SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Clatite cu ricotta si zmeura Clatite cu ricotta si zmeura
Pentru inceput facem crema cu care vom umple clatitele. Amestecam crema de branza ricotta cu 1 ou, 150g zahar si o ligurita de esenta de vanilie.Lasam crema in bol pana facem clatitele. Batem ouale bine si turnam laptele peste ele. Integram apoi ...
 Covrigi cu cascaval Covrigi cu cascaval
Dizolvam drojdia in laptele cald si turnam in faina pe care am amestecat-o cu sare si praf de copt. Incoporam apoi pireul de cartofi. La sfarsit adaugam si untul topit.Framantam si daca e nevoie mai punem lapte sau faina astfel incat sa obtinem un ...
 Panna cotta Panna cotta
Puneti gelatina la inmuiat in laptele rece si lasati circa 5 minute sa se inmoaie. Intre timp se pune frisca si zaharul pe foc nu trebuie sa le lasam sa fiarba ci doar sa se incalzeasca, cand da semne ca incepe sa fiarba se pune repede laptele si ...
 Prajitura Gabi Prajitura Gabi
Am folosit si nuca si alune deoarece nu am avut suficienta nuca. Alunele si nuca le-am maruntit cu un cutit. Am tapetat tava cu hartie de copt ( sa nu va speriati cand vedeti pozele...hartia mea de copt nu este alba). Peste hartia de copt am asezat ...
 Chiftelute de vita in sos de morcovi Chiftelute de vita in sos de morcovi
1. Curatati morcovii si cartoful, spalati-i, taiati-i in cubulete si puneti-i in 1 l apa, pentru circa 30 de minute. Intre timp, dati prin masina de carnea tocata si slanina. Adaugati pesmetul inmuiat in lapte, ouale, parmezanul, usturoiul tocat ...
 Krantz de Craciun Krantz de Craciun
Bateti albusurile cu zaharul pana se intaresc. Adaugati, pe rand, galbenusurile si, la urma, faina, amestecand prin rasturnare. Puneti compozitia intr-o forma unsa si tapetata si coaceti la foc potrivit, in cuptorul incalzit dinainte. In primele 15 ...
 Porumb tanar copt in ardei Porumb tanar copt in ardei
Curatati ardeii de cotoare si seminte, spalati-i si lasati-i sa se scurga, cu gura in jos. Ungeti porumbul cu ulei, presarati-l cu sare si piper si puneti-l pe gratarul incins. Puneti pe gratar si ardeii, unsi in interior cu mustar. Dupa 20 de minute ...
 Cornulete Cornulete
Amestecati toate ingredientele (fara gem/rahat) intr-un castron si lasati-l 30 de minute la rece. Intindeti aluatul intr-o foaie si taiati-o in patrate cu latura de 5cm. Umpleti-le cu gem sau cu rahat si formati cornuletele. Puneti-le intr-o tava ...
 Chiftelute infasurate Chiftelute infasurate
Taiati coaja feliilor de paine si inmuiati miezul in lapte. Amestecati intr-un castron mai mare carnea tocata cu coriandrul tocat cat mai marunt, ouale, usturoiul tocat marunt, miezul de paine inmuiat, sosul de soia si potriviti de sare si piper. ...
 Cozonac cu nuca Cozonac cu nuca
Drojdia de inmoaie in putin lapte si se adauga zahar si o lingura de faina. Se pregateste un aluat din faina, zahar, un galbenus de ou, drojdie si margarina. Se imparte in 4 parti si se lasa deoparte pentru 30 de minute. Se intind aceste bucati ...
 Cafea cu ciocolata Cafea cu ciocolata
Ciocolata se rade si se amesteca cu laptele cald. Nesul se amesteca cu zaharul si putin lapte. Se pune in cesti si cand se serveste se adauga si cate o lingurita de frisca. ...
 Spanac cu friptura de porc Spanac cu friptura de porc
Carnea se spala si se da cu sare. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se raceste, se scurge bine si se taie. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii si ceapa se curata, si se taie felii. ...
 Clatite cu varza rosie Clatite cu varza rosie
Puneti faina intr-un castron, adaugati putina sare si apoi laptele, pus treptat, in timp ce bateti compozitia cu un tel. Separat, bateti ouale si apoi turnati peste ele, treptat, compozitia cu faina. Acoperiti vasul si puneti-l la rece. Cu cat sta ...
 Tort cu crema de vanilie Tort cu crema de vanilie
1) Separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu 80g zahar, pana cand obtineti o compozitie spumoasa. |n timpul acestei operatiuni adaugati din cand in cand cate 1 lingurita din apa amestecata cu zeama de lamaie. 2) Bateti ...
 Macinici regateni Macinici regateni
Framantati un aluat din faina, sare, oua, lapte, ulei si 50g zahar, adaugate treptat. Daca este prea tare adaugati putina apa calda. Trebuie sa obtineti un aluat potrivit de tare, din care sa puteti modela usor macinicii. Cand aluatul este omogen, ...
 Taitei de casa ca la Radauti Taitei de casa ca la Radauti
Frecati intr-un vas oul cu faina, laptele si sarea. Faceti un aluat potrivit de tare si cu sucitorul intindeti o foaie subtire. Lasati-o sa se zvinte, sa se usuce. Apoi rulatio, ca pe o clatita, si taiati-o cu un cutit cu lama foarte ascutita. Daca ...
 Cartofi fierti in lapte Cartofi fierti in lapte
Se curata/ taie cubulete 500 de grame de cartofi. Se pun la prajit in putin ulei de floarea soarelui intr-o tigaie mai adanca. Se lasa cca 5-10 minute pana ce se cartofii se rumenesc, apoi se toarna 250-300 de grame de lapte (cartofii sunt aproape ...
 Drob in aluat Drob in aluat
Se face un aluat din ou si faina. Se intinde o foaie ca pentru taitei si se pune jumatate intr-o forma unsa cu unt (poate fi o forma de cozonac sau de tarta), astfel incat foaia sa depaseasca un pic marginile formei,cealalta jumatate se pune ...
 Medalion din piept de gaina Medalion din piept de gaina
Fierbeti pieptul de gaina, impreuna cu morcovul, in apa cu sare. Dati pieptul fiert prin masina de tocat, iar morcovul taiati-l in rondele de circa 1cm grosime. Amestecati carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare si piper, dupa gust. Formati ...
 Ceai cu lapte Ceai cu lapte
In cate un pahar se pune cate un sfert de esenta de ceai si se completeaza cu lapte. Se adauga si zahar dupa gust. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 128
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z