SiteDeBucate » lamaie

Retete cu lamaie

 Donuts Donuts
-Dizolvam drojdia in apa si amestecam cu faina pana obtinem o biluta pe care o crestam cu cutitul in forma de cruce -O cufundam intr-un vas cu apa calduta si asteptam cam 15 min pana se umfla si se ridica -punem intr-un vas faina, facem la mijloc o ...
 Tarta Alpina cu mere Tarta Alpina cu mere
-intr-un castron punem ouale, zaharul si un varf de cutit de sare -le mixam pana devin crema -adaugam untul topit -apoi treptat faina amestecata cu praful de copt si laptele -aluatul nu va avea o consistenta lichida -se toarna in forma rotunda, se ...
 Clatite americane Clatite americane
*intr-un vas amestecam faina+bicarbonatul+zaharul+coaja de lamaie+varful de sare *mixam oul *dupa care adaugam in mijlocul ingredientelor oul batut * si laptele si uleiul *amestecam bine *punem cam un polonic de aluat in tigaie si lasam pana apar la ...
 Socata Socata
Florile de soc spalate se aseaza intr-un borcan de 5 litri, impreuna cu lamaia spalata si taiata felii, stafidele si drojdia. Zaharul se dizolva in apa si se adauga peste cele de mai sus, apoi se completeaza apa in borcan, se acopera cu un capac ...
 Tarta cu mascarpone Tarta cu mascarpone
Pregatim baltul pentru inceput: batem albusurile spuma impreuna cu zaharul si un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu lingura de ulei, adaugam zaharul vanilat si coaja de lamaie. Peste aceasta compozitie puneam albusurile, faina si miezul de ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
-Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, zaharul vaniliat si coaja de lamaie se bat intr-un castron pana la dizolvarea zaharului. Se adauga untul si se mai amesteca pana devine o crema consistenta-Se incinge cuptorul la 150 garde. Se unge forma cu ...
 FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE
1.Florile de dovlecel se sterg usor cu un servet moale de bucatarie si se taie stigmatul cu foarfeca. 2.Dovlecelul se curata de coaja ,se scot semintele si se taie in cubulete de 2-3 cm. 3.Rosiile se curata de pielita (prin scufundare in apa ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 Humus libanez Humus libanez
Pregatirea incepe de cu seara cand alegem nautul si il punem la inmuiat pana a doua zi de dimineata, cand il fierbem bine in apa cu sare. Oprim o cana din apa in care a fiert nautul. Dupa ce s-a fiert, il curatam de coji (dureaza o ora doua ...dar e ...
Prajitura cu bezea
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si zeama de lamaie,pana se formeaza turturi de bezea. Se imparte spuma in 2 parti.Se coc 2 foi in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 100 grade sau la foc mic,cu usa cuptorului deschisa. ...
 TORT DE CAPSUNI CU FISTIC TORT DE CAPSUNI CU FISTIC
u (12 felii/1 ora) 1.Se taie 2 hartii de copt cu diametrul de 26 cm.Se preincalzeste cuptorul la 100*C. 2.Se prepara blatul:albusurile de ou se bat spuma cu putina sare si cu sucul de lamaie se pune pe bain-marie ,batand mereu cu telul.Si ...
 Salata cu ton Salata cu ton
Se spala si se scurge salata verde. Se rupe bucati si se aseaza pe platou. Se adauga ceapa verde tocata, tonul scurs de ulei, rosiile decojite si taiate cubulete, maslinele taiate felii. Se amesteca putin la suprafata, se sareaza si se stropeste cu ...
 Prajitura cu mere si bezea Prajitura cu mere si bezea
Se mixeaza balbenusurile cu zaharul, se adauga apoi laptele, uleiul, coaja rasa de lamaie, iar la final faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Se aseaza deasupra merele taiate felii si se coace 20 de minute. ...
 Scrumbie cu amestec chinezesc Scrumbie cu amestec chinezesc
Scrumbiile se cresteaza marunt, pentru ca oasele sa se patrunda bine si sa se inmoaie la cuptor. Intr-un vas yenna uns cu unt, se aseaza pestele, umplut cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar de-asupra se mai pun cateva falii de lamaie, ...
 Tort "Iepurasii ciocoholici" Tort "Iepurasii ciocoholici"
Blat: Nuca, zaharul si apa se pun la foc mic. Se fierb pana se ingroasa si incepe sa miroase a nuca prajita :) Apoi se adauga cacaoa si pesmetul de biscuit. Se amesteca bine si se lasa la racit. Cand s-a racorit se adauga galbenusurile unul cate ...
 Super salata Super salata
Curatam si spalam toate legumele, apoi le taiem dupa cum dorim. Amestecam totul intr-un bol mare, adaugam si tonul, zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si servim cu crutoane. Este o salata ideala potrivita pentru cina (doamnelor). ...
 Bascute dulci Bascute dulci
Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. Intre timp se amesteca branza cu oua, zahar, coaja de lamaie, ...
 SERBET DE LEVANTICA SERBET DE LEVANTICA
1.Intr-o cratita se pune apa si zaharul si , cand incepe sa clocoteasca si zaharul s-a dizolvat, se adauga florile de levantica si se fierb 10 minute, pe foc mic.Se ia cratita de pe foc si se lasa acoperita  10 minute. 2.Se strecoara compozitia ...
 PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS
Mai intai se prajeste pesmetul in putin unt si se pune la rece. Branza de vaci am maruntit-o bine cu dosul furculitei, am amestecat -o cu ouale, cu aromele, si grisul. Am luat cu lingurita cate putin din compozitie si, in palme, am modelat cate ...
 Briose cu visine Briose cu visine
Untul se topeste impreuna cu zaharul, apoi se adauga cele doua oua, mirodeniile, laptele si faina amestecata impreuna cu praful de copt. In formele de silicon se pune mai intai un strat de aluat, apoi visine curatate de samburi si date prin faina, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-177
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lamaie - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z