SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Compot de rubarba Compot de rubarba
Cozile de Rubarba se curata de coji, se taie in bucati de 2-3 cm si se pun la fiert cu apa, adaugandu-se 200g zahar,sau dupa gust. Se lasa sa fiarba 15-20 de minute.Apoi se paseaza bine cu blenderul pana devine o crema omogena.Se lasa la rece si se ...
 Compot de cirese Compot de cirese
Ciresele se spala, se rup coditele si selasa o jumatate de ora in apa rece.Daca au viermi, acestia vor iesi lasuprafata.Scurgem apoi apa si alegem doarciresele sanatoase, pe cele "nesanatoase ".....nu le punem :))Borcanele se spala cu detergent de ...
 Compot de mere Compot de mere
Se curata merele de coaja și se înlătura cotorul. Tăiem merele în bucatele și le punem într-o oala nici prea mare, nici prea mica. Adaugăm paharul cu apa peste bucățile de mere și lăsam la foc potrivit 30 minute. Când începe sa prindă ...
 Nectar din pere Nectar din pere
Se spala perele, se curata de coaja, se taie scotindu-le miezul si samburii. Taiate astfel, se dau prin blender sau robot, sa se faca ca o pasta.Intr-o cratita se pune apa la fiert, la litru de pasta de pere se pune un litru de apa, cand apa da in ...
 COMPOT DE PRUNE COMPOT DE PRUNE
Se spala fructele,se aseaza in borcane(eu am pus 15-16 buc),se toarna siropul de zahar caldut sau rece,se pun borcanele intro oala cu apa(pe fundul careia s-au pus prosoape sau ziare),si se lasa la fiert in jur de 20-30 min din momentul in care au ...
 DULCEATA DE CIRESE AMARE DULCEATA DE CIRESE AMARE
Ciresele se amesteca cu zaharul si se pun la fiert.Dupa ce se alege spuma se pune si lamaia taiata felii si se fierbe pana ce se incheaga dulceata.Se pune fierbinte in borcane cu tot cu feliile de lamaie,se capseaza,se lasa 30min borcanele intoarse ...
 Compot din boabe de struguri Compot din boabe de struguri
1.Se spala strugurii foarte bine alternand apa calduta cu apa rece pentru a scapa de orice urma de substanta chimica cu care au fost stropiti si de eventualele mici vietati intalnite adeseori in ciorchinele de struguri. Se aduna cu grija boabele de ...
 Vin fiert special Vin fiert special
Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iarcelalalt mar se curata si se taie feliute subtiri. Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.Cand ajunge ...
 Compot de gutui Compot de gutui
Se spala gutuile si se sterg de puful caracteristic, se taie in feliute subtiri sau cubulete apoi se asaza in borcane (se umple borcanul 1/2 cu fructe, se adauga 2 linguri de zahar.Se completeaza fiecare borcan cu apa si se strang capacele bine. ...
 Compot de zarzare Compot de zarzare
Se spala fructele,se aseaza in borcane si se toarna siropul de zahar caldut sau rece.Se infileteaza bine borcanele si se aseaza intr-o cratita cu apa,pe fundul careia s-au pus ziare sau un prosop.Se lasa la foc mic in jur de 20min,din momentul cand ...
 Compot de rubarba Compot de rubarba
Se curata cozile de rubarba. Se taie cubulete si se pun la fiert in 2 litri de apa.Se lasa sa dea in clocot si se adauga 4 linguri de zahar. Se poate servi cald sau se poate pune la frigider. Este foarte racoritor vara. ...
 Gem de piersici Gem de piersici
Spalam si curatam de coaja piersicile,eliminam samburii si cantarim 1 kg de fructe;Amestecam fructele cu zaharul tos si scortisoara ,daca va place gustul,si lasam in frigider 1 ora;Punem fructele pe foc la flacara mica,amestecam din cand in cand cu o ...
 COMPOT DE PRUNE COMPOT DE PRUNE
Pentru un borcan de 800 g este nevoie de 5-6 prune si 2-3 linguri de zahar functie de cat de dulci sunt prunele.Se spala prunele bine, se indeparteaza coditele si se aseaza in borcanele curate. Se pune zaharul , se completeaza cu apa si se inchid ...
 Compot de visine Compot de visine
Se aleg visinile carnoase, mari, dandu-le deoparte samburii.Se presara peste ele zahar si se lasa sa stea intr-un castron. Intre timp restul de zahar se fierbe cu o jumatate de litru de apa.Dupa ce se termina de indepartat spuma, se pun sa fiarba si ...
 Visine  si sirop de visine, la borcan pentru iarna Visine si sirop de visine, la borcan pentru iarna
Se curata visinele de codite, se spala in mai multe ape si apoi se scot samburii.Visinile curatate,se pun intr-o cratita mare sau o oala ce avem disponibil.Punem zaharul si cele doua pliculete de conservant peste ele si mestecam in ele incet cu mana ...
 COMPOT COCKTAIL COMPOT COCKTAIL
Fructele se pun la decongelat. Intr-o oala pun apa la fiert in functie de fructele folosite si zahar dupa gust.Cand fierbe apa adaug fructele si zaharul vanilat.Se lasa sa dea cateva clocote.Fructele trebuie sa ramana intregi. Iese minunat acest ...
 Socata Socata
Spalam bine florile de soc si le punem intr-un recipient cu 5 l de apa.Adaugam zaharul si amestecam bine.Taiem lamaia in feliute subtiri si o adaugam in apa.Lasam vasul 3-4 zile, la temperatura camerei.Daca se vrea a fi bauta mai repede... se pune in ...
 COMPOT DE VISINE COMPOT DE VISINE
1.Se spala fructele,se curata de codite si se aseaza in borcane nepresate.Siropul se pune caldut peste fructe in borcane.Borcanele se capseaza bine si se sterilizeaza timp de 20 de minute.2. Se spala fructele,se curata de codite .Se adauga zaharul si ...
 COMPOT CORCODUSE ROSII COMPOT CORCODUSE ROSII
Corcodusele spalate de aseaza in borcan, apoi se adauga zaharul, scortisoara si apa cat cuprinde. Se capseaza si se zbate bine pentru a se topi zaharul. Se pune la fiert intr-o oala cu apa pana la jumatatea borcanului timp de 20 minute la foc mic. Se ...
 compot de visine compot de visine
Se pune apa la fiert cu zaharul. Cand da in clocot, se adauga visinele. Se fierb 15 minute. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 365
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z