SiteDeBucate » lamaie

Retete cu lamaie

 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Se spala caisele si se incinge cuptorul. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul si se omogenizeaza bine. Galbenusurile se separa de albusuri, se pun pe rand in compozitie si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma cu putina sare si se rastoarna ...
 Gogosi Gogosi
Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldut. Se adauga galbenusurile, vanilia si incet, incet faina. Se framinta. Se lasa sa creasca. Se intinde foaia cam 1/2 cm se foloseste un pahar care se apasa cu gura in jos pe foaie "decupind" ...
 Cozonac cu nuca Cozonac cu nuca
Intr-un castron, se freaca drojdia cu zaharul, pana cand se lichefiaza, se adauga untul moale, smantana, galbenusurile, sarea, coaja rasa de lamaie si portocala, apoi faina.Aluatul se amesteca cu lingura, apoi se framanta cu mana 10 minute, lasandu-l ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Totul se amesteca bine. Separat intr-o cratita se arde zahar si se umple peretii cratitei cu zaharul ars. Se pune crema in cratita si se introduce cratita in alta oala cu apa rece, se acopera bine si se baga la cuptor. Dup ace este gata daca nu are ...
 Tarta cu Fructe Tarta cu Fructe
Blatul: 4 albusuri batute bine, se adauga 3 lg. cu zahar, apoi separat se bat 3 galb. impreuna cu 3 lg. cu zahar. Aceste doua compozitii se amesteca bine si se incorporeaza 4 lg. (vf.) cu faina, praf de copt, bicarbonat, coaja rasa de portocala. Se ...
 Branzoaice (din aluat dospit) Branzoaice (din aluat dospit)
Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva in 50 ml lapte caldut, adaugind treptat 100 g faina. Dupa omogenizare se pudreaza cu putina faina si se lasa la dospit, la temperatura de 35-400 C, pina isi mareste volumul de 2 - 3 ori. Separat se bat ...
 Cozonaci argeseni Cozonaci argeseni
Aluatul: se fierb 100 ml de lapte cu zaharul. Separat se bat ouale cu sarea. Intr-un vas se sfarama drojdia, peste care se adauga laptele fiert cu zaharul, iar ingredientele se amesteca, pana se omogenizeaza, cu 3 linguri cu faina. Maiaua astfel ...
 Cozonac usor si bun Cozonac usor si bun
Laptele se fierbe cu 75 gr zahar. cand e caldut se amesteca: 3 linguri lapte cu 3 linguri faina si drojdia, se lasa la crescut. Galbenusele se freaca spuma cu restul de zahar, apoi se toarna in fir uleiul, se adauga untul foarte moale, apoi amestecul ...
 Cozonac Cozonac
Se face un aluat, amestecind drojdia cu laptele si zaharul, apoi, treptat, galbenusurile frecate cu sare, faina, untdelemnul, romul, vanilia si coaja de lamiie. Se framinta bine si se lasa la dospit o ora. Se intinde pe planseta o foaie din aluat, se ...
 Gogosi Gogosi
Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldut. Se adauga galbenusurile, vanilia si incet, incet faina. Se framinta. Se lasa sa creasca. Se intinde foaia cam 1/2 cm, se foloseste un pahar care se apasa cu gura in jos pe foaie, ...
 Pui  indian Tandoori Pui indian Tandoori
Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt si se amesteca bine.Se taie puiul in sferturi si se pune in iaurtul condimentat.Se lasa in frigider 12 ore pentru a se patrunde bine de arome.Intr-o ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am ...
 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
 Frigarui mixte cu sos picant Frigarui mixte cu sos picant
Carnea se taie bucatele,la fel carnatul(i),lulas curatat bine taiat in bucati,ceapa,ardeiul....Se pune pe betisoare cum va place.Cine are poate pune ardei de diverse culori,arata mai bine!eu m-am multumit cu verzi...Am condimentat.Se pune pe ...
 Iepure umplut, servit cu sos Iepure umplut, servit cu sos
Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc. Felia de paine o inmuiem in apa, apoi o stoarcem bine.Ceapa, 2 catei de usturoi, ardeiul si trei sfert din ciuperci, le taiem felii. Dupa ce au fiert si s-au racit ...
 Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon
Costita se condimenteaza cu sare si piper.Se face mujdei din jumatate capatana de usturoi,cu putin ulei de masline.Se adauga patrunjel,cimbru,boia picanta,1 lingurita cominhos.Se freaca bine carnea cu mujdeiul,se adauga 1 lingurita pasta de ...
 Gratar de porc cu sos de hrean si smantana Gratar de porc cu sos de hrean si smantana
Bat feliile de carne, le condimentez,le frig uniform pe grill.Sosul de hrean:dau pe razatoare hreanul, adaug sare,zeama de lamaie si smantana. Servim cu mamaliguta si branza de oi alaturi ...
 Muschi la tava cu legume Muschi la tava cu legume
Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot, pana jos). Condimentati carnea cu piper, cimbru, paprika, boia, sare si puneti-o intr-o tava mai lunga si adanca. Asezati in crestaturi cate o fasie de ...
 Ficatei prajiti si cartofi la cuptor Ficatei prajiti si cartofi la cuptor
Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit intr-o tigaie cu ceapa care se lasa sa se inabuse 5 minute singura si putin ulei. Se lasa sa se prajeasca ficateii pe ambele parti si cand sunt aproape ...
 Costita marinata traditional(reteta portugheza) Costita marinata traditional(reteta portugheza)
1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul se taie gros,sucul de la lamaie,foile de dafin,,vinul si uleiul,se amesteca f.bine.Se toarna peste carne,amestecam bine.Se da la rece 12-24 de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-177
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lamaie - Pagina 130
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z