie,foile de dafin,,vinul si uleiul,se amesteca f.bine.Se toarna peste carne,amestecam bine.Se da la rece 12-24 de ...
 Piept curcan natur pe gratar Piept curcan natur pe gratar
Se taie pieptul perpendicular pe fibra carnii, se bate foarte putin cu ciocanul de carne si se condimenteaza dupa gust.Se pun bucatile de piept pe bucati de folie de aluminiu unse cu ulei de masline si se asaza pe gratarul cu capac.Lasati pieptul sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-486
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper - Pagina 338
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z