SiteDeBucate » marar

Retete cu marar

 Omleta taraneasca Omleta taraneasca
Ceapa si ciuperca se curata, si se taie .Ouale se bat intr-un castron.Legatura de marar se spala , se taie marunt si se adauga peste oua.Maslinele se feliaza.Sunca se taie in suvite subtiri.O tigaie de teflon se pune pe foc cu o lingura de ulei de ...
 Omleta ciuperci & mozzarela Omleta ciuperci & mozzarela
Oualele se bat bine apoi se adauga mozzarela taiat cuburi, sarea si mararul. Ciupercile taiate in sase se prajesc in tigaie la foc mic. Dupa ce s-au prajit ciupercile se adauga amestecul si se prajeste la foc mic.Se serveste calda. ...
 Omleta de primavara Omleta de primavara
Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper.Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din compozitia de oua.Din trei oua ies trei omlete.Se pune cate ...
 oua ochi oua ochi
Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ouale intregi unul cate unul. Se mai ia ulei cu lingura si se pune peste oua pana cand ouale sunt prajite. Se presara marar, se scurg de ulei si se servesc calde. ...
 Urda la tigaie Urda la tigaie
Urda se sfarama, se sareaza si se rumeneste usor intr-o tigaie cu putin ulei. Apoi se adauga ouale, se mesteca pina se incorporeaza complet si se mai lasa pe foc citeva minute. Se pipereaza dupa gust si se adauga mararul tocat.Se serveste cald cu ...
 OMLETA PUFOASA OMLETA PUFOASA
Ouale se bat bine cu condimentele.Se adauga putina ceapa tocata fin,mararul tocat f fin,branza sfaramata,carnea si cartofii prajiti.Toate ingredientele se amesteca si se toarna in tigaia cu putin ulei incins.Cand este rumenita asezati deasupra tigaii ...
 Omleta Omleta
Se taie julien ceapa, ardeiul si salamul apoi se pun in tigaie cu putin ulei la rumenit. Se bat oualele cu putina sare intr-un vas. Se marunteste branza apoi se adauga in vasul cu oua impreuna cu patrunjeul si mararul tocate marunt. Dupa ce ardeiul ...
 clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci
Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri.Se pune creierul la fiert in apa cu sare si otet. Intre timp se bat bine ouale, se adauga branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile, mararul tocat, ceapa ...
 Oua umplute Oua umplute
Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele albusului se taie in forma de dintisori. Galbenusurile se amesteca cu ceapa si mararul tocate bine. Se pune 100 gr din smantana sare si se ...
 OUA UMPLUTE CU SMANTANA SI MARAR OUA UMPLUTE CU SMANTANA SI MARAR
1.Se fierb ouale tari si se taie pe jumatate2.Se scoate galbenusul care se amesteca cu smantana si cu mararul tocat marunt3.se umplu ouale cu aceasta compozitie. ...
 oua grecesti oua grecesti
Usturoiul tocat marunt se caleste impreuna cu faina in ulei; stinge apoi cu bulion, adauga putina apa si lasa sa fiarba amestecand continuu; adauga maslinele tocate, precum si verdeata tocata si mai fierbe 10 minute. Ouale fierte si curatate de coaja ...
 Oua umplute in sos de smantana Oua umplute in sos de smantana
Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in jumatati. Se scot galbenusele si se trec prin strecurator pentru maruntire. Maioneza se prepara dintr-un galbenus crud si unul fiert, folosind uleiul de masline si o lingurita de mustar. Se amesteca ...
 Parjoale de peste Parjoale de peste
Pestele se toaca,si pe rand se adauga toate ingredientele.Cu o lingura se ia umplutura si se prajeste in ulei incins. ...
 Peste crocant cu marar Peste crocant cu marar
Se taie fisii de peste pe lat se sareaza se dau prin marar apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. ...
 Drob cu peste ton Drob cu peste ton
Se scurge pestele.Se pune intr-un vas si se adauga pe rand crema de branza, ouale(2), usturoiul si mararul taiate marunt.Se adauga si zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se incorporeaza faina(6 linguri) si se amesteca ...
 Macrou cu legume Macrou cu legume
Macroul se sareaza si pipereaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei incins, dupa care se scoate pe hartie absorbanta.Separat, se toaca ceapa si ardeii si se pun la calit in ulei de masline (citeva minute), se adauga morcovii rasi (pe ...
 Rulada de somon cu urda si salata de andive Rulada de somon cu urda si salata de andive
Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Omogenizti bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile ...
 buchet de somon buchet de somon
proces tehnologic;se iau cele trei felii de somon se da forma unui trandafir din fiecare felie de somon fume si se aseaza in farfurie,din foietajul de placinta se fac trei cornete care se introduc in cuptorul incins pt rumenire.dupa ce s-a rumenit ...
 Ciorbita usoara Ciorbita usoara
Dai un clocot pulpelor, versi apa, le speli si le dai la fiert in apa cu sare. Spumuiesti, adaugi ceapa, morcovul si telina. Cand pulpele sunt aproape fierte, le scoti din supa pe care o strecori. Adaugi gogosarul si ceapa verde tocate marunt, lasi ...
 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-111
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu marar - Pagina 75
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z