SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Lapte cu ciocolata si banane Lapte cu ciocolata si banane
Bananele se curata si se taie rondele. Se amesteca bine cu lapte pana se omogenizeaza. Ciocolata se da prin razatoare. Laptele si bananele se pun intr-un pahar mare si pe deasupra se presara ciocolata rasa. Este excelent rece. ...
 Cartofi cu oua si smantana la cuptor Cartofi cu oua si smantana la cuptor
Cartofii se pun la fiert cu putina sare si patrunjel. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit. Se fierb 5 oua si se taie in bucati. Se rade si cascavalul. Se unge o tava cu ulei, se taie cartofii rondele, se adauga ouale taiate bucatele peste ...
 Prajitura cu cafea Prajitura cu cafea
Puneti intr-un vas galbenusurile impreuna cu zaharul, esenta de rom si sarea, apoi, folosind o lingura de lemn, amestecati-le bine, pana cand obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati, alternativ, faina si laptele, amestecand incontinuu compozitia. ...
 Prajitura de capsuni Prajitura de capsuni
Galbenusurile se amesteca foarte bine cu zaharul, apoi se adauga uleiul si zaharul vanilat. Se pune treptat faina si laptele si praful de copt. Albusurile se bat spuma si se adauga la coca. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava si se pune ...
 Turtite cu pesmet Turtite cu pesmet
Bateti ouale putin si turnati peste ele laptele caldut. Adaugati coaja rasa de la lamaie, zaharul, drojdia faramitata, sarea, pesmetul si 2 linguri faina. Amestecati bine si lasati compozitia la cald, timp de 15 minute, ca sa creasca. Dupa aceea ...
 Biscuiti cu parmesan Biscuiti cu parmesan
Se ancalzeste cuptorul pe 190 grade C. In doua tavii se pune hartie de copt. Se amesteca otetul sau zeama de lamaie cu laptele si se lasa deoparte pentru 7 minute.Antr-un bol se amesteca: faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul. Untul trebuie ...
 Trufe de ciocolata Trufe de ciocolata
Frecati zaharul cu ouale pana cand zaharul se topeste. Adaugati laptele, amestecati si fierbeti amestecul la bain-marie, amestecand incontinuu. Cand crema s-a ingrosat, luati vasul de pe foc si lasati-l la racit. In crema rece adaugati untul ...
 Pasta din cascaval Pasta din cascaval
Galbenusurile de oua se amesteca cu lapte, jumatate din cascavalul ras si jumatate din cantitatea de faina. Se fierbe la bain marin si se amesteca pana incepe sa se ingroase. Se ia de pe foc si se pune si restul de ingrediente. Se adauga sare ...
 Mufin sarat Mufin sarat
Aluatul: se amesteca galbenusurile cu sare, faina, sana si praful de copt. Separat se bat albusurile spuma. Se amesteca usor in aluatul obtinut, de consistenta smantanii. Se adauga cascavalul, salamul, carnea taiate cubulete amestecand usor. Se ...
 Placintele de porumb Placintele de porumb
In iaurtul pus intr-un castron mai mare adaugati, pe rand, ouale batute, fulgii de porumb, chimenul, zaharul/mierea, sare si faina de malai macinat foarte fin. Adaugati atata malai pana cand compozitia rezultata are consistenta smantanii mai groase. ...
 Orez cu lapte si dulceata Orez cu lapte si dulceata
Se curata orezul de impuritati, se spala bine in doua, trei ape si se pune la fiert in 100 de mililitri de apa cu putina sare. Cand a scazut apa, se adauga laptele, untul si se continua fierberea, la foc potrivit. Zaharul si aromele se pun la ...
 Prajitura rapida Prajitura rapida
Intr-o tava se pune un rand de biscuiti. Se prepara budinca cu 700 ml de lapte si dupa ce este gata se pune o parte in tava peste biscuiti. Apoi se mai pune un rand de biscuiti, iar budinca si se termina cu biscuiti. Se pregateste frisca, se ...
 Tarta Tatin cu orez si mandarine Tarta Tatin cu orez si mandarine
1. Spalati mandarinele, stergeti-le si radeti 2 dintre ele. Puneti coaja rasa in vasul cu laptele, adaugati cuisoarele si fierbeti laptele. Luati laptele fiert de pe foc, acoperiti vasul si lasati-l la racit cel putin 2 ore. Curatati de coaja si ...
 Shake de ciocolata Shake de ciocolata
Se amesteca toate ingredientele in shaker si se obtine un shake de ciocolata delicios. ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Gelatina se lasa la inmuiat aproximativ o jumatate de ora. Se formeaza un amestec din: lapte, oua, zahar si gelatina inmuiata in prealabil in apa. Compozitia se fierbe la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se lipi de vasul in care se ...
 Tarta cu fructe de toamna Tarta cu fructe de toamna
Puneti 4 linguri zahar intr-o tava unsa cu unt si caramelizati-l la foc potrivit. Miscati tava in asa fel incat caramelul sa se intinda pe toata suprafata tavii. Puneti in tava fructele taiate in felii, cubulete, rondele, cat mai variat, dar ...
 Placinta din rasol de vita Placinta din rasol de vita
Amestecati carnea tocata cu ceapa verde taiata marunt, mararul, patrunjelul, miezul de paine inmuiat in lapte si bine faramitat, ouale, sare si piper, dupa gust. Puneti pe fundul unei tavi jumatate din foile de placinta, unse bine, una cate una. ...
 Bavareza din lapte si fistic Bavareza din lapte si fistic
Puneti in apa rece gelatina la inmuiat, pentru 10 minute. Opariti fisticul cateva secunde, scurgeti-l apoi si curatati-l de pielita maronie. Puneti fisticul curatat pe un servet pentru a se absorbi toata apa si apoi zdrobiti-l mai mare. Puneti ...
 Prajitura cu mac Prajitura cu mac
Frecati zaharul cu untul pana obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati galbenusurile de ou, pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi puneti faina, semintele de mac, coaja de lamaie, scortisoara, laptele si sarea. Bateti albusurile spuma. ...
 Budinca de vinete Budinca de vinete
Coaceti vinetele, lasati-le putin la racit, curatati-le de coaja si lasati-le pe un plan inclinat sa se scurga. Caliti usturoiul pisat in ulei si adaugati rosiile taiate in cubulete. Tineti vasul la foc potrivit. Adaugati vinetele tocate, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 130
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z