SiteDeBucate » piper

Retete cu piper

 Ulei aromat Ulei aromat
Intr-o sticla din sticla se pune tarhonul spalat,boabele de piper,boabele de mustar si se toarna uleiul.Se inchide ermetic si se lasa la macerat 2-3 saptamani,dupa care se poate intrebuinta la mancaruri,la salate,preparate din legume,carne,peste... ...
 CASTRAVETI MURATI CASTRAVETI MURATI
Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan, zaharul, sarea, piperul, foile de dafin, boabele de mustar, ceapa taiata rondele, morcovul taiat rondele. Se sterilizeaza timp de 15 minute dupa ce ...
 Gogosari umpluti cu varza pentru iarna Gogosari umpluti cu varza pentru iarna
Se aleg gogoasrii fara lovituri sau defecte si se taie in jurul cozii. se indeparteaza cotorul si semintele ; cand taiem gogosarii tb sa observam sa nu fie mucegaiti in interior. se spala apoi gogosarii si se lasa la scurs.Intre timp curatam varza si ...
 Zacusca de galbiori Zacusca de galbiori
Se spala galbiorii, se scurg bine de apa.Se pune niste ulei intr-o cratita care incape in cuptor. se adauga treptat ciupercile pentru ca ele lasa apa si se strang. Eu am avut o cratita de 8l si pe masura ce le spalam si le scurgeam, le adaugam in ...
 Castraveti murati pentru iarna Castraveti murati pentru iarna
Castravetii se spala , se zvanta si se aseaza in borcan. Pentru un borcan de 5 litri: 5 l apa, 5 linguri sare, 5 linguri zahar,100 ml de otet din vin, un pachetel conservant, piper boabe,boabe de coriandru, boabe mustar,usturoi,ceapa rondele,marar ...
 Gogosari murati Gogosari murati
Se taie gogosarul in 4, se amesteca cu compozitia si se lasa pana a doua zi, cand se baga la borcan. Nu se fierbe. ...
 Castraveti la borcan de 800 Castraveti la borcan de 800
Se spala bine borcanele si se scurg.Se spala castravetii, se curata ceapa si usturoiul, morcovii.Se taie rondele ceapa si morcovii.Se asaza in borcane cum va taie inspiratia. Se pune sarea, zaharul, otetul si apoi se completeaza cu apa.Se pun ...
 Zacusca mea de fasole Zacusca mea de fasole
Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi se curata.Ceapa se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mica.Fasolea se da prin masina de tocat apoi ardeii si gogosarii.Intr-o oala mai mare ...
 Zacusca Zacusca
Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs o zi.Gogosarii se spala, se curata de seminte si se toaca la robotul de bucatarie sau la masina de tocat. Ceapa de asemenea se curata si se toaca marunt. De preferat se foloseste un tuci sau o cratita in ...
 Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti
Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi taiati felii, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, usturoi si marar uscat.Se fierbe intr-un vas otetul cu apa, sarea,mierea , ...
 Legume conservate in zeama de varza Legume conservate in zeama de varza
Varza se taie fasii, ardeiul se taie rondele, castravetii se feliaza nu foarte subtire. Se amesteca toate ingredientele cu sare si piper apoi se lasa astfel 20 minute. Punem la fundul borcanelor cate o bucatica de hrean si indesam compozitia ...
 Gogosari in otet Gogosari in otet
Gogosarii se spala , se curata de seminte si se taie in bucati potrivite . Se pune la fiert apa impreuna cu otetul , sarea , zaharul si boabele de piper . Cand fierbe apa , se adauga gogosarii lasandu-i sa dea maxim doua clocote apoi se scot cu o ...
 Salata de varza rosie Salata de varza rosie
Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti.Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele.Dupa o ora, pun otet, boabe de piper,mustar(cand nu am hrean),foi de dafin,cuisoare ...
 Ghiveci grecesc Ghiveci grecesc
Se taie gogonelele cubulete, gogosarii si ardeii taiati feliute, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se pregateste sosul separat din ingredientele de mai sus de la sos. Se fierb in sosul respectiv 5-7 minute. Se pun reci in borcane si nu se ...
 Patlagele murate (gogonele) Patlagele murate (gogonele)
Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele enumerate mai sus, deasupra se pun mai multe frunze de telina se toarne saramura fierbinte si se pun capace. ...
 Ghiveciul meu preferat Ghiveciul meu preferat
Se căleşte ceapa tăiată peştişori în ulei. Se pune un pahar de apa să se moaie. Vinetele spalate bine se taie cubuleţe(nu se curăţă), se presară cu sare, se lasă să se moaie apoi se scurg bine. se presează în mâini.Gogoşarii se ...
 Bureti de fag Bureti de fag
Se spala ciupercile foarte bine, in mai multe ape fiindca ca au nisip mult, nu se curata decat baza tulpinilor. Dupa ce ne-am asigurat ca sunt spalate foarte bine vom pune toate ingredientele, in afara de usturoi si marar, intr-un vas acoperit, sa ...
 Gogosari in saramura rece Gogosari in saramura rece
Se spala gogosari,se curata de seminte,se taie in 4 se pune in lighean,apoi se amesteca zaharul cu sarea intr-o farfurie apoi se presara peste gogosari la urma se stropeste cu otet,se lasa 24 h sa se lase zeama,cand punem in borcane taiem frunzele de ...
 Marinata de peste Marinata de peste
Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe)1 rând de peşte( se tot repeta)Se pune intr-o oală sub presiune cam 50 de minute de când incepe sa fiarbă. Dai focul pe mic, bre, cand ţiuie ca ...
 Castraveti in otet Castraveti in otet
Se pune otetul in borcan de 2 degete, apoi castravetii, sarea si zaharul, boabele de mustar si de piper, rondelele de ceapa si de morcov. Apoi se aduga apa pana se umple borcanul. Se sigileaza capacul, apoi se pune la fiert 15 minute. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-486
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper - Pagina 333
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z