SiteDeBucate » piper

Retete cu piper

 Gogosari murati pentru iarna Gogosari murati pentru iarna
Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi. In apa pe care gogosariicare au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si GATA, nu se mai fierb! ...
 Zacusca rapida Zacusca rapida
Vinetele taiate felii, presarate cu sare le lasi la scurs pe un servet pentru o ora. Ghebele le fierbi 10 minute, le dai pe robot. Dai pe robot ardeii, gogosarii si vinetele. Separat dai pe robot morcovul. Ceapa tocata marunt, o calesti in ulei, ...
 Zacusca de vinete Zacusca de vinete
Coci ardeii si gogosarii, presari cu sare, ii lasi acoperiti pana se racesc.cojesti, lasi sa se scurga. Dai pe robot. Morcovul il dai pe razatoarea mare. Vinetele coapte, cojite, le lasi sa se scurga foarte bine. Ceapa tocata marunt, o calesti usor ...
 ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA
Se caleste - 1 kg ceapa in 200 g ulei,se coc si se curata 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari care se adauga la fiert alaturi de 1 kg ciuperci (sau 4 conserve/eu asa fac),se adauga sare, piper, 3 linguri zahar sau miere, foi de dafin si 500 g bulion ...
 ZACUSCA DE VINETE(IARNA) ZACUSCA DE VINETE(IARNA)
Se pune ceapa la calit la foc mic, cand devine transparenta se adauga vinetele si capiatii si se calesc usor si acestia cateva minute, se adauga sucul de rosii, sarea si piperul (daca-ti place mai condimentata) si se amesteca din cand in cand in ea ...
 Zacusca Zacusca
Vinetele, ardeii, gogosarii se coc, se curata, se taie felii, se amesteca toate, se pun in borcane si se fierbe la baie de aburi 20 minute din momentul in care incepe sa clocoteasca apa. ...
 Otet aromat Otet aromat
Se fierb incredientele 5 min in otet, apoi se strecoara , otetul aromatice colectindu-se intr-un castron. Dupa ce s-a racit, se toarna otetul intr-o sticla. ...
 GOGONELE MURATE GOGONELE MURATE
Gogonelele se spala si se gauresc cu un ac, se aseaza in borcan. Printre ele se pune hrean, ceapa taiata marunt, pipr, foi dafin. Se pune la incalzit niste apa in care se topeste sarea, dupa care se lasa putin la racit, iar apoi se toarna in borcan ...
 castraveti in otet. castraveti in otet.
Se pun castravetii spalati in borcane de 800 gr. Apa se fierbe cu sarea si zaharul. Aceasta solutie se pune peste castraveti in borcane. Se adauga ceapa, foi de dafin , piper dupa preferinte.Mod de servireSe servesc alaturi de friptura si la salate. ...
 castraveti in otet. castraveti in otet.
se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana se dizolva zaharul si sarea. Se ia vasul de pe foe si se adauga otetul. Castravetii se tin 24 ore intr-o solutie concentrata de sare (atit cit sa tina ...
 gogosari in otet. gogosari in otet.
Gogosarii se pun in otet, (se adauga la 1 l de otet 2 l de apa) si, ca sa se reduca din taria otetului, se adauga la cei 3 l de lichid 1/2 kg zahar. Se mai adauga 10 g sare pentru fiecare litru de lichid, iar pentru tot lichidul 1-2 foi de dafin si o ...
 Ardei iuti murati Ardei iuti murati
Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare in functie de capacitatea borcanului(daca borcanul este de 1 kg se pune o lingura de sare etc)si pina la umplerea borcanului se completeaza cu ...
 Castraveti in otet Castraveti in otet
Se fierbe apa si cînd a dat in fiert, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pina se dizolva zaharul si sarea. Se ia vasul de pe foc si se adauga otetul. Castravetii se tin 24 ore intr-o solutie concentrata de sare (atit cit sa tina ...
 Gogosari cu ghebe (ciuperci) Gogosari cu ghebe (ciuperci)
Se fierb ghebele dupa ce au fost taiate, dupa dorinta, se taie gogosarii felii si se lasa sa scada in ulei, se amesteca si apoi se fierb impreuna 1/4 ora. Se adauga foi de dafin, piperul, otetul si usturoiul si se mai fierb impreuna inca 1/4 ora. Se ...
 Placinta cu branza- cu foi de placinta cumparate Placinta cu branza- cu foi de placinta cumparate
Umplutura de branza:Se rade branza pe razatoarea mare, se amesteca cu 2 oua intregi si un albus (un galbenus se pastreaza pentru uns placinta pe deasupra), se adauga 3 linguri de smantana, mararul tocat marunt, sare dupa gust si piper alb.Se pun la ...
 PERE IMBATATE CU INGHETATA PERE IMBATATE CU INGHETATA
Intr-o cratita mica, se da in fiert vinul cu zahar, scortisoara, nucsoara, piper si coaja de lamaieIntre timp, se curata perele de coaja (nu li se rupe codita) si se indeparteaza cotorul, cu un instrument special.Se pun perele in vin, se reduce focul ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Se bat bine ouale cu iaurtul, smintina si laptele praf; se amesteca apoi cu faina sarea si piperul. Merele se rad pe razatoarea mare, se lasa sa se scurga de suc, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se lasa 10 minute si apoi se adauga si zaharul ...
 Capatana de vitel in aluat - reteta proprie Capatana de vitel in aluat - reteta proprie
Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste pana va iesi apa perfect curata.Capatana se pune la fiert intr-o oala mare impreuna cu morcovul,ceapa ,condimente si vinul alb pentru 30-40 de minute. ...
 Friptura asortata Friptura asortata
Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa. Copanelele le asez in tigaie, condimentez, adaug ceapa, usturoiul, o lingurita de pasta de ...
 Rulada de gaina Rulada de gaina
In primul rind scoatem pielea de la gaini si avem grija sa no rupem pentru-ca vom avea nevoie de ia.Taiem carnea de pe oase, apoi dam carnea prin masina de tocat (inafara de piept), apoi dam prin masina de tocat si prunele deja oparite si nucile. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-486
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper - Pagina 334
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z