SiteDeBucate » bulion

Retete cu bulion

 Ficatei cu mamaliguta Ficatei cu mamaliguta
Se caleste ceapa in putin ulei, pana devine transparenta, dupa care se adauga ficateii. Se mai adauga apa daca este nevoie. Cand sunt gata ficateii, se adauga 1 lingura de bulion, condimente Se servesc cu mamaliguta. ...
 Gulas unguresc Gulas unguresc
Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste putin in ulei sau untura, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Se amesteca din cand in cand, ca sa nu se arda. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga la gulas usturoiul tocat marunt, ...
 Sarmalute dietetice Sarmalute dietetice
Asa procedez eu...de cand am voie sa mananc anumite alimente!Carnea se taie cubulete mici sau se toaca.Se curata morcovul, se spala, se rade si se pune peste carne.Se adauga orezul ales, spalat si scurs de apa, apoi bulionul, oul, verdeata.Eu pun su ...
 Musaca de cartofi cu carne Musaca de cartofi cu carne
Se curăţă cartofii şi se taie felii de grosimea unui deget. Se presară cu puţină sare, se lasă câteva minute să stea cu sarea apoi se şterg cu un prosop şi se prăjesc pe ambele părţi.Se toacă ceapa, se pune la călit intr-o tigaie cu ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Cureti carnea, tai fiecare pulpa in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca. Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lungura de bulion, usturoiul, sare,  piper, dafinul si ...
 Sarmale in foi de vita de vie si ardei umpluti Sarmale in foi de vita de vie si ardei umpluti
Intr-un castron mai mare se pune carnea tocata.Ceapa si ardeii grasi se taie marunt, morcovul se rade. Verdeata se toaca fin.Se adauga legumele si orezul (spalat in prealabil) peste carne si se sareaza si pipereaza compozitia. Se amesteca totul si se ...
 IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Fasolea uscata se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se strecoara si se pune din nou la fiert. Ciolanul se portioneaza si se pune la fiert cu fasolea. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se pune la calit cu ulei, se adauga ...
 Pui cu cartofi la cuptor Pui cu cartofi la cuptor
Se spala puiul si se portioneaza; separat intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul si piperul, se caleste putin se pune capacul si se inabusa, dupa care se adauga puiul portionat, se mai pune putin capacul, se inabusa si se ...
 SARMALUTE IN FOI DE STEVIE SARMALUTE IN FOI DE STEVIE
Se pregateste carnea pentru sarmalute ca la orice tip de sarmale adaugandu-se in plus mararul verde tocat fin.Stevia se spala bine si se opareste in apa clocotita. Se scoate stevia din apa clocotita si cand aproape s-a racit se incepe imachetarea ...
 SARMALUTE CU CARNE DE MIEL SARMALUTE CU CARNE DE MIEL
Carnea de miel se curata, se parleste la aragaz pentru a se arde firele de par ramase, se toaca prin masina de tocat.Orezul se alege, se spala in 2-3 ape, se caleste in putin ulei, dupa care se scurge si se pune intr-un vas mai mare.Se amesteca ...
 MIEL CU SPANAC MIEL CU SPANAC
1.Mielul se inabusa intr-o cratita in care adaugam ulei, si cand e rumenit adaugam apa, lasandu-l sa fiarba2.Cand mielul e fiert adaugam spanacul, care in prealabil a fost oparit.3.Adaugam bulionul, zeama de lamaie, sarea sau delicatul si il mai ...
 PULPE DE PUI CU CONOPIDA PULPE DE PUI CU CONOPIDA
1. Se pun pulpele impreuna cu ceapa tocata marunt,morocovul taiat cubulete si ulei intr o cratita si se acopera cu un capac la foc potrivit2. Cand sunt rumenite se adauga apa cat sa acopere puiul si se lasa sa fiarba3. Conopida curatata si desfacuta ...
 Varza dulce cu carne Varza dulce cu carne
Se toaca varza, carnea se taie in bucati mai mici, se taie ceapa marunt. Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa la calit si apoi carnea pana se rumeneste. Dupa ce s-a rumenit se pune varza (dupa ce o tocam se freaca cu sare). Se lasa la foc ...
 Ficatei cu sos de rosii Ficatei cu sos de rosii
Ficateii se rumenesc in 2 linguri ulei. Separat, se calesc intr-o lingura rosiile spalate, taiate in bucati mici, bulionul, usturoiul taiat marunt si dupa gust sare si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se presara mararul si partunjelul tocate. ...
 FRIPTURA DE VITA CU SOS FRIPTURA DE VITA CU SOS
a)intr-o tigaie se incinge 1/2 din cantitatea de ulei in care se prajeste(caleste)foarte putin ceapa si usturoiul taiate marunt, dupa care se adauga rosiile in bulion taiate bucati, sosul de bulion,busuiocul si salvia taiate marunt, se condimenteaza ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se taie ceapa, se pune la calit la foc mic cam 10 minute, se pune bulionul, se lasa la racit, apoi intr-un vas se pun carnea, orezul, verdeata taiata marunt, condimentele si se amesteca cu ceapa prajita, cu bulion. Dupa ce s-au amestecat toate, se ...
 Mancare de cartofi Mancare de cartofi
Se taie cartofii cubulete, se taie si ceapa si se caleste in ulei. Se aduga bulionul si la urma se adauga pieptul de pui langa ceapa, se adauga 2 cani de apa si se lasa la inabusit 10 min. Se adauga cartofii in sosul obtinut si se lasa la fiert pana ...
 Sarmalute manastiresti Sarmalute manastiresti
Se curata ceapa si se taie nu prea marunt, impreuna cu ciupercile. Se caleste totul in ulei fierbinte. Dupa ce sa aurit ceapa putin se da vasul deoparte la racit. Se trece carnea taiata bucati prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ciupercile ...
 Sarmale ca in Banat Sarmale ca in Banat
Se desfac foile de varza, se spala si se lasa 1 ora in apa. Se indeparteaza cotoarele si se taie bucati potrivite pentru sarmale. Se pune orezul sa fiarba pe jumatate in 300 ml apa cu 1/2 lingurita delikat. Se curata 2 cepe, se toaca marunt si se ...
 sarmale in foi de varza sarmale in foi de varza
Se ia carne amestecata de porc si de vaca, se da carnea prin masina de tocat, prin sita mijlocie; Se amesteca carnea cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt si usor rumenita in untura, sare si piper. Se aleg frunze intregi de varza acra (daca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-58
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu bulion - Pagina 46
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z