SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ingrediente - Tort de ciocolata amara

-unt-100g -zahar-100g -oua-5 -faina-20g -cacao-12g -1 lingura lapte- -300g ciocolata -un varf cutit sare-
Mod de preparare - Tort de ciocolata amara
Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria) pina se topesc.

Intre timp galbenusurile, zaharul si laptele se amesteca bine cu mixerul pina devin o crema spumoasa. La aceste ingrediente se adauga putin cite putin faina care a fost amestecata cu cacaua si usor se incorporeaza ciocolata topita cu untul. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie ulei si faina si se pune compozitia preparata.
Timp de preparare: 160/grade- minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tort de ciocolata amara
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z