SiteDeBucate » bulion

Retete cu bulion

 Tocana de vara Tocana de vara
Carnea se inabuse in ulei.Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa tocata marunt care se inabuse,apoi ciupercile proaspete,ardeii taiati fasii,rosiile decojite taiate cubulete,morcovii cubulete si putin bulion. In vasul in care s-a inabusit ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Se taie ceafa bucatele si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa intreaga,se spumeaza din cand in cand apoi se pun zarzavaturile. Zarzavaturile se curata si se taie cubulete (morcovul,telina,patrunjelul,ardeiul) se calesc 3-4 minute apoi se pun in ...
 Ardei umpluti in vas roman Ardei umpluti in vas roman
Spalam ardeii si le scoatem cotoarele. Carnea o framantam bine cca 15 min,adaugam ceapa tocata marunt ce a fost calita,orezul,oul,mararul tocat marunt,condimentele,putin ulei si putina apa si amestecam bine. Umplem ardei cu aceasta compozitie. Vasul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Prepararea perisoarelor : Amestecam ingredientele cu mana pentru a obtine o pasta de carne uniform condimentata( ceapa o calim putin inainte de adaugarea in compozitia de carne ).  Luam din compozitia obtinuta cantitati mici pe care le rulam in ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Se curata ardeii de seminte se spala si se saraeaza in interior. Mararul si patrunjelul se taoaca marunt la fel si ceapa. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimetele. Se ...
 Ardei umplut Ardei umplut
Se scoate cotorul ardeilor cu grija, apoi spalam bine ardeii si in interior, sa nu ramana seminte. Ceapa si morcovul se toaca marunt, se calesc putin, se adauga o ceasca cu apa,  bulionul,  sare, piper  si se mai lasa  2-3 minute ...
 Vinete umplute, motate Vinete umplute, motate
curatam vinetele lasand cate o fasie de coaja le portionam cam de 3 degete , le scobim cu grija , si le umplem cu compozitia formata din ceapa maruntita  prajita , carne , ardei rosu cubulete sare , piper , cimbru si mult patrunjel verde . ...
 Gulas cu carne de vitel Gulas cu carne de vitel
Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita se adauga carnea taiata bucatele, sare, piper dupa gust. Cand scade se mai adauga apa cat sa acopere carnea. Carnea se caleste la foc mic timp indelungat (cel putin 30 de minute). ...
 Pui umplut cu ciuperci la cuptor Pui umplut cu ciuperci la cuptor
Se spala puiul si se pune la fiert in apa cat sa-l cuprinda timp de 20 minute. Intre timp se taie ceapa solzisori si se pune la calit in uleiul de masline si 1 ceasca de apa.Se tine pe foc pana devine sticloasa. Se adauga si ...
 Fasole galbena la borcan Fasole galbena la borcan
Speli fasolea,o cureti de capete si eventualele "ate".Eu folosesc fasole oloaga,cu pastaia rotunda,galbena,care nu face "ate". Pui uleiul (500 ml) la incins intr-o cratita,apoi pui fasolea  la calit.Foloseste un ulei de ...
 Sarmalute in foi de varza Sarmalute in foi de varza
Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul unei oale un strat cu varza tocata si cateva bucati cu ceva afumatura, apoi se pun sarmalele. Intre randuri se pune cate o lingura cu bulion si ...
 Supa ( ciorba) de rosii cu oua Supa ( ciorba) de rosii cu oua
Tai legumele cubulete sau rondele,le calesti in putin ulei,complectezi cu apa,lasi sa fiarba de treisferturi,pui bulion dupa gust,putin zahar,vegeta,sare,piper. Spargi cate oua vrei,ochiuri in zeama clocotinda,si pastele sau orezul. La sfarsit ...
 Mancare de vinete Mancare de vinete
Ceapa, usturoiul, morcovul si ardeiul gras  se curata, se spala  si se toaca marunt. Se pun la calit in putin ulei de masline cu apa ( eu mai mult le fierb decat le calesc, pentru ca am probleme cu fierea  :P ). Cand capata culoare ...
 Tocana de linte Tocana de linte
Se spala lintea si se pune la oparit. Se scurge dupa ce se opareste si se caleste in ulei impreuna cu morcovul, telina, ceapa si ardeiul taiate marunt, cuburi, rase, cum va place (eu le-am taiat in toate modurile pt diversitate:D) amestecand mereu sa ...
 Mini- pizze cu blat de paine Mini- pizze cu blat de paine
Inmoi feliile de paine in lapte sau apa ( dar nu foarte mult ) si le pui in tava unsa cu ulei. Pui pe fiecare felie de paine cate 2 lingurite de bulion si il intinzi bine. Speli ceapa si o cureti de coaja, si o tai solzisori.Rosiile le tai ca pentru ...
 Ciorba de fasole pastai cu chisatura Ciorba de fasole pastai cu chisatura
Fasolea se curata si spala si se taie in 3 bucati. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga treptat morcovul taiat rondele pe jumatate si telina. Se calesc pana devin moi, se adauga fasolea si se acopera cu apa. Se acopera cu un ...
 Ciorba de cartofi cu bulion Ciorba de cartofi cu bulion
Cartofii se curata, spala si se taie cubulete. Carnatul afumat se taie rondele. Am luat o oala de 3 l in care am calit 3 linguri ulei carnatul dupa care am adaugat ceapa taiata marunt si am mai lasat vreo 5 minute.Am pus lingurita de boia, frunzele ...
 Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar
Carnea de porc, taiata in bucati mai mici,o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte. In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin. ...
 Cotlete cu sos de rosii si masline Cotlete cu sos de rosii si masline
-cotletele se spala si se bat cu ciocanul de snitele,se sareaza si pipereaza se trec prin faina -se prajesc putin pe ambele parti in putin ulei alaturi de pastrama taiata subtirel -se scot cotletele si fasiile de pastrama iar in uleiul ramas se ...
 Macrou marinat Macrou marinat
Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic). ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-58
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu bulion - Pagina 15
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z