SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 PANCAKES CU AFINE PANCAKES CU AFINE
Se amesteca toate ingredientele bine alualtul trebuie sa fie moale. Se prajesc in tigaie fara ulei. Se servesc cu afin sau capsuni, zmeura,mure si sirop de artar.Enjoy! ...
 Paine de secara la o gustare de seara Paine de secara la o gustare de seara
1. Se cantaresc toate ingredientele - eu folosesc o cana gradata. Aceasta masuratoare nefiind foarte precisa, nici cantitatea de apa nu e aceeasi, deci trebuie adaugata in mai multe etape. Se pune apa la incalzit (nu fierbere!). 2. Pregatim drojdia ...
 LIPIE  PENTRU KEBAB LIPIE PENTRU KEBAB
Intr-un castron se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga sarea,zaharul si faina treptat. Se poate amesteca cu telul pana la 300g faina,apoi se amesteca cu mana.se framanta bine si se lasa la dospit cca 1h.Se imparte aluatul in 3-4 depinde cat de ...
 MAMALIGA MAMALIGA
1.Punem apa la fiert in care adaugam sare, o lingurita de ulei sau de untura si o dam in clocot2.Cand clocoteste adaugam malaiul treptat si amestecam cu telul din abundenta pentru a nu se prinde aproximativ 45 de minute ...
 Gogosi cu brinza Gogosi cu brinza
Toate componentele se amestica(inafara de fructele uscate).In farfurie de toarna faina, se pune masa de brinza formata cu lingurita, in mijloc punem caisele uscate(sau stafidele).Facem o bila,o aruncam in uleiul incins.Apoi le intoarcem atent(sunt ...
 saratele fragede saratele fragede
*Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe ...
 Paine de casa - la aparat de facut paine Paine de casa - la aparat de facut paine
Se adauga ingredientele, in ordinea urmatoare:- apa (laptele) si ouale- untul- faina - sarea- semintele si susanul- drojdiaRecomand sa amestecati putin ingredientele, unele masini nu reusesc sa le amestece bine de la inceput. Masina isi face apoi ...
 Paine Pascala Paine Pascala
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o ...
 Placinte ardelenesti cu cartofi Placinte ardelenesti cu cartofi
Faina trebuie sa fie calda. Se pune drojdia in apa calda sa stea vreo jumtate de ora. Eu pun in apa de la cartofi.Se pune apa cu drojdia in faina facuta cuib. Se adauga sarea. Se framanta bine, se mai adauga ori apa ori faina daca e cazul, ca aluatul ...
 Chifle de casa Chifle de casa
1. Cernem faina intr-un castron,in mijloc adaugam drojdia topita in 100ml lapte caldut.2. Amestecam compozitia cu mainile adaugand in mod gradual sarea,laptele ramas,pana obtinem o compozitie moale omogena si elastica,3. Acoperim coca cu un prosop ...
 Paine bio cu multicereale Paine bio cu multicereale
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca , apoi am modelat 2 painici.Daca nu aveti masina de facut paine, aluatul se poate framanta si cu mana, pana se obtine un aluat elastic si apoi se adauga uleiul si cerealele la ...
 Paine facuta in casa Paine facuta in casa
Preparare: intr-un castron punem faina si facem o gropita in care adaugam sarea, drojdia, uleiul si apa. Incet incet mestecam si adaugam toata apa pana cand aluatul nostru a prins consistenta. Acopeim cu un servet si il lasam la dospit intr-un loc ...
 Gogosi cu ciocolata Gogosi cu ciocolata
Faci maiaua din 50 ml apa calda, drojdie, 1 lingurita zahar si putina faina. Bati ouale cu zaharul si sarea. Intr-un castron, cerni faina si incorporezi treptat maiaua, iaurtul, laptele, ouale. Continui sa incorporezi faina pana obtii un aluat ...
 Painea de Casa a Bunicii Painea de Casa a Bunicii
1. Daca drojdia este proaspata se dizolva intr-o cana cu apa calduta(nu fierbinte ca se opareste aluatul si nu mai creste) cu o lgt de sare, una rasa de zahar si 150gr faina(cat sa se ingroase ca o crema fina). Drojdiile uscate se folosesc dupa ...
 Langos Langos
Se framanta un aluat din toate ingredientele dupa care se pune intr-o punga mare unsa cu ulei si se dospeste la frigider(veti vedea cum dupa ~1/2h isi dubleaza volumul). Din acest aluat luati cu mana cate o bucata din care faceti pe o planseta unsa ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Se amesteca oul,uleiul,smintina,sarea,apoi se pune faina cit cere aluatul ca sa rezulte o coca ce se poate intinde usor cu merdeneaua,se imparte in 21 parte se pune in tava unsa si tapetata cu faina,se inteapa cu furculita in mai multe locuriSe ...
 CORNURI IN DOUA CULORI CORNURI IN DOUA CULORI
Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale.O parte ramane alba si una se pune cacao.Fiecare parte se imparte in 6 buc ,apoi in 12 buc.6 albe +6 cacaoSe intinde o parte cacao,deasupra se pune una alba.Se imparte ca la cornulete.Iti ies ...
 TURTE CA LA BUNICA TURTE CA LA BUNICA
Cand nu avea paine la brutarie, bunica facea turte. Le cocea la masina de gatit si toata bucataria mirosea a paine proaspata. Ieri in drum spre casa mi am amintit de aceste turte, asa ca odata ajunsa acasa, am trecut la treaba.Facem un aluat si il ...
 gogosele din orez gogosele din orez
Se fierbe orezul. drojdia se inmoaie in lapte caldut cu lingura de zahar. Maiaua se amesteca cu orezul si se lasa timp de 2-3 ore.Se adauga faina, ouale si sarea. Se framanta.Uleiul se toarna in tigaie ca sa cuprinda gogoselele pina la jumate. Uleiul ...
 Clatite de mere caramelizate Clatite de mere caramelizate
Pt.Clatite se amesteca faina cu un varf cutit de sare.Separat se amesteca ouale,uleiul si laptele.Se toarna incet peste faina si se amesteca bine.Daca sunt prea groase se mai pune putin lapte.Se lasa cel putin 10 minute sa odihneasca.Umplutura:se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 423
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z