SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Salam de biscuiti cu ciocolata Salam de biscuiti cu ciocolata
   1. Intr-un castron mai mare se rup biscuitii in bucati potrivit de mari.    2. Se pune ciocolata intr-un castron la topit in bain-marie.    3. Cand s-a topit se adauga untul si margarina RAMA si impreuna se topesc pe ...
 Prajitura "Petre Roman" Prajitura "Petre Roman"
Se coc 3 foi ,cantitatile sant pentru 1 foaie la ingrediente. Se bat bine 3 albusuri apoi se pune zaharul 3 linguri si se mai bat bine ,dupa care se pune nuca macinata ,faina,galbenusurile ,apa si faina se amesteca usor cu o palete de jos in sus.Se ...
 Tort lapte de pasare Tort lapte de pasare
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Le mixam spuma, adaugam zaharul , apoi galbenusurile, pe rand, faina amestecata cu praful de copt, cacaua iar la final uleiul si apa. Turnati amestecul intr-o forma unsa cu ulei, tapetata cu faina si coaceti ...
 Prajitura MUSUROI cu banane Prajitura MUSUROI cu banane
  - amestecam praful pentru blat cu margarina RAMA, ouale si 50 ml lapte - compozitia se toarna intr-o tava (clasica de aragaz am folosit eu), unsa cu margarina RAMA si tapetata cu faina. - se coace la foc mic 30 minute - cand blatul e gata se ...
 Tort cu nuca prajita si frisca Tort cu nuca prajita si frisca
Blat. Se amesteca 4 galbenusuri cu zaharul iar la interval de 2-3 minute se pune cate 1 lingura de apa rece si se amesteca bine pana se face crema.Separat se amesteca faina (cernuta )cu nuca prajita si macinata,cacao si praful de copt si se ...
 Prajitura MARIA Prajitura MARIA
Blat: Se separa ouale.Cele 10 galbenusuri se mixeaza cu zaharul pana se obtine o spuma densa.Se adauga faina,praful de copt,laptele cate putin.Apoi se pune grisul,cacaua,uleiul si mierea. La urma se amesteca cu cele 10 albusuri batute spuma tare cu ...
 Prajitura cu mere,crema de ciocolata si frisca Prajitura cu mere,crema de ciocolata si frisca
Ptr. blat: Se se para galbenusurile de albusuri, se bat spuma albusurile se adauga treptat zaharul, apoi galbenusurile si uleiul in fir subtire. Se adauga faina amestecand usor. Compozitia se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se ...
 Prajitura "Cremes inteligent " cu ciocolata neagra Prajitura "Cremes inteligent " cu ciocolata neagra
    Se separa albusurile de galbenusuri. Primele le bateti spuma tare si lasati deoparte. Untul moale(la temperatura camerei) il mixati bine cu zaharul.Apoi adaugati galbenusurile cate unul si mixati bine dupa fiecare. Apoi adaugati faina, ...
 Chec sah Chec sah
Separam albusurile de gabenusuri.Pe cele dintai le batem pana devin spuma si apoi adaugam peste ele cele 2 cani de zahar ce a fost topit la foc  in 13 linguri de apa(il adaugam fierbinte!)astfel compozitia isi va dubla volumul.Incepem sa ...
 Prajitura cu ciocolata,frisca si batoane "mars" Prajitura cu ciocolata,frisca si batoane "mars"
Blat(3 foi):ouale se mixeaza cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga untul topit si se omogenizeaza.Faina se amesteca cu fraful de copt si cacao si se amesteca bine avand grija sa nu se formeze cocoloase.Aluatul se ...
 Desert rapid Desert rapid
Se pun 900 ml lapte pe foc cu zaharul.Diferenta de 100 ml se amesteca cu praful de budinca pana se dizolva. Dupa ce zaharul s-a topit se pune praful de budinca dizolvat si se amesteca bine pana se ingroasa, la foc potrivit. Cand budinca e gata se ...
 Bomboane de ciocolata cu nuca de cocos Bomboane de ciocolata cu nuca de cocos
Umplutura: In vasul inalt de la mixerul vertical punem apa fierbinte, mierea, zaharul si untul. Mixam pana se topeste zaharul si se omogenizeaza. Adaugam laptele praf si mixam pana totul devine o crema fina. Turnam crema intr-un castron si adaugam ...
 Cozonac briosa Cozonac briosa
Se poate folosi la framantare si masina de paine. Pentru framantare manuala se procedeaza asa: in putin lapte caldut se dizolva drojdia si se pune putina faina, se lasa la crescut. Intr.un vas se bat ouale, se adauga faina si se incepe framantarea ...
 Tarta cu ton Tarta cu ton
Foietajul se scoate din frigider si se la sa la temperatura camerei. Cuptorul se preincalzeste la 220 grade. Ardeiul si rosiile se taie marunt si se calesc cateva minute. Maslinele se taie rondele. Ouale, faina, laptele se omogenizeaza bine si se ...
 Paine Gargarita Paine Gargarita
Pentru framantare la masina de paine se pun ingredientele in urmatoarea ordine: intai cele lichide(lapte, ulei, oua), apoi zahar, sare, faina si drojdia deasupra. Pentru framantare manuala se procedeaza astfel: se dizolva drojdia in putin lapte ...
 Clatite cu gem de macese Clatite cu gem de macese
se bat ouale intregi cu 2 linguri zahar,cu praful de sare si cu zaharul vanilat,se adauga faina,lapte si apa pana se face un aluat care curge.se adauga uleiul in aluat si se lasa sa se odihneasca 10 min.Se pune tigaia pe foc si se pune un pic de ulei ...
 Clatite umplute cu branza si spanac Clatite umplute cu branza si spanac
Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa). le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca . Pentru ...
 Prajitura " Desteapta " cu ciocolata si aroma de portocala Prajitura " Desteapta " cu ciocolata si aroma de portocala
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana la dizolvarea acestuia. Ciocolata se topeste impreuna cu untul si se aduce la temp. camerei.  Laptele se combina cu aromele dorite.  Se mixeaza crema de ciocolata cu galbenusurile si apoi se ...
 Pizza turceasca Pizza turceasca
Drojdia amestecata cu zaharul se dizolva in lapte. Se toarna apoi peste faina amestecata cu sarea si se framanta un aluat elastic, usor lipicios. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc in 2-3 linguri cu ...
 Biscuiti fragezi Biscuiti fragezi
Se face un aluat din toate ingredientele amestecate si framantate. Cu un dispozitiv atasat la masina de carne se formeaza betisoare sau cercuri care se aseaza pe tava in care am pus hartie pentru copt si se introduc in cuptorul preincalzit, la foc ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 120
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z